• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte düşmek

Ayten 1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
3
Merhaba arkadaşlar ben 19 haftalık hamileyim.
Odamda çekirge gördüm ve korkarak kaçmaya çalıştım. Kaçarken elbisem ayağıma takıldı ve yüzüstü düştüm. Dizim, dirseğim morardı, ağrıyor, parmağım kanadı. Çok az sağ tarafta sancı oldu ama geçti. Kanama falan yok. Dr la konuştum ilaç önerdi kullan yarına kadar sağ taraftaki sancın geçmezse gel dedi. Şimdi ağrım falan yok. Bu düşmem çocuğun gelişimini etkilermi? Ya da birçey olurmu? Allah korusun

Bebeğin sağlığı açısından acile gidip bir ultrason çektirin bence riske atmayın. İçiniz rahat eder en azından.

Bende düşmüştüm hemde baya yüksekten suanki kökünü tahmin ediyorum için rahat etsin diye git ultrasona istersen. Benimkinde çok şükür birşey olmadı sonuçta kesenin içinde korunaklı ama yinede doğuma kadar acabaların olmasın

Doktora git ama içini rahat tut bence, hamileyken Allah korusun trafik kazası yapanlar bile oluyor. Allah esirgesin

Oğlumda 1 metreden düştüm son aylarımdı toprak üstüne düştüm allahtan bi sorun olmadı şimdi hamileyim 1 kere çukura düştüm bir kerede ayağım burkuldu düştüm şükür sorun olmadı ama siz doktora görünün ben kanama ağrı sızı olmayınca gitmemiştim

ultrasonla baksın doktor bence gidin ama eminim bir şey yoktur bebişte, şu an suyu fazla kendisi küçük, korunuyordur eminim, çok geçmiş olsun

Oğlumda 1 metreden düştüm son aylarımdı toprak üstüne düştüm allahtan bi sorun olmadı şimdi hamileyim 1 kere çukura düştüm bir kerede ayağım burkuldu düştüm şükür sorun olmadı ama siz doktora görünün ben kanama ağrı sızı olmayınca gitmemiştim
Evet drla konuştum yarın gel dedi

Back
X