- 1 Mart 2010
- 45.190
- 115.286
- 1.123
Yok cnm yavaslatiyolar,kapatiyolar,sınırlıyolar isteHe bisiler oluyor açılmıyor yutup da öle. Bende dedim benim telmi gitti
Olmayan akıllarinca "önlem" alıyolar sözde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm yavaslatiyolar,kapatiyolar,sınırlıyolar isteHe bisiler oluyor açılmıyor yutup da öle. Bende dedim benim telmi gitti
Kaldigin yerden devam anlaşılan. Bir yere gitmek iyi de dönünce bir suru iş oluyor ya. Vallaha ben bugün evi supurdum toz aldim ama silmedim. Benimde mutfakta bulaşık var. Makina dolu bisaltmadigimdan duruyorlar. Ha bu uşağı banyo yaptirayim da hellederuk orayı da. Öğlen arası gelsem de biraz iş yapiyom iyi okuyor kimse yokkenOoo super bop model cok cıx ya seviyorum o modeli
Fakat benim saclarim ince telli ve suratim yuvarlak bende güzel durmaz diye yaptirmiyorum
Bu yazi ucun sacla atlatip kışa bende kisaltcam sanırim
Bende bittim ama slayt hazirliyoruz(ödev)
Daha esmalarimi cekicem
Mercimek corbasi
Patatesli tavuk
Pilav yaptim
Evi supurdum
Bulasik mak doldu yikandı bosaltilcak
2mak. Camasir yikandi (benim camasirlikda holde)
Evi supurdum
Marketten alisveris yaptim
Uykusuzum hala ama uyumak istiyorum.
Anlamazlar ya benim esimde şımarma ama der iltifatdan önce.He bide boyattim.ama komple değil beyazlar vardı aralara kendi saçının rengine yakın bir renk attı. Yanı değiştim. Esim pek ilginç bulmadı. Ya da buldu da havalara girmiyim diye öyle dedi.
Hele sukur lan hele sukurselamın aleyküm canlar
efsane geri döndü![]()