- 1 Mart 2010
- 45.193
- 115.307
- 1.123
İmkan varda uygun otellerin yorumlari vasat.Gider kanka ya bizimde butcemiz kısıtlı olduğu için gidememistik
İmkanın varsa git kiz amaan bidami gelcez dunyaya
İyilerde fazla pahali
Ariyorum bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İmkan varda uygun otellerin yorumlari vasat.Gider kanka ya bizimde butcemiz kısıtlı olduğu için gidememistik
İmkanın varsa git kiz amaan bidami gelcez dunyaya
İmkan varda uygun otellerin yorumlari vasat.
İyilerde fazla pahali
Ariyorum bakalim
He kız hep orda yaşıyor anlamakda zorlaniypr um bazenOyyy tontis.
Hayal dünyaları bomba ya.
Ne güzel esinle tatil planları yapabiliyorsun. Benim öyle bi şansım yok maalesefBiz tatile mugla dusunuyoduk ya Sabah facede burcunuza göre tatil sehri diye bise cikti bakim dedim esimde bende terazi burcuyuz fethiye cıktı ikimizde birbirimize baktik güldük
Ee yohhh artıkk dedik.
Hala otel bulamadim ayri dava
Kız ikinizede sevindim gezin ne güzel. Bende iyiki memleketinde deniz var diyorum yoksa giremivez denizeAy ne güzel :)
Bizde balayı için Fethiye istiyorduk ama olmadı kısmet degilmis ilk tatil imkanımız da Fethiye ye gitmek istiyoruz:)
Kız ikinizede sevindim gezin ne güzel. Bende iyiki memleketinde deniz var diyorum yoksa giremivez denize
Eneeem piremses kolay gele sana
Kızlar ruyamda zayif 40-45,yaslarinda bir kadin(sozde taniyomusum ama.hic gomedigim biri) yani yuzunu hatirliyorum suan aksam pazar arabasiyla geldi
Bana kasarpeynir,beyazpeynir baska bisiler daha verdi
Bana cok bunlar yarisi senin olsun dedi birakti gitti
Tabire baktim simdi guzel seyler yaziyo
Sıkıntıdan sonra rahatlık falan yaziyoHayır olsun insallah
Bi yardım destek insanlık goruceksin sanki
Aminnn canımm aminKanki ben nerdeyse 2 aydır silemiyorum dersaneden sebep daha fazla erteleyemicem..
Ayy hayat ne zor be ne acımasız
Şimdi kapı çaldı
Genç bi kadın ve ufak çocuk
Sepet gibi bişey var ellerinde
Eski kıyafetleriniz varsa onları topluyoruz abla dediler
Parçalandım yemin ediyorum neyim var neyim yok vermek istedim ufak çocuk bana baktı abla be bi bardak su verirmisin dedi kiyamam ya
Halimize binlerce kere şükürler olsun Allahım kimseyi darda koyma kapı kapı dolaştırma![]()
Bizde duvar saatini almamistik ileri bakiyorum 9.30ama telefon 10.30Kızlar günaydın kahvaltiya krep yapiyom.geç mi kaldık ne güne:)