tamam sevmiyo bitti ama bunlari yazmaya gerekmi var sanki ben kotu bisey yapmisim gibiNe bekliyordunuz allah aşkına. Saygılı bir şekilde bitirdik falan yazmasını mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam sevmiyo bitti ama bunlari yazmaya gerekmi var sanki ben kotu bisey yapmisim gibiNe bekliyordunuz allah aşkına. Saygılı bir şekilde bitirdik falan yazmasını mı?
tamam sevmiyo bitti ama bunlari yazmaya gerekmi var sanki ben kotu bisey yapmisim gibi
Herkes için geçerli bu mezarliklar kendini vazgeçilmez sananlarla dolu sen bundan sonra daha seviyesi makul anlayisli kafa yapina uyan biriside çikabilir karşina daha kötüsüde .Ben buna mesaj attigimda bana " bulunma hint kumasi degilmisim ya bul daha iyisi ni "demisti
uzuldum ama haketmedim bunu gormeden once ne yasanirsa yasansin ihityacim var dese kotu gununde yaninda olurdum . ama bu sozleri haketmedim hem sevmiyorum istemiyorum dedi bodruma tatile gitti teselli edilcek bi durumu yokki benceTatlım sen hiç üzülme . Aslına bakarsan burda eski nişanlın kendi kendini teselli ediyor. Yenilmedim ayaktayımm dertlerimle başbaşayım felan diyor erkek dilinde:)
Aci gercekler evet:)) hiç aferin ne hanım kızdı yazanını görmedim
haketmemismi iki cift laf soylemeyi
Kendini rezil etmis adam olan kotu bir sey yasamadigi eski nisanlisina bunlari demez
ama kendisi bana benim adimi sakin biyerde gecirme benimle ilgili ileri geri konusma duymayim demistiHak etmiş. Ama gidip de söylerseniz boşa yüzgöz olursunuz, "Hala beni unutamamış bak takip ediyor, hala aklı bende" diye havaya sokarsınız. Bunu istemiyorsanız yapmayın, görmezden gelin.
Sende yazsaydın kendi sayfana eşeğe altın semer vurmaya çalıştım , ama ne yaparsın... Gibiama kendisi bana benim adimi sakin biyerde gecirme benimle ilgili ileri geri konusma duymayim demisti