• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanirim kötü bir insanim

umursamayın kendinizi sewin psiolojik biraz rahatlayın arayanı arayın soranı sorun

Benimde etrafımda cok az insan var.
Herkesle samimiyet kurmayıda sevmiyorum sevmicemde.
İnsanlarkla ugrasmak cok zor.

Acaba bende kötümüyüm :)

bende aldatmış kandırmış fitne fesat çıkarmış çocuk kaçırmış sandım. bu anlattıkların basit şeyler bence insanlar bu devirde kopuk ve hayat telaşında. dert etme. :)

Allah cocugunuzu size bagislasin.
Ben de uzun zamandir cocuk istiyorum henuz Allah nasip etmedi.
Bence ikinci cocugunuz henuz olmadi diye sanssiz hissetmeyin kendinizi sansli hissedin.
Ben bir tane hayirlisiyla olsa Allah o duyguyu nasip etti diye opup basimin ustune koyucam.
Siz de oyle dusunun.
Ama Allah isteyen ve layikiyla bakabilecek herkese kacinci olursa olsun nasip etsin

Bende soğuk dururum insanlarla kaynaşmam zaman alır. Hatta bir düğün videosunda ben şahittim ve sırf suratsız durmayayım diye bütün nikah gülümsedim. Videoyu bir izledim aman yarabbi sanki evlenenleri kesecek gibi bir suratım var. Yada derdimi kötü anlatırım kelime seçemem beni çok iyi tanımayan biriyse hep yanlış anlaşırım. Belki sizinde böyle sorunlarınız olabilir

Özeleştiri yapmanız gayet olumlu bi davranış. Insanlar kendilerini ovenleri severler genelde, sizde biraz iltifat etmeyi deneyin daha çabuk kaynasirsiniz

Böyle isyan etme ya gercekten seni anliyorum ama kendin icin birsey yap spora git mesela orada baska bayanlarlanda tanisirsin. Bide bu anlatdiklarin iyi seyler kötü birsey bulamadim arasinda. Acaba cok mu sessizsiniz biraz atilgan olun ya da cok negativ düsüncelimisiniz cok soguk mu duruyorsunuz?

Ay aynı ben. :p Can ciğer olamam, girişken değilim, ciddiyim, yapmacık samimiyetlere giremem, fazla içten olamam, suratsız ve soğuğum, mesafeliyim. Yerinde konuşurum tabi ama pek atılmam. Bu demek değil ki muhabbet ederken ters ve suratsız konuşurum. Biraz çok bilme bende de var. Kuralcı ve katıyım. Haklı olduğumu bildiğim şeylerde diretirim. Falan filan. Ha noluyor, karşındakine sıcaklık hissetsen de o da herkes gibiymiş gibi davranıyorsun.
İş böyle olunca anlattığın sonuçlar çok normal. Bir de ilişkiler şöyledir ne kadar verirsen o kadar alırsın. Senin pek vermediğini düşünüyorum. Sadece karşındakinin derdini dinlemeyle dost olamazsın, senin de anlatman gerek. :) Eğer ben ketumum her şeyi konuşamam diyorsan anlattıkların kaçınılmaz sonuç. Bu sana memnuniyetsizlik veriyorsa kendini değiştirmen gerek ve bu çok zor bir şey. Eğer hayatındaki insanlar sana yetiyorsa çok da dert etme, çok önemli değil bence.

neredeyse 10 senelik evliyim, otturdugum sehirde daha kimse kendiligind

Aslinda sadece icimi dökmek icin yaziyorum. Sanirim kötü bir insanim ben. Etrafimda pek kimse yoktur sevenimde yoktur öyle.

Okul hayatimda bile bu böyleydi. Cok uzun süre dislandim, aileme anlattigimda ailem sen kavgacisin derdi hep. Genel olarak susabildigim kadar susan bir insanim ama benimde bi sinirim var ve yeterince haksizliga ugradigimda da tepkim birden cok oluyor galiba.

Meslek hayatimda da bu böyledir. Is yerinde arkadasliklar kuramadim hic, kursamda devam ettiremedim. Sadece tek bir kisiyle is yerinde tanisip arkadasligimi devam ettirebildim. Bir senedir yeni bir bölüme gectim, ve burdada istenmeyen kisi benim, buda ap acik belli ediliyor.

Esimin ailesi zaten hic bir zaman istemedi beni. Bunu acikca belli etmekden yada dile getirmekden de hic bir zaman cekinmediler. Esimde bana asik yada beni cok seven bir es degil acikcasi.

Genel olarak arkadasimda yok. Sadece bir kisi var devamli görüstügümüz. Oda eslerle beraberdir hep. Söyle bir tane arkadasim yok ki bi gidim bi cay icim yada bi sohbet edim.

Telefonum calmaz kimse aramaz yazmaz annem ve kardeslerim disinda.

neredeyse 10 senelik evliyim, otturdugum sehirde daha kimse kendiliginden kapimi calmadi. Ya ben davet ederim misafirleri yada misafir gitmek icin ben ararim.

Kizim daha cok babasina düskündür. Bisey isteyecegi zaman daha cok ondan ister. Benden cekinir. Hadi ona diyorum ki ben daha otoriterim, ben daha kuralciyim onu yine bir nebze normal karsiliyorum.

Cevremdekilere karsi hep sabirliyim aslinda, ne laf sokarim ne ignelerim, biri bana böyle bisey dese duyamazliga vururum. Eli bol bir insanim, kismam kimseden elimde bir ekmek olsa onuda paylasirim. Ama iste yinede kimse benimle bir baglanti kurmuyor, arkadaslik etmiyor.

Gercekden iyi biri olsaydim, Allahim bana sahip cikardi diye düsünüyorum, ama ne ise elimi atsam elimde kaliyo. Rabbim ikinci bir evladi bile nasip etmiyo, birinciye iyi bi anne olamadim ki ikinciyi nasip etsin. Isyan degil bi kesinlikle. Kendi kabahatim. Iyi bir insan olsaydim bunlari yasamazdim.

annen baban kardeşlerin var
eşin var
çocuğun var
işin var
1 tane arkadaşın var

bence o kadar da kötü değil
kendine olan algını değiştirirsen her şey değişir diye düşünüyorum

bu anlattıklarınız çok da berbat şeyler değil ki

az olsun öz olsun

iş yerinde 50 tane arkadaşım olup dedikodu yapacağıma hiç olmasın

millet çıkarı için arkadaş olur ama sen sadece doğruyu yaparsan uzak dururlar

ben de mesafeliyim hayatımda insan sayısı azdır vs vs

ne önemi var ki

çocuk da bu kadar stresle olmaz tabii

Ay aynı ben. :p Can ciğer olamam, girişken değilim, ciddiyim, yapmacık samimiyetlere giremem, fazla içten olamam, suratsız ve soğuğum, mesafeliyim. Yerinde konuşurum tabi ama pek atılmam. Bu demek değil ki muhabbet ederken ters ve suratsız konuşurum. Biraz çok bilme bende de var. Kuralcı ve katıyım. Haklı olduğumu bildiğim şeylerde diretirim. Falan filan. Ha noluyor, karşındakine sıcaklık hissetsen de o da herkes gibiymiş gibi davranıyorsun.
İş böyle olunca anlattığın sonuçlar çok normal. Bir de ilişkiler şöyledir ne kadar verirsen o kadar alırsın. Senin pek vermediğini düşünüyorum. Sadece karşındakinin derdini dinlemeyle dost olamazsın, senin de anlatman gerek. :) Eğer ben ketumum her şeyi konuşamam diyorsan anlattıkların kaçınılmaz sonuç. Bu sana memnuniyetsizlik veriyorsa kendini değiştirmen gerek ve bu çok zor bir şey. Eğer hayatındaki insanlar sana yetiyorsa çok da dert etme, çok önemli değil bence.

haaa haaa

katıldımmmm

bir arkadaş, ev aldığım iş yerinde aylar sonra duyulunca "bu nasıl oluyor ya ben düdüklü tencere alıyorum, herkes aynı gün duyuyor, sen ev alıp taşınıyorsun da aylar sonra duyuluyor" demişti

ben de ona "ne yapalım o da seninle benim farkım" demiştim de eşime anlatınca neden bozdun ne gereği vardı demişti

mesela ben onu bozmak için söylememiştim o cümleyi cidden işte bu durum ikimizin kişilik olarak farkı idi o paylaşmayı sever ben ketumumdur

o iş yerinde kimsenin bilmemesi gereken tüm işleri ben yapardım tabii zira ketum olan insan bu devirde zor bulunuyor

Kendinizi yeterince geliştirmemiş olabilirsiniz.

Benimde çok arkadaşım yok, akrabalarım bana yetiyor. Arada sırada gorustugum lıse arkadasım var herkesle arkadaslık edemem bu devırde, ayrıca o kadar vaktımde yok sonucta arkadaslıkta ılgı ve vakıt ıstıyor.

Girdiğim her ortamda kendımı sevdırebılırım, otobuste bıle sohbet etmek ıstıyorsam bırıne laf edebılırım.
Ama cocugum cok tedavıyle oldu, 2 cocugumda henuz olmadı ben senın gıbı dusunmuyorum.

Back
X