- Konu Sahibi egila_LaLA
-
kore hastalıgı banada bulaştıı.. kesinlikle bagımlılık yapıyo .. aranızda izleyenler varsa dizi film önerebilir mi ..
Son dönemde çıkanlardan en iyiler love rain(komedi,aşk),faith(tarih aşk ve lee min ho oynuyor aşığım kendisine), aka nice gay (dram,son 2 bölüm kaldı fena ağlıcaz hisseiyorum)
Gelmiş geçmiş en ii Secret Garden dır bence
Sanıyorum 250 üstünde dizi izledim,türkçeye çevrilmediğinden hepsi,yabancı sitelerden izliyorum yaklaşık 6 yıldır
Ne tarzda sevdiğini söylersen izlenecekler için top 10 umu yazarım sana
Ama dramları fena ağlatıyor,ekranı göremeyecek kadar yaşka, hıckıra hıckıra izlemeye devam ettiğiimi bilirim
Kore severleri görmek harika burda
Çingularr
may queen veHana yori dango
Hana Kimi
Bunlar japon ama ben japon dizilerini daha çok seviyorum konuşmaları daha hoşuma gidiyor
I am sorry I love you 1 NUMARAM CANIM hala etkisinden kurtulamadım ..I am sorry I love you (dram-romantik-dizi ayrıca bu) izlemelisin mutlaka canım.
Bir milyonerin ilki aşkı
more than blue
Aklıma gelenelr bunlar canım
I am sorry I love you 1 NUMARAM CANIM hala etkisinden kurtulamadım ..
sonu kötü bittiği içindir belkii etkisinden kurtulamıyo insan
hmm izledim berbat bidublaj olmuş kızın sesi ne öyle orjinalleri tercihim :)Trt okul'da boys over flowers yayınlanacakmış, yarın saat 22:15'te belki gençlerden izleyen olur. haberiniz olsun.
söylediklerinizin hepsini izledim nice guy ve full hausa devam ediorum .. bitcek ya yeni bişi arayşındayım yinedesagol :)
hmm izledim berbat bidublaj olmuş kızın sesi ne öyle orjinalleri tercihim :)
hmm izledim berbat bidublaj olmuş kızın sesi ne öyle orjinalleri tercihim :)
Lee Min Hoo' nun oynadığı City Hunter ve Personal Taste'de tavsiye edebileceklerimden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?