- 7 Ağustos 2016
- 1.730
- 1.065
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
hayir değilim ama istiyordum bebekhamilemisiniz?
Neden böyle bi durum soz konusu işte yani bi süre kalmadikdan sonra bebek istersek sorun olurmu kafamda deli sorularBir müddet hamile kalmıyacaksınız diye biliyorum
bekleyin bir süre ilaclar cok agirhayir değilim ama istiyordum bebek
Sadece ilaçlar değil, insan psikolojisi bile çok etkileniyor maalesefbekleyin bir süre ilaclar cok agir
vucudunuz toparlasin biraz.
henuz atlarmadim bilemiyorum ama acaba olecekmiyim ne olacagim dusuncesi kotudur sanirimSadece ilaçlar değil, insan psikolojisi bile çok etkileniyor maalesef
Bekliycem 6 7 ay ama daha sonra hamile kalsam bebekde sorun olur mu acaba ya cok korkuyorum.bekleyin bir süre ilaclar cok agir
vucudunuz toparlasin biraz.
gercekden piskolojik de ilaclarda her sey cok agir şu donemdeSadece ilaçlar değil, insan psikolojisi bile çok etkileniyor maalesef
tabi ki ben burda hamile kalan oldumu diye merak ettim. tesekur ederim cevabiniz icinİlaçların vücudunuzda atılma süresi vardır muhtemelen ondandır hamile kalmayın demeleri.
Yinede bir doktora danışmakta fayda var.
İnşallah hiç bulaş olmazsınız. Gayet kötü hissettiriyor.henuz atlarmadim bilemiyorum ama acaba olecekmiyim ne olacagim dusuncesi kotudur sanirim
6 7 aydan sonra bi dr la gorusur durumunuzu anlatirsiniz belki kan testleri falan yaparlar oyle karar verirsiniz.Bekliycem 6 7 ay ama daha sonra hamile kalsam bebekde sorun olur mu acaba ya cok korkuyorum.
1 tane oglum var kardesinin olmasini cok istiyorum zaten bebegimde kendiliginden olmuyolar. ilac tedavisiyle filen tam tedaviye baslim derken korana oldum atlattim sukur
simdiye kadar bile nasil yakalanmadigima hala hayret ediyorum ben,İnşallah hiç bulaş olmazsınız. Gayet kötü hissettiriyor.
Ben de o kadar korunup eşim yüzünden çok salakça kaptım maalesef.simdiye kadar bile nasil yakalanmadigima hala hayret ediyorum ben,
haftada bir temasliyiz
Böyle zaman giriyor ya sanki hamile kalma sansim azaliyor gibi hisediyorum. her seyde bi hayir var iste tesekur ederim duşunceleriniz icin ayirca bazen birilerine anlatmak fikir almak cok iyi geliyor.6 7 aydan sonra bi dr la gorusur durumunuzu anlatirsiniz belki kan testleri falan yaparlar oyle karar verirsiniz.
pko musunuz?Böyle zaman giriyor ya sanki hamile kalma sansim azaliyor gibi hisediyorum. her seyde bi hayir var iste tesekur ederim duşunceleriniz icin ayirca bazen birilerine anlatmak fikir almak cok iyi geliyor.
simdiye kadar bile nasil yakalanmadigima hala hayret ediyorum ben,
haftada
evet nerden anladinizpko musunuz?
bende kaparsam eşimden kaparim zaten.Ben de o kadar korunup eşim yüzünden çok salakça kaptım maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?