Selam kizlar!
Bir kac gün önce yine bir Konu acmistim ve aslinda cok umutsuzdum evliligmle ilgili.
Simdi biraz farkli düsünmek istiyorum, tabi esimin destegi ile. Bilmiyorum basarabilecekmiyiz ama denemekte fayda var.
Sorum su.....Su an esimi koca olarak sevemiyorum,....acaba büyük ugrasla, terapi, hobby, baska ortam vs vs. ayni zamanda esimin gayretle kendi eksiklerini yerine getirse, yine bir ask/sevgi olusabilir mi?
Bir kitab okuyorum su an, türkceside vardir sanirim. Kendi tercümemle "Kendini seversen, kiminle evlenisen evlen mutlu olursun" gibi.
Abartik mi yoksa mümkün mü?
Slm Laale!
Evet bende esim icin üzülüyorum ama benim icinde hic kolay bir durum degil...inanki belki ben ondan fazla düsünüp caba sarf ediyorum.
Neden mi ayrilmiyorum?
Oglumuz var ve o cok güzel bir baba. Cok ahlakli, güler yüzlü, hic kötü niyeti olmayan, yalani olmayan, saymakla bitmez aslinda.
Burda bir kac cümleyle hikayamiz anlatilmaz. Biz zaten bir ayrilik yasadik, bir sene ayri kaldik, ben bosanmayi actim vs yani aslinda benim icin bitmisti ama bazi olaylardan dolayi beni tekrar ikna etti ve ben bu 2. sansi vermeliydim kalpten istemesemde ilerde ogluma bunun hesabini verebilmeliyim.
Bilmiyorum anlatabildim mi.
Evet haklisin ask matematik degil, zaten bu kitab daha cok evlilik terapisi gibi bisey ve teorileri gercek hayatta uygulamak imkansiza yakin.
@Edasu
Deminde yazdigim gibi... herseyi yazsam roman olur tabi. Biz arkadas olarak tanistik ve benim tipim degildi, yani beni cekmiyordu. Onu tanidikca, karekterini ögrendikce, bir sevgi olustu. Daha öncede asklar yasadigim icin, bu sefer böylesi daha saglikli olur diye düsündüm. Yani bu erkek tam evlenilcek bir dedim kendime.
Tabi evlendikten sonra maske düsüyor. Ben esim icin baska sehir tasindim ve burda kimseyi tanimiyordum. Beni isinden dolayi cok yalniz birakiyordu, gelince ilgilenmiyordu. Evlenmeden önce beni rahatsiz ettigi icin horlamasini tedavi ettirecegni söylemisti ama yapmadi. Bir kac ay sabr ettim ama benimde tikim var ses olunca uyuyamiyorum, ayrica esimin horlamasida anormal
Neyse sonra artik ya esim koltuga ya ben gidiyordum, bu durum 3 sene gibi devam etti. Tabi bununla birlikta cinsellikte sifira indi diyebilirim. Ufak defek baska seylerde var.
Ben cok yollar denedim biseylerin degismesi icin ama kendisi cok gamsiz davrandi.
Uzun lafin kisasi aslinda önemli seyler sayilmaz ama nasil tarif etsem......
Su an kendimi emekli nine gibi his ediyorum. Zamanim evde, cocugumla oturmakla geciyor (arkadas cevrem yok burda), esim eve gelince elbette yorgun yemek yer ya koltukta uzanir yada bilgisayarda hesap isi yapar.
Zaten cok sohbet eden biri degil, cok monoton biri. Varligi bile belli olmuyor aslinda.
Kullagini cekince yani bu böyle olmuyor diye isyan edince bir müddet ilgileniyor ama sonra yine fis.
Annem bana dörtdörtlük olmaz diyor hep duyariz böyle laflari, ama benim istedigim sey abartik degil ki.
Kafam cok karisik, kusura bakmayin sacmaladiysam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?