Köprüden önce son çıkış

yok ama hiç yapmadığı densizlikleri yaptığını gördüm. Ya bir de böyle şeylerin ben hislerle ilgili olduğunu düşünüyorum. sana zaten hislerin söylüyordur, neyin nasıl olacağını.
O densizlikler karakter ozelligi miydi peki? Mesela sinir gibi. Ben kimseye yansitmiyorum ama çok kasvetli bi donemdeyim. Hislerimden de emin değilim psikolojim biraz çökmüş durumda. Bu denli stres yasayacagimi bilsem nisanlanmazdim. Ama buna sebep nisanlim bunu da biliyorum. Şu son dışarıda cikisma ses yükseltme olayı beni tamamen kopardı. Kim garantisini verebilir şimdi bana bidaha tekrarlanmayacaginin

O densizlikler karakter ozelligi miydi peki? Mesela sinir gibi. Ben kimseye yansitmiyorum ama çok kasvetli bi donemdeyim. Hislerimden de emin değilim psikolojim biraz çökmüş durumda. Bu denli stres yasayacagimi bilsem nisanlanmazdim. Ama buna sebep nisanlim bunu da biliyorum. Şu son dışarıda cikisma ses yükseltme olayı beni tamamen kopardı. Kim garantisini verebilir şimdi bana bidaha tekrarlanmayacaginin
mesela asla ama asla sinirli bir insan değildir. o dönem her şeyim gözüne batıyordu. abuk subuk kıskançlıkları oldu bi anda. özgüveni gidiyor aslında, o yüzden kimi insan acısını kendinden kimisi de suçlamak için eşinden çıkartıyor. Dediğim gibi his bunlar. Ben hep, şu an kötü bir döneminde sağlıklı değil diyerek düşündüm. keza öyle de oldu.

Madem ki köprüden çıkmak için son bir çıkış var, çık gitsin. O bakışları ile azarlayan insanlar var ya, ağzı ile gözlerinin yerini değiştirmek istiyorum bazen. Zaten soğumuşsun, at nişanı kurtul ve inan bana ilişki sürenize bağlı olarak ilk 3 ay acabalar içinde yaşasan bile sonunda iyi ki bitirmişim diyeceksin.

Görücü usuluydu ama ben aşık olmuştum baya baya. Şu an soğudum. Çünkü beni son zamanlarda sözleriyle bakışlarıyla azarlayan bir insan var karşımda. Feci bir düğün korkusu var. Düğün stresi bir şey var mı? Her şeyi ben nasıl ona baglayayim ki? Güzel zamanlarimiz olmadı mi oldu hem de çok. Ama iyi yönlerini göz ardı ettim goremiyorum hicbirini gözüme perde indi. Her hareketi batıyor artık ben ömür boyu böyle yaşayamam ki. Sevgililik dönemi olmadı karakterini de ayırt edemiyorum. Nasıl attınız siz nişanı? Ayrıldığımı düşününce içime sızı çöküyor. Ya pişman olursam korkum ne olacak? Cok az bi zamanım var tecrubelerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum

Ne zamandan beri birliktesiniz ? Seninle hemen hemen aynı durumları yaşamışız ve sen hala suan yaşıyorsun bilemiyorum evlilik tabiki de oyuncak değil iyi düşünmek lazım ama senin kalbinin ne dediği önemli bence..

Görücü usuluydu ama ben aşık olmuştum baya baya. Şu an soğudum. Çünkü beni son zamanlarda sözleriyle bakışlarıyla azarlayan bir insan var karşımda. Feci bir düğün korkusu var. Düğün stresi bir şey var mı? Her şeyi ben nasıl ona baglayayim ki? Güzel zamanlarimiz olmadı mi oldu hem de çok. Ama iyi yönlerini göz ardı ettim goremiyorum hicbirini gözüme perde indi. Her hareketi batıyor artık ben ömür boyu böyle yaşayamam ki. Sevgililik dönemi olmadı karakterini de ayırt edemiyorum. Nasıl attınız siz nişanı? Ayrıldığımı düşününce içime sızı çöküyor. Ya pişman olursam korkum ne olacak? Cok az bi zamanım var tecrubelerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum
"Ayrıldığımı düşününce içime sızı çöküyor,ya pişman olursam korkum ne olacak?" Sorularının cevabınj merak ediyorum
Düğüne iki ay var,her seferinde çok sevdiğini dile getiriyo ve ben buna inanıyorum..ama çok kıskanç ve güvensiz,haliyle kalbimi çok kırıyo
Ve haliyle tam olarak anlattığınız durumdayım

Konuyu takipteyim

Düğün stresi başka birşey. Karsindakinden şüphe ettirmez. Bende çok stresliydim ve stresimi atacak tek kişi esimdi. Kavga bile etsek onunla evlenmeye can atıyordum.
Bunu ayird edebilirsiniz nisanlinizin azarlar tavırları düğün stresinden başka birşey. Sizinki onunla evlenirsem pişman olur muyum dusuncesi. İnsan düğün stresinde saçma şeylere takılıp gerginlik yaratabilir ama bunlar karşıdakinin karakterinden cok saçma sapan eşya, aileler, dugun planı vs dir. Bence nikahi erteleyin tanımaya çalışın.

Ve şimdi size sesini yukseltiyorsa evlendikten sonra daha fazlası olacaktır. Benim esimde çabuk parlayan bir tiptir en sevmediğim yonu de budur. Ama nisanliyken bir kez bile parladığını sesini yükselttigini bilmem. Evlendikten sonra kötü huylarini ikiyle ucle carpmalisin.

Ne zamandan beri birliktesiniz ? Seninle hemen hemen aynı durumları yaşamışız ve sen hala suan yaşıyorsun bilemiyorum evlilik tabiki de oyuncak değil iyi düşünmek lazım ama senin kalbinin ne dediği önemli bence..
1 yıldır. Sizin olaylar nasıl gelişti? Nasıl cesaret ettiniz atmaya pişman oldunuz mu

Madem ki köprüden çıkmak için son bir çıkış var, çık gitsin. O bakışları ile azarlayan insanlar var ya, ağzı ile gözlerinin yerini değiştirmek istiyorum bazen. Zaten soğumuşsun, at nişanı kurtul ve inan bana ilişki sürenize bağlı olarak ilk 3 ay acabalar içinde yaşasan bile sonunda iyi ki bitirmişim diyeceksin.
Erteleme fikrine nasıl bakıyorsunuz

Ve şimdi size sesini yukseltiyorsa evlendikten sonra daha fazlası olacaktır. Benim esimde çabuk parlayan bir tiptir en sevmediğim yonu de budur. Ama nisanliyken bir kez bile parladığını sesini yükselttigini bilmem. Evlendikten sonra kötü huylarini ikiyle ucle carpmalisin.
Iste ben bunları okuya okuya yiyorum ya zaten kafayi

"Ayrıldığımı düşününce içime sızı çöküyor,ya pişman olursam korkum ne olacak?" Sorularının cevabınj merak ediyorum
Düğüne iki ay var,her seferinde çok sevdiğini dile getiriyo ve ben buna inanıyorum..ama çok kıskanç ve güvensiz,haliyle kalbimi çok kırıyo
Ve haliyle tam olarak anlattığınız durumdayım

Konuyu takipteyim
Konularini okudum. Uzakliktan kaynakli gibi geldi bana problemleriniz. Ama gözümde böyle agresif psikopat bi adam canlandı. Bu denli güvensizlik normal değil evlenmeden böyle 1 ayı ya da ne kadar uzatabiliyosan yanyana olmanizi sık sık gorusmenizi oneririm

Şimdi istemiyorsan hep istemeyeceksin. Çünkü nişanlılık bunun için var. Eğer o iş olacKsa düğünü iple çekersin, günleri saatleri bitiremezsin. İş olmayacaksa da böyle ayrılık senaryoları yazAr durursun

Yapilan edepsizlikleri, saygisizliklari asla 'dugun stresi' zirvasina baglama.. Stres olabilir insan elbet.. Ama terbiyesizlik, kalp kirma vs ye bahane olamaz o stres.. Zaten cogu kiz bu hatayi yapmiyor mu? Ay stresten oldu bilmem ne.. Esas oyle anlarda ortaya cikar insanlarin gercek yuzu.. Senin olayinin ayrintisini bilmiyorum ama dugun stresi kismina cevap vermek istedim.. Elbet bi telas oluyor, yorgunluk oluyor.. Ama karsinda insan gibi insanlar varsa mutluluguna golge dusmuyor Allah'in izniyle..
Ve uzak olmak da bahane degil.. Gecinmeye niyeti olan her yerde geçinir..

Back
X