- 11 Eylül 2012
- 386
- 16
- 68
Merhabalar, Kore usulü maske vb konularımdan, bloguma uğrayan olduysa yazılarımdan Kore'yi sevdiğimi ve ürünlerini kullandığımdan haberiniz olmuştur. Olmayanlar bir kaç haftadır ilgilenemedim ama dilerse.... adresine uğrayıp blogumuda inceleyebilir. Ama bu konunun sebebi benin blogum değil ( ama yine de araya sıkıştırdımhehe :)) Koreden Kozmetik ürünleri getirip satış yapan bir blog. Blog yeni bende twitterda beni takip ettiklerinde farkettim ve birkaç üründe aldım hepside çok güzel. Yakında fırsatım olur ise aldığım ürünelri de paylaşacağım hatta buraya da kısa kısa sizlere yazıp bilgi verebilirim ama bu ara çok yoğunum :/ Nasip bakalım :)
Kore BB kremlerini rujlarını el kremlerini özellikle de cilt bakımı ve maskelerini kesinlikle tavsiye ederim :)
Şu anda çekilişi var. Birden aklıma kadinlarkulubu de geldi dedim en azından çekilişi haber vermiş olurum :)
Çekiliş resmi şöyle :)
Sayfa linki vermek yasakmı bilmiyorum ama detaylı bilgiyi BURADAN alabilirsiniz :)
Ben sipariş hızından ve ürünlerinden memnun kaldım. kutumla ve içeriği ile kıvamı ile kokusu ile tamamen aynı. Daha önce ebaydan sahte gelen bir ürün dolayısı ile tecrübeliyim bu konuda
ebay amazon vsde değil ürün gelen ürünler orjinal ürünler çünkü benim orjinal sitesinden aldığım ama biten ürün ki kozmetik yasağı öncesi ben kendi ürünlerimi kendim alıyordum ancak son bir iki alışverişim gümrüğüe takılınca ve paramı geri de alamayınca artık alışveriş yapamıyordum. Fiyatları da gayet iyi tabi ileride diğerleri gibi artırmazlar ise.
Ürün alırsınız almazsınız bilemiyorum ama çekilişe katılın derim. Ben çekilişte ki petit bb kremini kullanmıştım kokusu çok güzel, kapatıcılığı ve kalıcılığıda gerçekten başarılı. Bizde satılan bb kremleri zaten bb kremi değil bence. Bizde satılan bbler sıvı fondoten gibi. Uzun zamandır bloguma yazmıyorum ama buraya da bloga yazar gibi yazdım valla
Kore BB kremlerini rujlarını el kremlerini özellikle de cilt bakımı ve maskelerini kesinlikle tavsiye ederim :)
Şu anda çekilişi var. Birden aklıma kadinlarkulubu de geldi dedim en azından çekilişi haber vermiş olurum :)
Çekiliş resmi şöyle :)

Sayfa linki vermek yasakmı bilmiyorum ama detaylı bilgiyi BURADAN alabilirsiniz :)
Ben sipariş hızından ve ürünlerinden memnun kaldım. kutumla ve içeriği ile kıvamı ile kokusu ile tamamen aynı. Daha önce ebaydan sahte gelen bir ürün dolayısı ile tecrübeliyim bu konuda

Ürün alırsınız almazsınız bilemiyorum ama çekilişe katılın derim. Ben çekilişte ki petit bb kremini kullanmıştım kokusu çok güzel, kapatıcılığı ve kalıcılığıda gerçekten başarılı. Bizde satılan bb kremleri zaten bb kremi değil bence. Bizde satılan bbler sıvı fondoten gibi. Uzun zamandır bloguma yazmıyorum ama buraya da bloga yazar gibi yazdım valla

Son düzenleyen: Moderatör: