köpüşüm

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.697
798
slm kızlar...bnm 2.5 yaşında güzl bir kızım var pekingesse ırkı ...fakat son zamanda yaptığı şey aklımı kurcalıyoror 7/24 yanımda olmasına rağmen ve beni çok iyi tanımasına rağmen her 15 dakka da bir gelip koltuk altımı kokluyo saniyelerce inceliyo...anneme ve eşimde de bunu bikaç defa yaptı ama en çok bana yaptı hoş 7/24 beraberriz ama bunun sebebini anlayamadım ....çok merak ettim :26: varmı bilgisi olan?

merhaba,
:nazar: öncelikle masallah prensesine:nazar:

benimde dunyalar tatlısı iki tane pekines oğluşum var. :16::nazar::nazar:

butun köpüşlerde vardır ama, pekinesler biraz daha fazla temas ve koku hastasıdırlar. senınle 7/24 değil, 7/48 birlikte olsa doymaz sana :9: artı daha da ustune duser senın.
zaman zaman değişik huylar edinirler simdi bir donem ona takar artık. bir sure sonra baska bır adet edınır. :) yanı ısın ozu anormal bır durum yok bence ıcın rahat olsun. :)

benımkılerden bırıde bebekken terlık delısıydı 1 yasına kadar vazgecmedı terlıklerımden. sonra unuttu vazgectı. simdi 7 yaşında ve gecen yaz bası yıne basladı :) öyleki terlik ayagımdayken cekip cıkarma boyutuna geldı. :9:

birde terrier kızım vardı. o melek oldu.:14:

o da mesela sabahları koltuk altlarımı gıdıklıya gıdıklıya uyandırırdı benı. kollarım kapalıysa burnuyla atardı kolumu, uyandırına kadar gıdıklardı.

evet bnmkinin de acayip huyları var tam bir çorap ve uzun tırnak hastası ..illaa kemircek birde laptopu çok kıskanıyo :) laptomu her kucağımda aldığımda o da laptopun üstüne çıkıyo:52: ne bilim paso koklayıp durunca herhalde bni herşeye rağmen tanımıyor olabilir die kuşkulandım .. içimi rahatlattınız :)

Back
X