Koreden Ürünler ve Çekilişi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iriz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iriz

makeup and skin care bids
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
386
16
68
Merhabalar, Kore usulü maske vb konularımdan, bloguma uğrayan olduysa yazılarımdan Kore'yi sevdiğimi ve ürünlerini kullandığımdan haberiniz olmuştur. Olmayanlar bir kaç haftadır ilgilenemedim ama dilerse.... adresine uğrayıp blogumuda inceleyebilir. Ama bu konunun sebebi benin blogum değil ( ama yine de araya sıkıştırdımhehe :)) Koreden Kozmetik ürünleri getirip satış yapan bir blog. Blog yeni bende twitterda beni takip ettiklerinde farkettim ve birkaç üründe aldım hepside çok güzel. Yakında fırsatım olur ise aldığım ürünelri de paylaşacağım hatta buraya da kısa kısa sizlere yazıp bilgi verebilirim ama bu ara çok yoğunum :/ Nasip bakalım :)
Kore BB kremlerini rujlarını el kremlerini özellikle de cilt bakımı ve maskelerini kesinlikle tavsiye ederim :)

Şu anda çekilişi var. Birden aklıma kadinlarkulubu de geldi dedim en azından çekilişi haber vermiş olurum :)

Çekiliş resmi şöyle :)

Sayfa linki vermek yasakmı bilmiyorum ama detaylı bilgiyi BURADAN alabilirsiniz :)
Ben sipariş hızından ve ürünlerinden memnun kaldım. kutumla ve içeriği ile kıvamı ile kokusu ile tamamen aynı. Daha önce ebaydan sahte gelen bir ürün dolayısı ile tecrübeliyim bu konuda ebay amazon vsde değil ürün gelen ürünler orjinal ürünler çünkü benim orjinal sitesinden aldığım ama biten ürün ki kozmetik yasağı öncesi ben kendi ürünlerimi kendim alıyordum ancak son bir iki alışverişim gümrüğüe takılınca ve paramı geri de alamayınca artık alışveriş yapamıyordum. Fiyatları da gayet iyi tabi ileride diğerleri gibi artırmazlar ise.

Ürün alırsınız almazsınız bilemiyorum ama çekilişe katılın derim. Ben çekilişte ki petit bb kremini kullanmıştım kokusu çok güzel, kapatıcılığı ve kalıcılığıda gerçekten başarılı. Bizde satılan bb kremleri zaten bb kremi değil bence. Bizde satılan bbler sıvı fondoten gibi. Uzun zamandır bloguma yazmıyorum ama buraya da bloga yazar gibi yazdım valla

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kolay gelsin ben detaylı bilgilere ulaşamıyorum iş yerinde bazı siteler yasak olduğundan web kapalı burdan bilgi verebilir misiniz??? Bu çekiliş neyin çekilişi nasıl olacxak nerde

merhaba kolay gelsin ben detaylı bilgilere ulaşamıyorum iş yerinde bazı siteler yasak olduğundan web kapalı burdan bilgi verebilir misiniz??? Bu çekiliş neyin çekilişi nasıl olacxak nerde
Merhabalar :) Çekiliş kore kozmetik mazlemeleri satan bir sayfanın tanıtımı için yapılıyor. İlerde daha iyilerinide bekliyorum
Metni kopyalayayım bloglarından size :)
"Çekiliş sonuzu 2 adet kazananımız olacaktır. Bir arkadaşımız.Holika Holika Petit Essential BB Kremi ve Tint mini Chhery+5 Innisfree sample, bir diğer arkadaşımız Etude House Missing U el kremi + 5 Innisfree sample sahibi olacaktır."
Ürünler resimdeki ürünler. Buradan facebook vs sayfalarının linklerini yazmak yasak mı bilemediğim için adreslerini yazamıyorum ama facebook sayfalarındaki çekiliş haberinin olduğu resmi paylaşmanız ve sayfayı beğenmeniz gerekiyor, twitterınız vat-rsa takip edip orda yine çekiliş twitleri var onu retwit yapmanız gerekiyor varsa blogunuz veya plus.google üyeliğiniz bloglarınıda takip ederseniz ekstraşans kazanıyorsunuz yoksa da yapacak bişe yok birde instagram hesapları var instagram kullanıyorsanız onu da takip edebilirsiniz. Tüm bunları yaptıktan sonra facebook sayfalarının çekiliş resminin altına katıldım yazıyorsunuz. Paylaştığınızı vs sayfalarından görüyorlarmış ve böylece çekilişe hak kazanıyorsunuz. Sadece facebook sayfanız varsa örneğin sadece oradan paylaşıp sayfayı beğenip çekilişe yine hak kazanıyorsunuz :) Ben ürünleri beğendim bb kremini daha önce kullanmıştım başarılı bir ürün bakalım bende katıldım şanslı kim olacak :)

..... :)

Bloğu inceledim, şu yurtdışı kozmetik siparişini yasakladıklarındna beri aldığım en güzel haber yemin ederim.
Ben kendimden geçerim bunları alırken ama nasıl satın alacağımı bulamadım

Bloğu inceledim, şu yurtdışı kozmetik siparişini yasakladıklarındna beri aldığım en güzel haber yemin ederim.
Ben kendimden geçerim bunları alırken ama nasıl satın alacağımı bulamadım
Biraz geç oldu mesajım ama kusura bakmayın :) Facebook sayfalarından özel mesaj ile sipariş verebiliyorsunuz, veya bilgiler sorabiliyorsunuz mesela benim cildim yağlı nemlendirici krem fiyat vs sorup yardım alabiliyorsunuz. Ben öyle yaptım :) Ürünlerim geldi yakında onları kendi blogumda da yazacağım. Birde hanyoung.sopsy.com/ diye alışveriş siteleri var ama tüm ürünler ekli değilmiş oraya yeni yeni eklemeler yapıyorlarmış. Kredi kartı ile almak istiyorsanız ürünleri söylüyorsunuz onlar alışveriş sitesine ekliyor ordan kredi kartınız ile alışveriş yapıyorsunuz. Ürünlerinizi sipariş ediyorlar 10 güne kadar geliyor sonra da kargoluyorlar :) Ben etude house ve tonymoly dudak jel maskesi aldım tonymoly aquaporin krem aldım, holika holika aqua petit jelly bb krem aldım, bir kaç cilt bakımı kremi vs aldım. Aldıklarımdan memnunum fiyatları bana göre iyi. Bir anda yüklü bir alışveriş yaptım Getirtmek için bildiğim kadarıyla kargo ve gümrüğe bir miktar ödeme yapıyorlar. Aldığım ürünlere değdi bence :) Pakete bir kaç sample da ekliyorlar.
...... bu facebook adresinden ulaşabilirsiniz.

Biraz yazıyı hortlatmış gibi olacağım ama. Yakın dönemde böyle kampanyalar çekilişler yapan önerebileceğiniz siteler var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…