- 15 Eylül 2016
- 17
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi Mervekelebek
-
İşin aslı sizin istemediğiniz bir sonuç çıkar ise ne yaparsınızSlm kızlar
Bu konuyu açmak için yeni üye oldum. Kocamın Samsung marka akıllı telefonunda şöyle dıyeyim pano kısmı var ya kopyalananlar yada ekran resmi alınınca Oray'a kaydoluyor .işte panoda eşim bi cümle kopyalamış İngilizce bir cümle ben Türkçesini yazıyorum .çok özür dilerim arkadaşlar ama bu konu kafamı cok kurcalıyor demiş ki ben masturbasyon yaparken ve boşalırken kadınların beni izlemesinden hoşlanıyorum demiş.ne bu Neden kopyaladın dedim bilmiyorum haberim yok yanlışlıkla olmustur diyo istemeden bi yere tıklamısımdır dıyo.siZce ne bu yanlışlıkla olur mu böyle birşey .çok üzülüyorum kızlar nolur yardım edin banaeşim iyi İngilizce biliyor.acaba yabancı sitelerde chat yapmış olabılır mi.su an cok iyi davranıyor bana.suc mu bastırıyor siZce.işin Aslı'na Nasıl varırım
Nerede bu pano ayol? Bana da söyle, kim bilir neler kopyalamışımdır ben de.
Nereden bakacağız buna?
İ also like women watch Me as İ am masturbating and cummingRica etsem bi de tam İngilizcesini yazar mısınız aynı cümlenin?
Bulamadım öyle birşey birde sen bakar misin lütfen belki de ben bulamadımKopyalanan mesajı google a yapıstır. Bana bi forum a yazılmıs gibi geldi. Oyleyse cıkar
Bilmiyorumİşin aslı sizin istemediğiniz bir sonuç çıkar ise ne yaparsınız
İ also like women watch Me as İ am masturbating and cumming
İ also like women watch Me as İ am masturbating and cumming
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?