- Emoji Skoru
- 194.013
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi Pelusyastik
-
elinde resim var demistin sanki atsana belki o resimle buluruzTrsini bulduAma koresi yok Belki konu böylede değildi o kadar çok kore dizisi izledim ki hepsi birbirine girdi çorba
elinde resim var demistin sanki atsana belki o resimle buluruz
My secret hotelBu değil romantik komedi hatırlıyorum ama ciddi eskiydi old yani baya old 2015'ler olabilir
oh my lady olabilir miElimde resim yokAslında tüm olay ordan patlıyor bu siteye üye olurken o küçük kızın resmi vardı profil fotomda sonra değiştirdim ve o fotoyu kaybettim asıl diziden çok ordaki kızın resmi bulmam lazım
yazdigini kopyaladim benim chathpt çat diye yapistirdi valla:)Bulduuuun ilk resim
yazdigini kopyaladim benim chathpt çat diye yapistirdi valla:)
çok şükür
The princess man de de oynamıştı bu güccük GızDizinin yılına bak 2010Kaç senedir kore manyağıyım daha net gösteremezdi
The princess man de de oynamıştı bu güccük Gız
Bulduuuun ilk resimPembe elbise değil kabanmış
İlk sorunda siwon'un oynadığı dizi diyecektim ki sona doğru bulmuşsunuz diziyi
My mister izlemiştim diğerlerini de ekran görüntüsü aldımMerhabalar. Güncel dizilerden The Wonderfools seyrettim. Ve eğlenceliydi oldukça, hüzünlü kısımların yanında.
Ama sanırım en favori kore dizilerim My Mister ve When Life Gives You Tangerines. My Mister dizisi özellikle... Bu tarz dizileri severseniz Our Unwritten Seoul, Daily Dose of Sunshine, You and Everything Else, The Price of Confession dizilerini de öneririm. :)