Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Deniz Çakır'ın oyunculuğunu beğenirim kadında mimikler süper Ayrıca Perihan savaşında oyunculuğunu beğenirim adeta gözleriyle oynuyor çok değerli sanatçıIbrahim celikkolun oyunculugunu cok begenirim ama senaryo onu bile kurtarmiyoŕ. 1 2 3 izledim..
Sonra
![]()
Doğru belgesel izliyorsundur muhakkak yada evine tv almamışsındır:))) valla öyle söyleyipte evinde iki tvsi olanı öyle çok gördüm ki duyda inanma oldum artıkHic dizi izlemiyorum. Sizede Tavsiye ederim![]()
Zaten izlemiyorumda size ne oluyoda bu kadar celallendinizne olmuş her zaman ki gibiyse beğenmezsen izleme
Ben celalenmedim beğenmezsen izleme dedim her zaman ki Türk dizi diyerek küçümseyen sensin beğenmezsen izlemez hatta tv yorumlarının olduğu yerde olmazdınZaten izlemiyorumda size ne oluyoda bu kadar celallendiniz
Yok evimde koca ekran bi tv var. Belgeselde zaman zaman izlerim. Ama dizi izlemiyorum...Doğru belgesel izliyorsundur muhakkak yada evine tv almamışsındır:))) valla öyle söyleyipte evinde iki tvsi olanı öyle çok gördüm ki duyda inanma oldum artık![]()
Belli belliYok evimde koca ekran bi tv var. Belgeselde zaman zaman izlerim. Ama dizi izlemiyorum...
Belli belli![]()
ozellikle arayip da gelip yorum yapmadim bildiriyle buraya geldimBen celalenmedim beğenmezsen izleme dedim her zaman ki Türk dizi diyerek küçümseyen sensin beğenmezsen izlemez hatta tv yorumlarının olduğu yerde olmazdın
He he klasik Türk dizisi diyen babamdı hadi bacı iyi günlerozellikle arayip da gelip yorum yapmadim bildiriyle buraya geldim
istedigim yorumu yapmakta ozgur oldugumu dusunuyorum
kucumsedigimde sizin gorusunuz, kucumsemiyorum ama dizi izlmeyiorum
Izlemeyebilirim ama yorum yapabilirim ...
Bunada herkesin saygi duymasi gerek :)
iyi gunler diliyorum
Sizin uslubunuzdanda belli oluyor, dizilerden aldiginiz terbiye usul saygi...He he klasik Türk dizisi diyen babamdı hadi bacı iyi günler
Süslü kelimelerle kendini haklı çıkarma hadi cavSizin uslubunuzdanda belli oluyor, dizilerden aldiginiz terbiye usul saygi...
Inkar etmedim ben Turk dizi dedigimi..
Neden saygi duymayi empati yapmayi denemiyosunuz?
Tek bildiginiz, ben hakliyim ben bilirim kendi dedigim olur dusuncesindesiniz
Televizyon izlemek dizi takip etmek yerine kitap okumus olsaydin ciao yazardin :)Süslü kelimelerle kendini haklı çıkarma hadi cav
Doğru sen çok biliyorsun ya ben Türkçe kelimelerle yazdım Türk dizisini beğenmenyen biri yabancı kelimelere ne kadar ilgili bak şunu yazıyorum Allahısmarladık dahada bana cevap yazmaTelevizyon izlemek dizi takip etmek yerine kitap okumus olsaydin ciao yazardin :)