Premature Bebekler kordonunda sorun var

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

kubraorhanorhan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
4
0
1
Ankara
benim bebegimin kordonundaki damarlarin ikisinde bozukluk var biri calisiyor boyle bir durumu olan varmi ha bu arada bu sorundan dolayi bas kisminda bir hafta karin kisminda uc hafta gerilik var su an 25 haftalik ama 22 hafta gorunumunde acil yardim

İnsallah bebegin de sen de saglicakla birbirinize kavusursunuz. Hic boyle bisey duymadim canim. Hakkinizda hayirlisi neYse o olsun. Doktorlar ne diyor?

İnsallah bebegin de sen de saglicakla birbirinize kavusursunuz. Hic boyle bisey duymadim canim. Hakkinizda hayirlisi neYse o olsun. Doktorlar ne diyor?
tesekkur ederim doktor fazlaz umitli degil ama belki dogar diyor hastaligin ismi iugr imis yani rahim ici gelisim geriligi erken dogacak 30 32 haftalik dualariniza ihtiyacim var surekli nete giremiyorum internet paketi geldikce giriyorum yazamazsam kusura bakmayin

tesekkur ederim doktor fazlaz umitli degil ama belki dogar diyor hastaligin ismi iugr imis yani rahim ici gelisim geriligi erken dogacak 30 32 haftalik dualariniza ihtiyacim var surekli nete giremiyorum internet paketi geldikce giriyorum yazamazsam kusura bakmayin

Benim bebegim de 32 haftalik dogdu. Normalde gectigimiz pazar dogmasi gerekiyordu. Cok stresli bir gebelik gecirdim. Doktor hic 32 haftalik gibi degil emin misin dedi.
Her seyin hayirlisi... Olacakla ölecege care yok. Allah hayirlisiyla saglicakla kucagina almayi nasip eder insallah.

Benim bebegim de 32 haftalik dogdu. Normalde gectigimiz pazar dogmasi gerekiyordu. Cok stresli bir gebelik gecirdim. Doktor hic 32 haftalik gibi degil emin misin dedi.
Her seyin hayirlisi... Olacakla ölecege care yok. Allah hayirlisiyla saglicakla kucagina almayi nasip eder insallah.

amin isallah Allah senin bebeginede saglik versin tesekkur ederim

Güzelim benimde bebeğimde aynı sorunka dünyaya geldi kordonun tıkalı olması demk gerekli gıdayı alamıyor demk gerekli oksijenı slamıyor demk iyi bı doktora gıt araştırlsın. Sonuçda benm bebegm premature dogdu dokuzyüz gr yedi aylik dogdu ve otizmli acilen gıt doktora

Acilen iyi bı dpoktora görün derm kordonun tukalı olması demk yetelı fıdayı ve oksıjenı bebegının alamıyo olması demk oksıjnsız kalan bebeklr sorunlu dunyaya gelıyor aynısı başma geldı bebefm dogdu ama otızmli olark

benim bebegimde de ayni problem var, kendi rahim ici damarlarim cok iyi calisiyor ama kordonumda direnc var. bebegim geri kalmaya basladi. simdi 29. haftadayim doktor 32de alabiliriz dedi ama kesin degil. bebegimin butun anomali testleri normal ve otizm riski cok dusuk cikmisti, siz de otizme kordon direnci mi neden oldu? yoksa bu testlerde de otizm suphesi yuksek miydi?

Back
X