Kördüğüm gibi...o kadar güzel ki paylasmak istedim...bana da nasip olur insallah

daha önce hiç bir yerde okumadığım ve duymadığım bu paylaşımın için teşekkürler arkadaşım
ve bende diğer arkadaşlar gibi Rabbimin herkese böylesine samimi, içiçe ve kopamayan
birliktelikler ihsan etmesini diliyorum..........(amin)

bu güzel yaziyi sizinle payalsambildigim icin mutluyum... ilk okudum ve insallah allah bana da böyle bir askla seven es nasip eder dedim insallah nisanlimda böyle sever. Peygamber efendimiz kadar olmasada biracik enazindan.. Cok güzel bir yazi acaba bu yaziyi güzel bir sekilde yazip cerceveletsem mi diye düsünüyorum yeni gelin evime gelen bütün misafirlerim okusun diye

güzel fikir aslinda canimcigim neden olmasin bak belki bende cerceveleyip asarima.s.

ah ah ne güzel demiş peygamberimiz ama kimse böyle bi sevgi beklemesin kızlar bunu diyecek bi adam olamaz galiba olsada anca peygamber olması gerekir o da imkansız...

Allahım bize peygamberimiz gibi,onun yolunda ,onun yaşadığı gibi yaşamayı nasip etsin inşallah inşallah:Saruboceq: fmk çok sağol emeğin için a.s.

yollarına canlar kurban Rasulun ne guzel sozler bunlar.Rabbım hepımızın eslerıne Peygamberımızın hos gorusunu,merhametını,eslerıyle muhabbetını,anlayısını,durustlugunu,dogrulugunu,güvenılırlıgını nasıp eder ınsallah.

Güne böyle güzel şeyler okuyarak başlamak çok hoş..

Teşekkürler paylaştığın için..

ne kadar güzel yaa.. Allahım benim yuvamıda böyle güzel kıl... eşimle aramdaki sevgimi peygamber efendimizle hz.ayşe gibi kördüğüm kıl..ve hepimizinkini inşallah

evet gercekten cok guzel.. keske bızler de onlar gıbı olsak.. arada kı sevgıyı muhabbetı saygıyı onlar gıbı koruyabılsek.. tesekkurler canım.. opuyorumnanaktan

çok güzel paylaşım...duygulandım...allah herkese böle bi aşk nasip etsin

çok güzelmilş gözlerim doldu inanın
Allahım bizlerede böyle aşk nasip etsin eşlerimizle

hepinize tesekkür.. peygamber efendimizin hayati bize örnek olsun insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…