Kordon Düğümlenmesinden Bebeğini Kaybeden var mı?

merhaba arkadaşım.bende 2.bebeğimi 5 yıl önce 38 haftalık karnımda kordon düğümlenmesinden kaybettim.:43:doğumdan sonra tekrar hamile kaldım.onuda 32 haftalık doğurdum.allahıma çok şükür evladım ölmedi.yaşıyo.ama ben ölen bebeğimi hala unutmuş değilim.doktorlara bu benimle alakalımı diye sordum.kendimi çok suçladım.bilmeden ani bi hareket yaptımda ondanmı oldu iye.doktor anneyle alakası olmadığını söyledi.:5:

merhaba arkadaşım.bende 2.bebeğimi 5 yıl önce 38 haftalık karnımda kordon düğümlenmesinden kaybettim.:43:doğumdan sonra tekrar hamile kaldım.onuda 32 haftalık doğurdum.allahıma çok şükür evladım ölmedi.yaşıyo.ama ben ölen bebeğimi hala unutmuş değilim.doktorlara bu benimle alakalımı diye sordum.kendimi çok suçladım.bilmeden ani bi hareket yaptımda ondanmı oldu iye.doktor anneyle alakası olmadığını söyledi.:5:

Ben bebeklerimi kaybettikten sonra bu konuyla ilgili internette çok araştırma yaptım.Öyle nadir görülen bir durum ki :(
Başınız sağolsun,Allah hepimize sabır versin.Sizin sarsıntınız daha büyük olmuştur.Doğumunuza çok az kala kaybetmişsiniz.
Eğer üzmezsem size sormak istediğim bir şey var.Bebeğin hareket etmediğini anlamış mıydınız? Ben geriye döndüğümde hep hatırlamaya çalışıyorum hareketlerini en son ne zaman hissettim,eğer daha önce anlamış olsaydım ve hastaneye giyseydim bir çare olur muydu diye.Gerçi benim bebeklerim 27 haftalıktı.Doğsalardı da doktorlar pek şans vermezdi herhalde.

canım benim bebeğim son zamanlarında hareketlerinde bayağı bi azalma oldu.doktora gittim.muayene etti bana doğumun yaklaştı bebek doğum kanalında olduğu olduğu için böyle dediler.bu günden 4 gün sonra hiç unutmuyorum.:43::43::43:bi cumartesi gecesi rüyamda bi adam benden bebeğimi alacağını söyledi.bağırarak uyandım o gece sabaha kadar oynamasını bekledim.malesef hareket etmedi.:53:ertesi gün anneler günüydü annemin evinde uzanıyodum.hangi yöne yatsam otarafa düşüyordu bebeğim.anladımki bebeğim,beni bırakıp gitmişti.:58::58::58:ertesi gün hastaneye gittiğimde doktor artık bebeğin kalbi atmıyo dediğinde dünyam yıkıldı.sebebini doğumdan sonra öğrendim.:43::43::43:

canım benim bebeğim son zamanlarında hareketlerinde bayağı bi azalma oldu.doktora gittim.muayene etti bana doğumun yaklaştı bebek doğum kanalında olduğu olduğu için böyle dediler.bu günden 4 gün sonra hiç unutmuyorum.:43::43::43:bi cumartesi gecesi rüyamda bi adam benden bebeğimi alacağını söyledi.bağırarak uyandım o gece sabaha kadar oynamasını bekledim.malesef hareket etmedi.:53:ertesi gün anneler günüydü annemin evinde uzanıyodum.hangi yöne yatsam otarafa düşüyordu bebeğim.anladımki bebeğim,beni bırakıp gitmişti.:58::58::58:ertesi gün hastaneye gittiğimde doktor artık bebeğin kalbi atmıyo dediğinde dünyam yıkıldı.sebebini doğumdan sonra öğrendim.:43::43::43:

Başınız sağolsun,Allah sabır versin.Sizinki de mi kordon düğümlenmesi? Kaçıncı haftadaydınız?

sağol canım kordon düğümlenmesiyle bebeğe oksijen ve kan gitmemiş.oğlum besnemediği için öldü.38 haftalık olmuştu.

merhaba arkadaşım.bende 2.bebeğimi 5 yıl önce 38 haftalık karnımda kordon düğümlenmesinden kaybettim.:KK43:doğumdan sonra tekrar hamile kaldım.onuda 32 haftalık doğurdum.allahıma çok şükür evladım ölmedi.yaşıyo.ama ben ölen bebeğimi hala unutmuş değilim.doktorlara bu benimle alakalımı diye sordum.kendimi çok suçladım.bilmeden ani bi hareket yaptımda ondanmı oldu iye.doktor anneyle alakası olmadığını söyledi.:KK5:

Back
X