• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kör saticinin kör alicisi degilim artik yazmis ?

Boşversenize yahu, ne kadar da "kişilikli" bir insan olduğunu göstermiş işte. Madem "kör satıcının kör alıcısı" değildi niye sizle nişanlandı yani? Seviyesiz, kurtulduğunuza şükredin hatta takip bile etmeyin bence.

tamam sevmiyo bitti ama bunlari yazmaya gerekmi var sanki ben kotu bisey yapmisim gibi

Yahu yazar yazmaz, gerekir gerekmez seni ilgilendirmesin artık bunlar.
Hayır adamın ne mal olduğu ortada sen hala nezaket bekliyorsun. Çok mu safsın anlamadım ki.

Son düzenleme:
tamamda belki senden sonra olan birini hakkında yazdı.

bence tepki verme.
sonra yarası olan gocunur misali olur

Ben buna mesaj attigimda bana " bulunma hint kumasi degilmisim ya bul daha iyisi ni "demisti
Herkes için geçerli bu mezarliklar kendini vazgeçilmez sananlarla dolu sen bundan sonra daha seviyesi makul anlayisli kafa yapina uyan biriside çikabilir karşina daha kötüsüde .

Gözlemleyerek kendine yakin karakterdeki birini bulman dileğiyle nisanlilik birbirini tanima süreci olmadiysa bunda da vardir bi hayr de yoluna devam et çok fazla kafana takma herkesin tavri fikri yaşantilari belli bi kalipta değil ne yazik ki tepkileride kendi karakterini belli eder ve sen gerçeği görüp buz gibi soğuman gereken süreci gözlemlemisin bundan sonrasi için zaman sadece.

Tatlım sen hiç üzülme . Aslına bakarsan burda eski nişanlın kendi kendini teselli ediyor. Yenilmedim ayaktayımm dertlerimle başbaşayım felan diyor erkek dilinde:)

Tatlım sen hiç üzülme . Aslına bakarsan burda eski nişanlın kendi kendini teselli ediyor. Yenilmedim ayaktayımm dertlerimle başbaşayım felan diyor erkek dilinde:)
uzuldum ama haketmedim bunu gormeden once ne yasanirsa yasansin ihityacim var dese kotu gununde yaninda olurdum . ama bu sozleri haketmedim hem sevmiyorum istemiyorum dedi bodruma tatile gitti teselli edilcek bi durumu yokki bence

Kendini rezil etmis adam olan kotu bir sey yasamadigi eski nisanlisina bunlari demez

Cunku seni kotulerse kafasinda bitirebilir arkileri de destek cikiyor. Sen takma kafana senlik bisi yok bence onune bak canim:KK54:

haketmemismi iki cift laf soylemeyi

Hak etmiş. Ama gidip de söylerseniz boşa yüzgöz olursunuz, "Hala beni unutamamış bak takip ediyor, hala aklı bende" diye havaya sokarsınız. Bunu istemiyorsanız yapmayın, görmezden gelin.

Bir süre sonra yeni birini bulamazsa üzgünüm özlüyorum zımbırtılarını yazar.

Kendini rezil etmis adam olan kotu bir sey yasamadigi eski nisanlisina bunlari demez

Hak etmiş. Ama gidip de söylerseniz boşa yüzgöz olursunuz, "Hala beni unutamamış bak takip ediyor, hala aklı bende" diye havaya sokarsınız. Bunu istemiyorsanız yapmayın, görmezden gelin.
ama kendisi bana benim adimi sakin biyerde gecirme benimle ilgili ileri geri konusma duymayim demisti

ama kendisi bana benim adimi sakin biyerde gecirme benimle ilgili ileri geri konusma duymayim demisti
Sende yazsaydın kendi sayfana eşeğe altın semer vurmaya çalıştım , ama ne yaparsın... Gibi ;)

İlla bir şey yazacaksan seviyorum kiymetim biliniyor çok mutluyum tarzında bişey yaz
Bu sefer o düşünsün

Allah aşkına yat kalk, senin için böyle konuşan birinden kurtulduğuna dua et.

Ayrıca takip etmeyi de bırak.

Sende kendi sayfanda bi özlü söz paylaş.. hem ortaya söylenebilcek hemde onun dert edeceği.. bidaha da takip etme. .

Back
X