Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doktor vajinal baktı kasıklarımda ağrı var diye sonrada göremedim dedi afalladı ben kesin erkek demiştiniz dedim sonra bacakları kapalı göremedim dedi kesin değil dedi ben anlamadım hiçbir şey bugünde devlete gidiyim dedim söylenmiyormuş gördüğü halde söylemedi ayrıntılı ultrason yapan kız ben erkek dediler emin olmak istiyorum alışveriş yaptık dedim bişey olmaz benim kızıma erkek dediler sonradan kız oldu mavilerle büyüttüm dedi yani bunun kordon olma olasılığı var mı ya ne aldıysam iade edicemEvet pipi hayirli olsun. Benim iki oglum var ikisinde de goruntu ayniydi
Yarın gidicem canım bide orada baksınlar dediğin giviAyrintili usg de ne dediler ise odur o zaman en iyi onlar biliyor. Iciniz rahat esin istiyorsaniz sorularinizi cevaplayacak ozel.bi hastaneye gidin. Kordon olsa devami olurdu gibi geldi ama belki yukari kivrilmista olabilir konumundan
Ultrason anlık bir kesit görüntü olduğu için görüntüdeki çıkıntının penis mi kordon mu olduğunundan emin olamayız. O anlık kesitte evet bir şey var ama devamındaki görüntüler de var mı o da önemli. Siz erkek demiştiniz kız çıktı denmesin diye de artık çoğu yerde sadece kız olarak görülenlerin cinsiyeti söyleniyor.
Unisex renkleri tercih edebilirsiniz. Daha garanti olur en azından![]()
Son attığımın nub diyorlar galiba orada bir çıkıntı gördüm ben acaba sen de görebildin mi merak ettim ama büyük duruyor işte kordon mu acaba diyede düşündümBebiste gostermemek icin elinden geleni yapmishic birsey anlamadim son fotograftan. Devlet hastanesinin normal usg aletleri malum, ayrintili deyince bi acaba mi dedim ama bi an once netlestirmek istiyorsan iyi bir aleti olan doktora git guzel gusel gostersinler sende rahatla. Yani benim bebeklerimde gayet net konusup gostermislerdi.
Hahahah ben gerçekten iyi değilim ya yaptığım alışverişe mi yanayım neye yanayım bilemedimBen nub teorisini bilmiyorumkesinlikle baska doktora gidip rahatlat kendini
Yaaa hic birsey olmaz nasibinde ne varsa onu giysin degistirmezsenHahahah ben gerçekten iyi değilim ya yaptığım alışverişe mi yanayım neye yanayım bilemedim
Çok teşekkür ederim canım bu arada uğraştırdım seni de![]()
Bence de canım giydiririm artık nasibinde ne varsa artık onu giysin artık neyse ne ben de düşünemiycem fazla yarın gider öğrenirim inşallahYaaa hic birsey olmaz nasibinde ne varsa onu giysin degistirmezsenama kesinlestirmeden de degistirme tabi ki. Benimde aklim hep kiz kiyafetlerinde kaldi
bi turlu olmadi. Mesela hastane cikisi pembe begeniyorum mavisi varsa onu alayim dedim hic alakasi yoktu birbiri arasinda. Zaten cabuk buyuyorlar giydir gitsin
Tamam yazarsin buradan bende merak ettimBence de canım giydiririm artık nasibinde ne varsa artık onu giysin artık neyse ne ben de düşünemiycem fazla yarın gider öğrenirim inşallah
Tamam canım yarın yazarımTamam yazarsin buradan bende merak ettim![]()
Bugün doktor yine erkek dedi özele başka bir doktora gittim ama artık zaten hiçbirine güvenmiyorumBence kız. O da kordon. Öyle pipi olmaz ve duruşuna göre de kız diyorum . 2 oğlum 1 kızım var.
3 kez erkek denildi bugün yine erkek dedi doktor ama artık inanmıyorum tabiBu bebek kiz, pipi degil kordon o