KORDON BAĞINDA TEK DAMAR SORUNU YAŞAYAN ANNELER

mutluannee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
57
131
93
Merhaba bebeği besleyen kordon bağımda damar eksikliğim tesbit edildi bu durumu yaşayan sorunu sıkıntısı olan varmı bu durumdakı gebelerin doğumları nasıl oldu bilgi verirmisiniz lütfen :(

Ayrintili ultrasonda kalpte bobrekte vs sorun cikmadiysa hic endiselenme.benim oglumda da boyle sorun vardi.perinatologa gittim sikinti yapilcak birsey yok dedi.kimi cocuk zayif dogabiliyormus.oglum erken dogdu ama 3 kiloydu.bu arada benim cocuklar zaten erken doguyor konuyla alakasi yok.gorumcem 38 kusurde dogurdu 4 kiloydu.arkadasimda 38 kusurde dogurdu onunki zayif bi bebekti.ama sagligini etkileyecek birsey olmuyor canim.oglum suan 7 yasinda cok sukur sagligida cok iyi.
Sende endiselenme sagsalim kucagina alirsin insallah.

teşekkür ederim yarın ekokardiyagrafi yapılacak detaylıca bakılacak inşallah bir sorunumuz çıkmaz. bu zaman dilimi içerisinde beslenmene nasıl dikkat ettin peki çocugun kilo alımı için ek bişey yaptınmı doktorlar bana 3 kg bi çocuk olmaz kilo almaz dediler ama kafam çok karıştı ilk gebeliğim oldugundan birazda fazla evhamlıyım sanırım :(

Back
X