- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
- Konu Sahibi hadibeyaaa
Çokmu iyisiniz acaba. Gereksiz yere iyilik yapıyosanız korkuyordur insanlar. Malum iyiler pek hoş karşılanmıyo altında bi bit yeniği var deniyo!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazdıklarınızdan sanki insanlara fazla taviz veriyormuşsunuz gibi algıladım bu yüzden aramıyor olabilirler her an ellerinin altında olduğunuz mesajı verdiyseniz insanoğlu ulaşılmazı isterYapmacik davranmayi bende hic sevmiyorum, kimseye yag cekemem, kimseye hakli olmadigi bi konuda sen haklisin demem. Fikrimi sorana oldugu gibi derim, ama yinede tatli dille kimseyi kirmadan.
Esim hep der, sen konustun mu 100 kiside olsa hepsi sana odaklanip agizlari acik seni dinlerler. Hangi ortama girersen gir, her ortama ayak uyduruyorsun, istersen herkesi kendine baglayabiliyorsun diye.
Ailem bunu bana dediginde ben daha henuz 11-12 yasindaydim. O zamanda ögretmenlerimin ve sinif arkadaslarimin bana kötü davranmasindan dolayi tartismalar cikiyordu. Yurt disinda yasiyorum ben, ve o zamanlar yabanci düsmanligida cekmistim.Kotu biri olmak icin baskalarina zarar veriyor olmaniz gerekirdi siz kotu biri degilsiniz sadece sosyal yonunuz zayif.
Aileniz size sen kavgacisin diyormus bunu ciddiye alin cunku kimse negatif insanlarla vakit gecirmek istemez.
Bide dost kazanma sanati isimli kitabi tavsiye ederim.ben o kitaptan cok sey ogrenmistim.
Siz sevilecek biri olunda gerisi onlara kalmis..
Aynı şeyi düşündüm .Çokmu iyisiniz acaba. Gereksiz yere iyilik yapıyosanız korkuyordur insanlar. Malum iyiler pek hoş karşılanmıyo altında bi bit yeniği var deniyo!
Yok yani, gereginden fazla iyi degilim. Gerekirse tepkimi gösteririm, yada enayi gibi kullandirmam kendimi.Aynı şeyi düşündüm .
Isyan etmiyorum diorsun Allah im bana sahip çıkardı.bu cümle isyan cenabi hak kafirin bile suyunu kesmiyor onu adaleti herşeyden üstün.yazdiklariniza üzüldüm sosyal aktivitelere katılsanız yüzme spor falan biraz acılın.siz mutlu olursanız etrafınıza herşeyinize yansır.Aslinda sadece icimi dökmek icin yaziyorum. Sanirim kötü bir insanim ben. Etrafimda pek kimse yoktur sevenimde yoktur öyle.
Okul hayatimda bile bu böyleydi. Cok uzun süre dislandim, aileme anlattigimda ailem sen kavgacisin derdi hep. Genel olarak susabildigim kadar susan bir insanim ama benimde bi sinirim var ve yeterince haksizliga ugradigimda da tepkim birden cok oluyor galiba.
Meslek hayatimda da bu böyledir. Is yerinde arkadasliklar kuramadim hic, kursamda devam ettiremedim. Sadece tek bir kisiyle is yerinde tanisip arkadasligimi devam ettirebildim. Bir senedir yeni bir bölüme gectim, ve burdada istenmeyen kisi benim, buda ap acik belli ediliyor.
Esimin ailesi zaten hic bir zaman istemedi beni. Bunu acikca belli etmekden yada dile getirmekden de hic bir zaman cekinmediler. Esimde bana asik yada beni cok seven bir es degil acikcasi.
Genel olarak arkadasimda yok. Sadece bir kisi var devamli görüstügümüz. Oda eslerle beraberdir hep. Söyle bir tane arkadasim yok ki bi gidim bi cay icim yada bi sohbet edim.
Telefonum calmaz kimse aramaz yazmaz annem ve kardeslerim disinda.
neredeyse 10 senelik evliyim, otturdugum sehirde daha kimse kendiliginden kapimi calmadi. Ya ben davet ederim misafirleri yada misafir gitmek icin ben ararim.
Kizim daha cok babasina düskündür. Bisey isteyecegi zaman daha cok ondan ister. Benden cekinir. Hadi ona diyorum ki ben daha otoriterim, ben daha kuralciyim onu yine bir nebze normal karsiliyorum.
Cevremdekilere karsi hep sabirliyim aslinda, ne laf sokarim ne ignelerim, biri bana böyle bisey dese duyamazliga vururum. Eli bol bir insanim, kismam kimseden elimde bir ekmek olsa onuda paylasirim. Ama iste yinede kimse benimle bir baglanti kurmuyor, arkadaslik etmiyor.
Gercekden iyi biri olsaydim, Allahim bana sahip cikardi diye düsünüyorum, ama ne ise elimi atsam elimde kaliyo. Rabbim ikinci bir evladi bile nasip etmiyo, birinciye iyi bi anne olamadim ki ikinciyi nasip etsin. Isyan degil bi kesinlikle. Kendi kabahatim. Iyi bir insan olsaydim bunlari yasamazdim.
Yok öyle kimseye muhtacmis gibi arayislara falanda girmiyorum. Ama genel olarak niye bu haldeyim onu sorguluyorum. Yabancilarla daha kolay arkadaslik kuruluyor dogru.Yurtdışında yaşıyorsunuz galiba, Türklerle degilde yabancılarla arkadaşlık kurun, buradaki Türklerin çogu kendini begenmiş, arkadaşınızın olmaması sizi kötü insan yapmaz, ailenizle mutlu olmaya bakın, sahte insanlarla dost olmaktan iyidir.Arkadaşa muhtacmış gibi bir hale girmeyin, zamanla olur umarım.
Aslinda sadece icimi dökmek icin yaziyorum. Sanirim kötü bir insanim ben. Etrafimda pek kimse yoktur sevenimde yoktur öyle.
Okul hayatimda bile bu böyleydi. Cok uzun süre dislandim, aileme anlattigimda ailem sen kavgacisin derdi hep. Genel olarak susabildigim kadar susan bir insanim ama benimde bi sinirim var ve yeterince haksizliga ugradigimda da tepkim birden cok oluyor galiba.
Meslek hayatimda da bu böyledir. Is yerinde arkadasliklar kuramadim hic, kursamda devam ettiremedim. Sadece tek bir kisiyle is yerinde tanisip arkadasligimi devam ettirebildim. Bir senedir yeni bir bölüme gectim, ve burdada istenmeyen kisi benim, buda ap acik belli ediliyor.
Esimin ailesi zaten hic bir zaman istemedi beni. Bunu acikca belli etmekden yada dile getirmekden de hic bir zaman cekinmediler. Esimde bana asik yada beni cok seven bir es degil acikcasi.
Genel olarak arkadasimda yok. Sadece bir kisi var devamli görüstügümüz. Oda eslerle beraberdir hep. Söyle bir tane arkadasim yok ki bi gidim bi cay icim yada bi sohbet edim.
neredeyse 10 senelik evliyim, otturdugum sehirde daha kimse kendiliginden kapimi calmadi. Ya ben davet ederim misafirleri yada misafir gitmek icin ben ararim.
Kizim daha cok babasina düskündür. Bisey isteyecegi zaman daha cok ondan ister. Benden cekinir. Hadi ona diyorum ki ben daha otoriterim, ben daha kuralciyim onu yine bir nebze normal karsiliyorum.
Cevremdekilere karsi hep sabirliyim aslinda, ne laf sokarim ne ignelerim, biri bana böyle bisey dese duyamazliga vururum. Eli bol bir insanim, kismam kimseden elimde bir ekmek olsa onuda paylasirim. Ama iste yinede kimse benimle bir baglanti kurmuyor, arkadaslik etmiyor.
Gercekden iyi biri olsaydim, Allahim bana sahip cikardi diye düsünüyorum, ama ne ise elimi atsam elimde kaliyo. Rabbim ikinci bir evladi bile nasip etmiyo, birinciye iyi bi anne olamadim ki ikinciyi nasip etsin. Isyan degil bi kesinlikle. Kendi kabahatim. Iyi bir insan olsaydim bunlari yasamazdim.
Aslinda sadece icimi dökmek icin yaziyorum. Sanirim kötü bir insanim ben. Etrafimda pek kimse yoktur sevenimde yoktur öyle.
size net bi cewap wereyim aslında insanlar nankördür ilgi bulduğu yeri hesaba almazlar ne kadar umursamassanz o kadar ilgi artar bu nettttt hiç takmayın ben deil onlar beni araasın haa aramıyolarsa gerek yok o dostluğa o arkadaslığa umursamayın lütfen sen kendini sewdiğin sürece onlarda sizi seweceklerddir inanın!!!!!