• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

Lay lay mi yapi caz ben su dükkandan kurtulunca göbek aticam hep birlikte atarız gobecikleri

Gelin la suraya ecük

Bugun burayi purupak gorucem ona gore
Tek tek incelicem 1saatiniz var ögle paydosuna cikmak yok
Yemek yok
Oturani vurarimm.

T tira
@sumeyra1990
AsSsk AsSsk
@freedoommmmm
espoyraz espoyraz
eilenn eilenn
@mandaliina
KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM (canim naptin?)
@DilberiRana

Haydi elleri gorimmm bakim
İyiyim canım ya nolsun.. aynı işş güç ev koşturmaca devam:KK43:Parmağımı soruyorsan atel hala takılı...Bu cumartesi kontrole gideceğim..bakalım ne dicekler.. belkide ufak bir opere geçirebilirim eğer hiç bir düzleme yok ise.:KK43:Sen nasılsın ?dişlein haloldu mu?iyileştin mi?
öpüyorum sizleri..:KK60:

İyiyim canım ya nolsun.. aynı işş güç ev koşturmaca devam:KK43:Parmağımı soruyorsan atel hala takılı...Bu cumartesi kontrole gideceğim..bakalım ne dicekler.. belkide ufak bir opere geçirebilirim eğer hiç bir düzleme yok ise.:KK43:Sen nasılsın ?dişlein haloldu mu?iyileştin mi?
Allah insAllah sifa versin
Disler suanlik iyi bitti yani
Ama alt disler icinde bir operasyon lazim artik kışa kaldi baska dr. Gidicem.

Sağol canım amin inş..Sana da geçmiş olsun canım..İhmal etme canım ya.. diş önemli.. onlarada baktır bir ara..
diş ağrısı çekilmez bir ağrıdır bilirim:(

Sağol canım amin inş..Sana da geçmiş olsun canım..İhmal etme canım ya.. diş önemli.. onlarada baktır bir ara..
diş ağrısı çekilmez bir ağrıdır bilirim:(

İnşallah operasyona gerek kalmaz :)

İnşallah operasyona gerek kalmaz :)
inş canım ya. tırsıyorum açıkcası da:(bakalım.. dün birden atel abdest alırken fırladı parmağımdan.. ilk gün ki kadar eğilik yoktu ama tamamen de daha düzelmemişti:(zaman alacak sanırsam düzelecekse de düzelmesi..bakalım hayılrıısı inş.. sağol canım

inş canım ya. tırsıyorum açıkcası da:KK43:bakalım.. dün birden atel abdest alırken fırladı parmağımdan.. ilk gün ki kadar eğilik yoktu ama tamamen de daha düzelmemişti:KK43:zaman alacak sanırsam düzelecekse de düzelmesi..bakalım hayılrıısı inş.. sağol canım

yavaş yavaş düzelir parmağımız ufcık kesildiğinde bile iyileşmesi bikaç günü alıyor
bu birazcık daha uzun sürecek gibi üzülme sen inanıyorumki operasyon olmadan düzelicek
çok şükür dicez hepimiz burada

yavaş yavaş düzelir parmağımız ufcık kesildiğinde bile iyileşmesi bikaç günü alıyor
bu birazcık daha uzun sürecek gibi üzülme sen inanıyorumki operasyon olmadan düzelicek
çok şükür dicez hepimiz burada
çok sağol canım.. Haklısın.. inş canım.
Ya bayramdan sonra kısmetse boya badana tadilat yaptıracaktım.. inş o zamana kadar düzelir..Biraz da ondan dert ediyorum sanırsam..Çünki hakkaten böyle sıkıntılı oluyor işş yapmam..Kafam bir dünya.. bir sürü yapılacak işim var evde.. Rabbim kolaylıklar versin inş.. kışa kadar halledelim inş ya..

Back
X