Kordon dolanmasi

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Kizlar bebegimin boynunun yanindan kordon gecmis. Dr bsy olmaz dedi ama ben endise ettim. Dolanirsa hareketi mi azalir? Hareketlerini takip mi etmem lazim bilmiyorum. Akil verir misiniz?

Benimkinde de kordon dolanmıştı. Ben cok korktum agladım. Doktor sezeryan dedi. Bazı ebeler de böyle de normal dogum olabilir dedi. Ama uzadıkca riskli. Sonra esim arastırdı. Plesantanın kan akımı cok güclü olduğundan bir sıkıntı olmuyormus dolanmalar. Ama normal dogumda dogum ve kanalda kalma süresi artınca risk artıyor. Görümcem de cocuk doktoru. Sag olsun o da icimizi rahatlattı. Onlar sezeryanlara girdiğinde kordonu iki defa dolanan hatta kordonuna dügüm atan bebekler oluyormuş. Ama sag olsun doktorum bana sezeryana karar verdi. 38+3 de sorunsuz dogum yaptım. Ama o korkuyla spinal anesteziye karar verdim cocugu merak ettiğimden.

Aksi sekilde sezeryana karar verilip normal doguma diretilip mosmor dogan bebekler de duydum. Ama bu tür dogumlarda nirmal dogurulabilecegini düsünen hekimler var. İneternwtte videoları varmıs falan. Ama ben kendi doktorumun verdigi karardan memnunum.

Bnde sezeryan istiyorum yapmiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…