• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kördügüm...kavusamama, ilgisizlik ve bitmeyen özlem...

_ecrinnur_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
228
1
46
Diğer
mrb arkadaslar:(

erkek arkim cok ilgisizlesmeye basladi..nedenini bilmyiorum...arkadaslarimin sevgilileri günde kackezt ararken, o bana günde 2-3 dandik bastan savma hatta tekrarlayan mesajlar yollyuor...bu beni cok üzüyor...aceba sevmyiormu eskisi kadar...ama peki neden o zaman acik acik sölemyior ne oldugunu diye düsünüyorum..

eskiden ise gitmeden önce arardi, simdi ise ben ona yazinca is cikisi anca ariyor..son 2 gün tlfnda konusabildik ama cok az iste:( o calistigi icin görüsemioruz da..ve bana uygun olmayan zamanlar sölüyor hep..isten gec cikiyor ve benim cikamadigim zamanlar iste misal...

aileler görüstügümüzü bilmyior, ayrilmistik..ailelerin anlasamadigi icin...ama ben yapamadim ve ailen ikna olmayacak seni baskasyila evlendircek kesin ondan memlekete gidiosunuz apartopar dedi..eger öyle bisey olucaksa gel kac diyor..kacmaya sicak bakmyiorum ama ne yapacagimi da sasirdim..öylece yasayip gidiyorum resmen..yani ne gelirse gelsin herseye raziyim hic bisey umrumda degll...gelecekte ne olacak allah bilir...

Son düzenleme:
aileler neden anlaşamadı özel değilse...
çünkü ailerler ok vermediyse çok zorr..
ama bence her ne olursa olssun asla ama asla kimse için aileni üzme..
sel gider kum kalır.aile olmadan olmaz...

nisan söz arefesindeyken annesini annem sevmedi:( ne bicim aile bu dedi..kadin cok konusuomus ve beni de elestrmis sanirim haksiz olarak(insan kiz istemede biraz kendini tutar demi), kizin o kadr dil bilio 6 dil, türkcesi akici degl gibi bisey sölemis. ben yabanci memlekette büyüdüm ve okudum, normal deglmi..hem ona ne ki..

ayrica cok erken geldiler biz hazrlik yaparken ve hazrligimi yapmam icin mutfaktan odama gidiodum. babasi "kiz ordan gelip gecior sizce normalmi" diye elestrmis..ailem onlar haddini bilmez konustugu lafa bak ona neyse ev bizm ev..laf sölenecekce bu ona düsmedi dedi...

ve cok komplekslilermis (ben okudum o okumadi diye) cok huylandiklarini belli etmisler..seviye farkliligi var bariz bu cok sorun olur..evin gecimini kadin saglamaz o hem uzun süre issiz kaldi simdide dandik bi isi var..ne malum seni kullanmiycagi dedi...anneme hak verdim ve ayrildim...ama yapamadim cünki cok seviorum...3 ay boyunca aramadim sormadim ama dayanamadim:( cok kötü olduk, o da bende:(

Son düzenleme:
büyüklere biraz kulak vermek gerekiyo heleki ailense. bende hemen hemen aynı şeyleri yaşadım ufak farklarla
ama anlamadığım 3 aydan sonra barışmışsınız madem neden ilgisiz...
bunun altından seni daha fazla üzecek bi sorun çıkmasında..
çok düşünme biliyorum demesi kolay ama inan bana olacağına varıyor bu işler..
sükunetle bekle sende hatta o nasıl davranıyorsa aynen davran bakalım ne olacak..
ya inceldiği yerden kopar yada sıkı sıkıya tutar seni...

canm, 3 ay sonra öyle bi sevdik ki birbirmizi... simdi bu 3 aya yine bi 3-4 ay eklendi...belkide ondan..vallah beklyiorum ve dedigni yapacagm sanirim..o bana nasilsa bende ona..bugün ona sordugumda, onun da kendisini yalniz hissettigini söledi..facedeyim yazinca isten eve varinca, bende girip bi slm verdim..o an geri yazmadi ve mesgule getrdi..sonra ise tüm cikti.bende cikmis gbi yaptim ve bi girdigim de ise yine online idi yani hemen ben cikinca girmis geri..neden böle yapiosun diorum, detay vermeden yüzeysel cvplar verio.yok makale okyuormusta...tuhaf ya...

ben kimseye kacmam orasi kesin. hele böyle bir öküze asla..ne malum ilerde aynisini yapar...ilgisiz öküz...

evlilik çok .k büyük bişi.. çok kutsal bişi..
evlenince sevgilinle değil AİLEsiylede evlenceksin unutma.. ve forumda kaynanası eltisi yüzünden dert yanan bi çok insan var..
zaten sevgilinde soğumuş, ilgisizleşmiş.. ailende istemio.. bence kendine zaman ver.. sevgilinizi tanımıyorum ama başka iyi insanalr karşınıza çıkabilir..

ilk tanstigim zamanlarda cok kötüydü o..laf söyledigi oldu bana....ama sonra hic agzini acmadi, degisti diye düsündüm..simdide bana tek laf sölemez...isin zor tarafi: ona cok baglandim zamanla ama "bununla evlenilmez" dedigim özellikleri de mevcut. misal sanirim bana güvenmior..okul gezisindeyim dedigimde beni birisi aradi..sesimi dinledi ben kapatdim cünki ses vermiyordu kimse...gözli numaradan aradi hemde..ve simdi gelelim isin tuhaf yanina: bu numarayi ondan baskasi bilmyior.onun icin aldim bu no yu.,..diger bildigi hatdan ise onun sesine benzer baska kisiler aradi, benle konusmaya calisiyordu...yani beni mi deniyor artik bilemiycegim..ama sordugumda inkar ediyor, kabadayilik yapiyor. ver onun numarasini kimmis bakim o diye..
ayrica bana benden önce hiiic iliskiler yasamadigini söyledi. daha sonra ise cok kisinin hayatina girdigini ve kimliklerini acikladi bu sahislarin.üniden tanidigim birisi cikti biri..kizla 5 senelik duygusal biseyler yasamis güya benden önce..sonra inkar etti bn hic asik olmadim dedi sana yalan söledim dedi..kafam karisti, ne gerek var bunca karmasikliga diye düsündüm...su an bilmyiorum hic aceba gercekten de yasadimi biseyler yasamadimi.hava atmak icin yalan söylemis güya...
bizm sehrin genelevi hakkina cok konusuyordu, yok icinde nasil kadinlar varmis mis girmis mis felan..sonra (isi elektrik oldugu icin) oraya girdigini ögrendim.yani öyle bir anlatiyordu ki, bu kesin hergün oraya giriyordu diye düsündüm..ne bilim is maksatli orya girdigini..yani tiksinmistim ondan resmen :53:

Son düzenleme:
kaç yaşında sevgilin? sen kaç yaşındasın?
ayrıca ailenin onay vermediği biriyle devam etmemen en doğrusu.
sevgili bulunur , ailenin yerini hcbişi tutmaz.

25iz ikimizde...evt ailem onay vermio, o aile bize uygun degill diyo...annesi panik atak hastasi, piskolojik sorunlari var..ondna hareketleri tuhaf geldi anneme sevmediler onlari..oglu da normal degl o cocuk piskopata benziyor dedi...mantikli olan ondan ayrilmam ama gönlümden atamiyorum onu bi türlü..3 ay onsuz durmaya calsidim ama yapamadim..ne bi teline cvp verdim ne bi alakam oldu...ama duramadim:(o da öyle..beni görmek icin neler yapti..sonunda dayanamayip görüstügmde ilk konusmamizda agladi...20 kilo vermisti benim yüzümden...o halini hic unutamiyorum...

Son düzenleme:
Back
X