- Emoji Skoru
- 13.442
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi Pelusyastik
Gerilim böyle şok oluyorsun sonunda instagram popülerlikle alakalıTürü ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerilim böyle şok oluyorsun sonunda instagram popülerlikle alakalıTürü ne
Kimleri görüyorumBen izledim celebrity müthişti sarıyo dizi
Aaa mutlaka izle çok iyiKimleri görüyorumizleyeceğim onu ya
![]()
İzlemediysen ıtaewon class çok iyi gerilim ama aksiyon değilKıslar bana gerilim aksiyon bir arada dizi film Öner’in![]()
Mother olabilir mi yaa aklıma o geldi ama o dizi değil filmdi galiba yaa yanlış hatırlamıyorsamKızlar ben bir diziyi hatırlayamadım bana yardım lütfen...
Dizide ünlü mü birisi vardı kapısına kızı bırakıyordu sanırım birisi yada kızı olduğunu mu öğreniyordu kız böyle 3 yaşlarında ama konuşmuyor sadece koltukta oturup çevresindeki olaylara bakıyor. Küt saçlı yanakları tombik pembe elbise kalmış aklımda deliricem bulamıyorum diziyi de kızın fotosunuda chatgpt'ye bile sordum yok yok...
Aklında kalan varsa şuydu yazarsa sevinirimNolur hatırlayan çıksın
@my mister senden umutluyum![]()
bunun tr versiyonunda pinar altug oynuyordu ben cocukken:))Kızlar ben bir diziyi hatırlayamadım bana yardım lütfen...
Dizide ünlü mü birisi vardı kapısına kızı bırakıyordu sanırım birisi yada kızı olduğunu mu öğreniyordu kız böyle 3 yaşlarında ama konuşmuyor sadece koltukta oturup çevresindeki olaylara bakıyor. Küt saçlı yanakları tombik pembe elbise kalmış aklımda deliricem bulamıyorum diziyi de kızın fotosunuda chatgpt'ye bile sordum yok yok...
Aklında kalan varsa şuydu yazarsa sevinirimNolur hatırlayan çıksın
@my mister senden umutluyum![]()
Mother olabilir mi yaa aklıma o geldi ama o dizi değil filmdi galiba yaa yanlış hatırlamıyorsam
bunun tr versiyonunda pinar altug oynuyordu ben cocukken:))
Love untangled de olabilir
evet, davetsiz misafirmis adiTr versiyonu var mıydı hatırlamıyorum çok eskiydi ama![]()
evet, davetsiz misafirmis adi
![]()
Davetsiz Misafir
Davetsiz Misafir isimli dizinin tüm haber ve videolarına bak. Konu: Çapkın bir popstar olan Tarcan ile onun büyük hayranı Defne'nin hikayesi. Defne Tarcan'a platonik aşk besleyen genç bir kızdır, tesadüfen tanışmalarınwww.beyazperde.com