Kordon dolanması ve bebeğin yukarda olması

dilekkk1

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2023
90
9
6
28
32+4 hamileyim çocuğum 1879 kg biraz zayıf ve hala yukarda ve kordon boynunda doktorum ikisininde sezeryana sebep olacağını söyledi daha önce ki randevumda da aynı şekilde duruyordu. Kordon çıkmazsa bebek dönemez mi ya da dönse bile normal doğumu etkiler mi? Doktorum canı ne zaman isterse döner diyor bir hareket falan yapmam gerekiyor mu

Bebeğin dönmesi için şu hareketleri yapabilirsiniz, kordon dolanması hakkında bilgim yok

Benim ikisi de makat çıkışlı hiç dönmediler ama daha erken zaten döner inşallah ama dönmez ise doktor ne öneriyorsa onu dinleyin gem sizin hem bebeğin sağlığı için.Ayrıca benim ikincide kordon dolanmıştı boynuna ama tek turdu doktor çok tehlikeli olmadığını söylemişti tek tur için sizin kaç tur olduğunu bilmiyorum ama

Makat normal doğum mu yaptınız? Benimkide boynuna takılı sadece kolye gibi dolaşmamış ensesinden geliypr

Makat normal doğum mu yaptınız? Benimkide boynuna takılı sadece kolye gibi dolaşmamış ensesinden geliypr
Yok sezeryanla zaten doktor normal doğum önermiyorum dedi herikinizin sağlığı için benim zaten erken suyum gelmesine rağmen 1 cm’den fazla açılma olmadı normal doğum olsaydı olurdu zaten ama olmadı

Yok sezeryanla zaten doktor normal doğum önermiyorum dedi herikinizin sağlığı için benim zaten erken suyum gelmesine rağmen 1 cm’den fazla açılma olmadı normal doğum olsaydı olurdu zaten ama olmadı
Benim doktorum da sezeryan dedi şimdiden belki döner diyordum ama şimdi birde kordon da engel oluyor deyince dedim aha tamam sezeryan olacak mecbur

Benim bebeğimde kordon dolanması vardı 38. Hafta sonunda öğrenmiştik , 39. Hafta sonunda sancı ile hastaneye gittim ama ilerlemedi. Sezaryen oldum ve bebeğim vitamin takviyesi vs ancak 2900 olmuştu.

Zayıf olmasının sebebi o yani
Bazı bebekler ne yaparsak yapalım kilo almıyor, sağlıklı doğsun inşallah doğumdan sonra çok çabuk toparlar.
Benimki 3. Ay sonunda doğum kilosunun 2 katı olmuştu boyu da güzel uzadı.
Siz yine bebek hareketlerini takip edin.

İnşallah canım 2500 kg geçsinde çok takmıyorum kiloyu. Sağlıklı olsun yeter. İşte sadece kordon canımı sıkıyor birazda dönmemesi

İnşallah canım 2500 kg geçsinde çok takmıyorum kiloyu. Sağlıklı olsun yeter. İşte sadece kordon canımı sıkıyor birazda dönmemesi
Ben deli gibi yürüyerek ve hareketler yaparak geçirdim sonuç değişmedi. 15 saat sancı çektiğim ile kaldım

Çok geçmiş olsun canım Bebeğimiz iyi olsun da önemli olan o, şimdi iyidir umarım
Çok iyi canım sen sadece doktorunu dinle, kendini fazla strese sokma o nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin. Sakın dönmedi normal olmadı diye üzülüp strese sokma

Çok iyi canım sen sadece doktorunu dinle, kendini fazla strese sokma o nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin. Sakın dönmedi normal olmadı diye üzülüp strese sokma
Çok sevindim canım. Canım sıkıldı desem yalan söylemiş olurum birde başka bir doktora gideceğim dönmesine belki döner vakit var daha kordon aklıma takıldı işte o etkiler mi birde başka bir doktora soracağım umudum var hala

Benim doktorum da sezeryan dedi şimdiden belki döner diyordum ama şimdi birde kordon da engel oluyor deyince dedim aha tamam sezeryan olacak mecbur
Oda olabilir yok canım kordon bizim bildiğimiz gibi kısa değil upuzun ve esnek Rabbim nasıl dilerse öyle oluyor.Benim ikisininkinden sezeryan tarihlerinde olmadı hep sancıyla gidiyordum ama açılma 1cm i geçmiyordu erken oluyordum sancıdan duramıyordum.Rabbim dilerse herşekil olur.Siz hiç kafanızı takmayın stres yapmayın akışına bırakın her şekil dünyaya gelecek inşallah sağlıkla huzurla gelsin

Çok teşekkür ederim verdiğiniz destekler için canım. Haklısın sağlıklı olsunda kızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…