- 9 Eylül 2015
- 677
- 305
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu kadınları anlamıorum ne demek ıstemıyorum zorunlu olursa sezeryan olursunuz kordon dolonması cıddı şeyler doğurabılır.... sen istemezsin normal doğurtmaya çalışırlar sonrasında yıllarca hem pışmanlık hem uzuntu yaşarsın ... aklınızı başınıza devşırın hayırlısını ısteyın ...
merhaba benim kiziminda boynuna iki defa dolanmışdı kordonu. ama sizinki gibi gevşekdi yani kolye gibi. doguma bir hafta kala çözülmüşdü.şükürler olsun kızım saglıklı dogdu. bir arkadaşımın bebeyinin de kordonu dolanmışdı o mecbur sezeryan olmuşdu. inşallah saglıklı bir sekilde bebeyinizi kucaginıza alırsınız!
canım seni korkutmak istemem.. lakin daha yeni bir arkadaşımın başına geldi ve inan 3 gündür kafamda benimde... senin gibi ben de sezeryan istemiyorum. ama o arkadaşım doğum tarihinden 3 gün önce dra gidiyor sezeryan şart hemen almalıyız diyor dr bizimkisi ille de normal doğurcam diye tutturuyor ve hastaneden çıkıp gidiyor. 2 gün sonrasında sancılanıyor ve maalesef bebeğini normal doğumda kaybediyor. kendini şartlama, hayırlısını dile ve dr şart derse ikiletme.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..İşin gücün yok bunları söylemek için mi yazdın gereksiz can sıkmak için. Evet istemiyorum mecbur derse sezeryan olurum. Siz aklınızı başınıza devşirin rica ediyorum. Gereksiz kötülüğe gerek yok. İnsanların canını sıkmayın boşyere. Bu durumu yaşamadıysan yazma..
canım seni korkutmak istemem.. lakin daha yeni bir arkadaşımın başına geldi ve inan 3 gündür kafamda benimde... senin gibi ben de sezeryan istemiyorum. ama o arkadaşım doğum tarihinden 3 gün önce dra gidiyor sezeryan şart hemen almalıyız diyor dr bizimkisi ille de normal doğurcam diye tutturuyor ve hastaneden çıkıp gidiyor. 2 gün sonrasında sancılanıyor ve maalesef bebeğini normal doğumda kaybediyor. kendini şartlama, hayırlısını dile ve dr şart derse ikiletme.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Kızlar Dr bebeğimin boynuna kordon dolandığını söyledi. Ama gevşekmiş kolye gibi. Bi sorun olmaz ama doğum esnasında kalp bozukluğu veya kordon gerginliği olursa sezaryena dönebilir dedi. Ben sezaryen istemiyorumbu durumla karşılaşıp normal doğum yapan var mı?
ben hep şöyle dua ederim.. Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı da gönlüme razı eyle.. inşallah senin de gönlünde olan hakkında hayırlısıdır canım.
Benim oğluma 32 haftalıkken dolandi kordon boynunda ve bir turdu. Doktor normal doğum yapamayacagimi bunun riskli olduğunu belirtti ve ben de kabul ettim. İnatlaşip illede normal istiyorum demedim çünkü önemli olan bebegimin sagligiydi. Fakat doktorumun bana verdiği sezaryan gününden bir gün önce sancilarim başladı. Doktor normal doğumu reddetmeme rağmen tam 12 saat suni sanci ile acilmami bekledi fakat olmadi. 3 cm de kaldi. Sonunda benim bagrinmamla sezaryana aldi. Çok sukur saglikli doğdu evladim..
Diyeceğim o ki önce bebeğinin sagligi.. Birak sezryan yapsin çünkü kordon dolanmasi ciddi bir sıkıntı..
çok az kalmış doğuma hadi bakalım inş sağlıkla alırsın kucağına![]()
Neslihan kim ben beferAy inşallah :) az kaldı. Neslihanss naptın li haberin varmı? :)
Biliyorum tabiki :) hani diğer sayfada neslihanss vardı ya onu sordum :) ee sende durumlar nasıl??Neslihan kim ben befer
çok şükür iyiyim ufaktan bebiş düşünmeye başladıkBiliyorum tabiki :) hani diğer sayfada neslihanss vardı ya onu sordum :) ee sende durumlar nasıl??
çok şükür iyiyim ufaktan bebiş düşünmeye başladık
bakalım artık