Kordonlarımı baglatmak istiyorum

Hajsksk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
6
0
1
30
Merhaba hanımlar ben İstanbul'da yaşıyorum 28yasındayım suan 30 haftalık hamıleyım 4.sezeryanım olacak bu yuzden tuplerimi baglatmak istiyorum sezeryan sırasında.fakat gittigim 2 farklı hastanedeki Dr biri 32 biri 30 yasından önce baglanmıyor dedi bız baglamıyorız dediler googl dam arastırıyorum yas sınırı yoktur kanunen yazıyor bana bilgi verırmısınız hangı hastane yapar yardımcı olur musunuz baglatmam sart oldu.

Arkadaşım 29 yaşında bağlattı 3 sene oldu. Yani ben öyle hatırlıyorum

Hangi devlet hastanesi acaba?
Ben yaşını 29 hatırlıyorum bunu teyit edipte bilgi versem daha uygun olur. Yasal olmadığını söylemişler doktorlar size. Belki benim arkadaşın başka sorunu vardı bağlatması gerekli olmuştur. Bu kısımları bilmiyorum. Öğreneyim yazarım.

Bazı doktorla yaşa takılıyor. Sadece eş imzası yeterli diye biliyorum ısrar edin.. yapıştırma değil keserek yaptırın bir de

Peki tesekkurler

Yaş sınırı yok aslında belki onların prosedürü öyledir ama.
Belli yaş altında bağlamak istemiyor olabilirler.
Ben 37 yaşındaydim bu işlemi yaptırdığımda.
İkinci sezeryanımdan sonra bağlattım
Sonra pişman oldum kötü bir duydu.

Annemde ikinci evliliğinde bağlatmıştı ki 20 li yaşlarıydı yani 27 dir en fazla o zamandan beri bağlı yaş sınırı ne içinmiş söylemediler mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…