• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

Tabi canım ya.. diş çok önemli.. Görmedim yamukmuy du valla fark etmemişim.. ama önemli olan sağlığı dişlerinin.. görüntü bir nebze.. bilirim bilirim diş ağrısını.. Rabbim düşmanıma vermesin ya..
Noluyor bize yahu:KK43:sen diş ben el:KK43:Rabbim beterlerinden korusun,:KK43:
Nazara geldik ekürim dermisim.
Allah iyi etsin sifa versin
Elinin durumu nasil?

Nazara geldik ekürim dermisim.
Allah iyi etsin sifa versin
Elinin durumu nasil?
Sorma canım ya..Ağrım sızım yok şükürde işte atel baya rahatsız ediyo ya beni:(birde elimi rahat kullanamıorumki:(bakalım salı kontrolüm var.. Dua et canım.. Belki 1 ay belki daha fazla kullanmam gerekebilirmiş bu zımbırtıyı:(İş yapmam zorlaşıyor inan:(

Sorma canım ya..Ağrım sızım yok şükürde işte atel baya rahatsız ediyo ya beni:KK43:birde elimi rahat kullanamıorumki:KK43:bakalım salı kontrolüm var.. Dua et canım.. Belki 1 ay belki daha fazla kullanmam gerekebilirmiş bu zımbırtıyı:KK43:İş yapmam zorlaşıyor inan:KK43:
Calisirken zor olur tabi ya
Etmez olurmuyum Rabbim sifa versin kuzum

Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar..
Lellim nasıl oldun?
Gunaydin hayirli cumalar canim
Bu gece rahat uyudum cok sukur
Ama yanagina dokunamiyorum
İgne yeri acıyo
Morfinin etkisi gecince agridi agri kesici ictim gecti.
Yarin aksam 6da kanal tedavisine baslicam
O igneler mafediyo insanı ya

Gunaydin hayirli cumalar canim
Bu gece rahat uyudum cok sukur
Ama yanagina dokunamiyorum
İgne yeri acıyo
Morfinin etkisi gecince agridi agri kesici ictim gecti.
Yarin aksam 6da kanal tedavisine baslicam
O igneler mafediyo insanı ya
Oy bilmemmi canım..Rabbim kolaylıkla atlatmanı nasip etsin inş..

ay abla tam yazacaktım yemeğe inelim dedi kankeytalar
yemek aklımı başımdan aldı :KK70:

sonrada unutmuşum pardonsss

nasıl oldu parmakçığınnn
Anladım canım.. bende bir sürü begeni görünce dedim yazmadan kaçmış:)Yemek deyince akan sula durur..haklısın:)
Parnak bilmiyom canım..Ağrım yok şükür de.. zımbırtı takılı hala.. salı kontrolüm var bakalım.. durumuna bakacaklar sanırsam.. nette okudum bazı şeyler bazen 3 aya kadar sürüyormuş düzelmesi:KK43:ofofff..

Anladım canım.. bende bir sürü begeni görünce dedim yazmadan kaçmış:)Yemek deyince akan sula durur..haklısın:)
Parnak bilmiyom canım..Ağrım yok şükür de.. zımbırtı takılı hala.. salı kontrolüm var bakalım.. durumuna bakacaklar sanırsam.. nette okudum bazı şeyler bazen 3 aya kadar sürüyormuş düzelmesi:KK43:ofofff..

okuma bişey ya her yazılan çizilen doğru deil
moralin bozarsın üzme kendini Allah büyüktür
tez vakitte şifa versin Allah

ateli değiştirdinmi ?

Back
X