kore dizisi filmi tavsiyesi lütfen

egila_LaLA

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2012
52
0
16
Ankara
kore hastalıgı banada bulaştıı.. kesinlikle bagımlılık yapıyo .. aranızda izleyenler varsa dizi film önerebilir mi ..

benim bayıldıgım kore filmleri; More than blue, a moment to remember, daisy.. iyi seyirler

kore hastalıgı banada bulaştıı.. kesinlikle bagımlılık yapıyo .. aranızda izleyenler varsa dizi film önerebilir mi ..

Son dönemde çıkanlardan en iyiler love rain(komedi,aşk),faith(tarih aşk ve lee min ho oynuyor aşığım kendisine), aka nice gay (dram,son 2 bölüm kaldı fena ağlıcaz hisseiyorum)

Gelmiş geçmiş en ii Secret Garden dır bence

Sanıyorum 250 üstünde dizi izledim,türkçeye çevrilmediğinden hepsi,yabancı sitelerden izliyorum yaklaşık 6 yıldır
Ne tarzda sevdiğini söylersen izlenecekler için top 10 umu yazarım sana
Ama dramları fena ağlatıyor,ekranı göremeyecek kadar yaşka, hıckıra hıckıra izlemeye devam ettiğiimi bilirim

Kore severleri görmek harika burda

Çingularr

söylediklerinizin hepsini izledim nice guy ve full hausa devam ediorum .. bitcek ya yeni bişi arayşındayım yinedesagol :)

asya dizisi izlemek isteyenler mutlaka muteşem kraliçe ve tree with deep roots (derin köklü ağaç )dizlerini izleyin izlettirin :)

yenii dizilerim :) may queen'süpperrr bi dizi'', veeeeeeeeeeeeeeeeeee ı miss you..''yok böyle bişiyyyyyyyyyyyyyy'' kesinlikle tavsiye ederimmmm hanni

Hana yori dango
Hana Kimi
Bunlar japon ama ben japon dizilerini daha çok seviyorum konuşmaları daha hoşuma gidiyor

I am sorry I love you (dram-romantik-dizi ayrıca bu) izlemelisin mutlaka canım.
Bir milyonerin ilki aşkı
more than blue
Aklıma gelenelr bunlar canım

Trt okul'da boys over flowers yayınlanacakmış, yarın saat 22:15'te belki gençlerden izleyen olur. haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…