korana ilacindan sonra

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.730
1.065
133
öncelikle herkese merhaba ben bundan bir ay önce korana gecirdim verilen ilaclari kulandim 8 8 sonra 3 3 seklinde olan. bu ilaci kulandikdan sonra hamile kalan varmi cok korkuyorum hamile kalmayin diyorlar bi sure kulanip hamile kalan saglikli gebeler varmi yazarsaniz cok sevinirim

bekleyin bir süre ilaclar cok agir
vucudunuz toparlasin biraz.
Bekliycem 6 7 ay ama daha sonra hamile kalsam bebekde sorun olur mu acaba ya cok korkuyorum.
1 tane oglum var kardesinin olmasini cok istiyorum zaten bebegimde kendiliginden olmuyolar. ilac tedavisiyle filen tam tedaviye baslim derken korana oldum atlattim sukur

İlaçların vücudunuzda atılma süresi vardır muhtemelen ondandır hamile kalmayın demeleri.
Yinede bir doktora danışmakta fayda var.

6 7 aydan sonra bi dr la gorusur durumunuzu anlatirsiniz belki kan testleri falan yaparlar oyle karar verirsiniz.

6 7 aydan sonra bi dr la gorusur durumunuzu anlatirsiniz belki kan testleri falan yaparlar oyle karar verirsiniz.
Böyle zaman giriyor ya sanki hamile kalma sansim azaliyor gibi hisediyorum. her seyde bi hayir var iste tesekur ederim duşunceleriniz icin ayirca bazen birilerine anlatmak fikir almak cok iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…