• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kore dizisi

Kızlar yeni çıkan dizilere benide etiketleyin yaa
Şuan the frog u bekliyorum

Kıslar bana gerilim aksiyon bir arada dizi film Öner’in 😂😂

dün de our movie izlemeye başladım. epey güzel. psikolojik bir yapım. öneririm.

Kızlar ben bir diziyi hatırlayamadım bana yardım lütfen...

Dizide ünlü mü birisi vardı kapısına kızı bırakıyordu sanırım birisi yada kızı olduğunu mu öğreniyordu kız böyle 3 yaşlarında ama konuşmuyor sadece koltukta oturup çevresindeki olaylara bakıyor. Küt saçlı yanakları tombik pembe elbise kalmış aklımda deliricem bulamıyorum diziyi de kızın fotosunuda chatgpt'ye bile sordum yok yok...

Aklında kalan varsa şuydu yazarsa sevinirim ♥️ Nolur hatırlayan çıksın

@my mister senden umutluyum 👌🏻

Dizide ünlü mü birisi vardı kapısına kızı bırakıyordu sanırım birisi yada kızı olduğunu mu öğreniyordu kız böyle 3 yaşlarında ama konuşmuyor sadece koltukta oturup çevresindeki olaylara bakıyor. Küt saçlı yanakları tombik pembe elbise kalmış aklımda deliricem bulamıyorum diziyi de kızın fotosunuda chatgpt'ye bile sordum yok yok...

Mother olabilir mi yaa aklıma o geldi ama o dizi değil filmdi galiba yaa yanlış hatırlamıyorsam

bunun tr versiyonunda pinar altug oynuyordu ben cocukken:))

Mother olabilir mi yaa aklıma o geldi ama o dizi değil filmdi galiba yaa yanlış hatırlamıyorsam

Bu değil romantik komedi hatırlıyorum ama ciddi eskiydi old yani baya old 2015'ler olabilir 🫣

Tr versiyonu var mıydı hatırlamıyorum çok eskiydi ama 😢
evet, davetsiz misafirmis adi

evet, davetsiz misafirmis adi

Trsini buldu 😂 Ama koresi yok 😅 Belki konu böylede değildi o kadar çok kore dizisi izledim ki hepsi birbirine girdi çorba 🤦🏼

Back
X