Kördüğüm Fox TV

Ibrahim celikkolun oyunculugunu cok begenirim ama senaryo onu bile kurtarmiyoŕ. 1 2 3 izledim..
Sonra
:(

Ibrahim celikkolun oyunculugunu cok begenirim ama senaryo onu bile kurtarmiyoŕ. 1 2 3 izledim..
Sonra
:KK43:
Bende Deniz Çakır'ın oyunculuğunu beğenirim kadında mimikler süper Ayrıca Perihan savaşında oyunculuğunu beğenirim adeta gözleriyle oynuyor çok değerli sanatçı

Hic dizi izlemiyorum. Sizede Tavsiye ederim:KK54:
Doğru belgesel izliyorsundur muhakkak yada evine tv almamışsındır:))) valla öyle söyleyipte evinde iki tvsi olanı öyle çok gördüm ki duyda inanma oldum artık:halay:

Yaprak dökümü üstüne bir dizi daha gelmedi koyun Reyting Savaşlarının başladığı akşam saatlerine ilk 5 te olmazsa bende hatmece değilim

gunaydın,perşembe izleyemedım ama dün tekrarına baktım..belçimin çıkışı çok ani olmuş bide daha güzel bi çıkış yapabılırlerdı..
ibrahim çelikkolun hem oyunculugu kötü hemde sesi acaip kısık..adamı duyabılmek için onun sahnelerınde sürekli ses açmak zorunda kalıyorum:)
cool olmaya calışırken sahte olan kişilik:)

Zaten izlemiyorumda size ne oluyoda bu kadar celallendiniz
Ben celalenmedim beğenmezsen izleme dedim her zaman ki Türk dizi diyerek küçümseyen sensin beğenmezsen izlemez hatta tv yorumlarının olduğu yerde olmazdın

Doğru belgesel izliyorsundur muhakkak yada evine tv almamışsındır:))) valla öyle söyleyipte evinde iki tvsi olanı öyle çok gördüm ki duyda inanma oldum artık:halay:
Yok evimde koca ekran bi tv var. Belgeselde zaman zaman izlerim. Ama dizi izlemiyorum...

Ben celalenmedim beğenmezsen izleme dedim her zaman ki Türk dizi diyerek küçümseyen sensin beğenmezsen izlemez hatta tv yorumlarının olduğu yerde olmazdın
ozellikle arayip da gelip yorum yapmadim bildiriyle buraya geldim
istedigim yorumu yapmakta ozgur oldugumu dusunuyorum
kucumsedigimde sizin gorusunuz, kucumsemiyorum ama dizi izlmeyiorum
Izlemeyebilirim ama yorum yapabilirim ...
Bunada herkesin saygi duymasi gerek :)
iyi gunler diliyorum

ozellikle arayip da gelip yorum yapmadim bildiriyle buraya geldim
istedigim yorumu yapmakta ozgur oldugumu dusunuyorum
kucumsedigimde sizin gorusunuz, kucumsemiyorum ama dizi izlmeyiorum
Izlemeyebilirim ama yorum yapabilirim ...
Bunada herkesin saygi duymasi gerek :)
iyi gunler diliyorum
He he klasik Türk dizisi diyen babamdı hadi bacı iyi günler

He he klasik Türk dizisi diyen babamdı hadi bacı iyi günler
Sizin uslubunuzdanda belli oluyor, dizilerden aldiginiz terbiye usul saygi...
Inkar etmedim ben Turk dizi dedigimi..

Neden saygi duymayi empati yapmayi denemiyosunuz?
Tek bildiginiz, ben hakliyim ben bilirim kendi dedigim olur dusuncesindesiniz

Sizin uslubunuzdanda belli oluyor, dizilerden aldiginiz terbiye usul saygi...
Inkar etmedim ben Turk dizi dedigimi..

Neden saygi duymayi empati yapmayi denemiyosunuz?
Tek bildiginiz, ben hakliyim ben bilirim kendi dedigim olur dusuncesindesiniz
Süslü kelimelerle kendini haklı çıkarma hadi cav

Televizyon izlemek dizi takip etmek yerine kitap okumus olsaydin ciao yazardin :)
Doğru sen çok biliyorsun ya ben Türkçe kelimelerle yazdım Türk dizisini beğenmenyen biri yabancı kelimelere ne kadar ilgili bak şunu yazıyorum Allahısmarladık dahada bana cevap yazma

Back
X