Kopyalanmış mesaj

Ben basılı tutunca pano çıkmıyor yapıştır çıkıyor sadece ama klavyedeki smile basılı tutunca orda 3. Sırada pano var ve kopyalar çıkıyor orada bulamayanlar boyle bulabilir

Eşiniz bence de yabancı kadınlarla konuşuyor ve translate yapıyor kendini birçok kişiye aynı yorumu yapmamak için Oray'a kopyalıyor olabilirler.Vkontakte var Rusların erkeklerin çoğu bu amaçlı gizli hesap açıyor bu siteden çok duydum öyle.

Bende cok sık kopyalarim.
Oyle yanlislikla kopyalanmiyor. Yillardir samsung kullaniyorum.

Hatta resim eklicem simdi. Mesela buraya yorum yazarken bir kelimeyi isaretledim ve yukarida soruyor simgelerle kopyala, yapistir, sil vs. Gibi...
Once cumleyi isaretlemedi ve daha sonra o ikonlardan birine basmasi gerek.
Yanlislikla basamaz cunku ikonlar yukarida cikiyor. Parmagini bilerek yukari kaldirmis olmasi gerek.

Eklentiler

• Screenshots_2016-09-16-22-52-03.webp
    16 KB · Görüntüleme: 112
Bende not 5 var.panomda galiba yanlislikla yapistirdigim bikac seyde var.mesela hazir reklam mesaji eklemidim panoya yanlislikla ama bunlar neticede baktigim seyler.

Şimdi kopyalanması için o siteye girip orda bulunmuş olması gerekiyor. Çeviri yapıldığında yazan şey herhangi bir yazı değil ki cinsel içerikli yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…