• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

@freedoommmmm tr_lelli tr_lelli

kızlar bi okuyun

Aslında günlük beslenmemizde kullandığımız çok sayıda baharat ya da sebzenin fazla miktarda tüketilmesi durumunda rahim hareketlerini artırarak düşük riskine yol açabileceği biliniyor. Mesela, sofralarımızın vazgeçilmez lezzeti maydanoz yapraklarında bulunan apiol anne adayında düşük riskini artırabilen bir madde. Bu nedenle, hamilelerin bol limonlu bir maydanoz salatası yerken biraz düşünmesi gerekir. Rahim hareketlerini artıran o kadar çok sevdiğimiz baharat ya da sebze var ki; Fesleğen, Tarçın, Kereviz, Rezene, Sarımsak, Mate çayı, Kekik, Zerdeçal, Isırgan, Nane, Biberiye, Adaçayı, Safran, Papatya. Ancak buradaki anahtar kelime “Miktarı abartmamak”. Mesela, sarımsak normal olarak gıdalarda kullanıldığında herhangi bir risk söz konusu değilken, tansiyonu düşürmek ve serum lipit seviyesini dengelemek amacıyla tedavi edici miktarlarda kullanıldığında düşük riskini artırabiliyor. Özellikle anne adayının sık sık düşük tehdidi ile karşı karşıya kaldığı durumlarda bu saydığım baharat ya da sebzeleri kullanmaktan kaçınması önerilmektedir.

Sabah oglusdan kalan 2sigara boregini yedim cikmadan.
Sonra sipayi okula birakinca para odicektim yolumu uzattim 40-45dk kadar yurudum
Eve geldim minnak silikon kek kaliplarina portakalli sutlu irmik tatlisi yapmistim(1 corba kasigi sekerle)
2tane ondan yedim.
Makas haraketi yaptim 50tane.
Suan ac degilim kahve icicem birazdan

Corbami henuz yeni pisiyo.
Aksama yerim artik.

Sonra sipayi okula birakinca para odicektim yolumu uzattim 40-45dk kadar yurudum
Eve geldim minnak silikon kek kaliplarina portakalli sutlu irmik tatlisi yapmistim(1 corba kasigi sekerle)
2tane ondan yedim.

Aksama yerim artik.
CANIM ÇOK AZ YEMİŞSİN ÖYLE.. BAYILRIISN YAA.. BEN DAYANAMAM O KADARCIK YEMEKLE..:KK57:DİYETMİ YAPIYON GENE SEN YOKSA?

Ben bir alıyorum bir veriyorum.. bir ara 54 olmuştum.. şimdi gene 53 üm.. ama diyet falan yok.. ama bol bol yürüyorum bu ara.. abarttım birazcık yürümeyi:)

2tane ondan yedim.

Aksama yerim artik.

maşallah maşallah
hareket berekettir kanki
yemeğinide ye mesela sigara böreği yerine salata ve kepek ekmeği ye
hem daha sağlıklı hem hafif
sigara böreği yağlı olur diye diyorum

maşallah maşallah
hareket berekettir kanki
yemeğinide ye mesela sigara böreği yerine salata ve kepek ekmeği ye
hem daha sağlıklı hem hafif
sigara böreği yağlı olur diye diyorum
Artti kanka ziyan olmasin hesabi
Cok fena hirs yaptim salmazsam kendimi tabi

CANIM ÇOK AZ YEMİŞSİN ÖYLE.. BAYILRIISN YAA.. BEN DAYANAMAM O KADARCIK YEMEKLE..:KK57:DİYETMİ YAPIYON GENE SEN YOKSA?
Kanka diyet topiginde bile veremedim
Bakim 2ayda verebilcem mi!
Az yiyip hareket edicem
Benimde basim donuyo ama yuruyup kalabaliga girince oluyo
Dun mesela 8-9tane zeytin yiyip ciktim evden.
Cantamda zeytin tasicam artik o derece duzenliyo beni.

benimki zeytin almıştı koca kavanoz ama zeytinlerin tadı yok
sanki zeytin değil başka bişey yiyoz

diyorum ki o zeytinlerin çekirdeklerini çıkartıp
başka bir kavanozda baharat zeytin yağı ve kuru domates parçaları eklesem daha bi lezzetli olur sanki
yoksa ziyan olacak koca bi kavanoz zeytin

Back
X