Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet birebir aynı durum eğer bizimki olumlu ya da olumsuz bir sonuca ererse size yazıcam unutmazsam, siz de yazın.. ben biraz aramızdaki şeyi love me if you dare filmine benzetiyorum
Ben de boşandığınizi,bekar anne olduğunuzu sanmıştım.
Sizin durumunuzda (profilinizdeki ultrason resminden, iletinizdeki bebekten ve anneler kulübü yazısından anladığım kadarıyla) evlenip mutlu yuva kurmaya, coluga çocuğa karışmaya dair bir özleminiz var. Bu adamın ise size istediğiniz yuvayı veremeyeceği aşikar. Zaten 'bir kez dene,yenil,tekrar dene ,daha güzel yanil' döngüsünden siz de anlamışsınızdır.
O yüzden umarım tez vakitte içinizde yarım kalan şeyi tamamlar ve gönül rahatlığıyla hayatınızdan çıkarırsınız bu adami,diyesim geldi
Bunun adı alışkanlık. Başlıyorsun sonra olmayacağını çok net anlıyorsun ve bitiriyorsun. Araya zaman giriyor ve bu süre zarfında kafanda sadece olumlu şeyler kalıyor, olumsuz hiçbir şey yoktu gibi geliyor. Ardından o tekrar çıkıp geliyor ve sen bu düşüncelerden kurtulamadığın için yeniden şans veriyorsun. Çünkü artık sende alışkanlık olmuş oluyor. Bitse bile bir gün gene geleceğini biliyorsun. O yüzden tam kopamıyorsun.