Kordon dolanması

peraares

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
1.518
3.627
133
Selamlar geçen hafta kontrolümüzde bebeğin karın çevresinin küçük kaldığını öğrendik normalde gününden büyük gidiyordu boyu falan. Kan sulandırıcı dozum arttırıldı bu hafta tekrar kontrole çağırdı. Bugün 34+4 te 2510 gr, 47 cm ölçüldü. Fark kapanmış gibi dedi ama bu sefer de boynunda tek kordon vardı 🤦‍♀️ önemli değil hareketlerini takip et dedi. Kordon dolanması ile bekletilen var mı? Haftada bir nst, 2 haftada bir kontrole çağırdı
Çok sıkı değilse mi sorun olmuyor. Dopplerle kan akımına falan baktı

Bi arkadasima daha dediler hatta doguramazsin yasamaz bu bebek doguma kadar dediler masallah saglikla dogdu bebegi🤣

Bi arkadasima daha dediler hatta doguramazsin yasamaz bu bebek doguma kadar dediler masallah saglikla dogdu bebegi🤣
Felaket tellalı doktorların hastasıyız 🤦‍♀️ benim dr çok sakin, kötü bir şey de olsa sakin o yüzden ne kadar kötü bir durum anlayamıyorum

Bugün benim bebeğimin boynunda da bir kat Kordon dolanmış olduğu çıktı ortaya. Perşembe sezeryana alalım dedi doktor bende pazartesiyi bekleyelim istedim. İki güne bir nst o zaman dedi .

Bugün benim bebeğimin boynunda da bir kat Kordon dolanmış olduğu çıktı ortaya. Perşembe sezeryana alalım dedi doktor bende pazartesiyi bekleyelim istedim. İki güne bir nst o zaman dedi .
Kan akımına baktı mı mavi kırmızı akım var mıydı? Arkadaşımda sadece kırmızı akım görünüyormuş hemen aldılar bebeği. Benimkinin akımı normal görünüyordu. Sağlıkla kavuşun 🥰

Kan akımına baktı mı mavi kırmızı akım var mıydı? Arkadaşımda sadece kırmızı akım görünüyormuş hemen aldılar bebeği. Benimkinin akımı normal görünüyordu. Sağlıkla kavuşun 🥰
Amin inşallah canım evet kırmızı mavi normaldi akış

Ablam da normal doğuma hevesleniyordu son haftada kordon dolanmış dediler, birkaç gün içinde sezaryan oldu.
Çok geçmiş olsun, bir şey olmasa bile stresi yeter ya :( ben olsam başka doktora daha giderdim,ne olur ne olmaz. Risk falan varsa da nasilsa son aya girmis, bir çare bulunsun. Risk yok derse de için rahatlar en azindan

Ablam da normal doğuma hevesleniyordu son haftada kordon dolanmış dediler, birkaç gün içinde sezaryan oldu.
Çok geçmiş olsun, bir şey olmasa bile stresi yeter ya :KK43: ben olsam başka doktora daha giderdim,ne olur ne olmaz. Risk falan varsa da nasilsa son aya girmis, bir çare bulunsun. Risk yok derse de için rahatlar en azindan
Olabilir gidebilirim. Oldukça hareketli diye içim rahat bugün biraz ama yine de korkuyorum 🤦‍♀️

Back
X