- Konu Sahibi Hazal zamani
-
rengini değiştirsen diğer arkadaşlarımda benim gibi okurken zorlanmasın bari...
Korkaklık baglanamamak endişelenmekte olabilir.
Tabi kişiden kişiyede degişebiliyor.
özgürlüğüne düşkünde olabilir yani
olduu..:)
Öncelikle yazı rengini değiştirirmisin? okumak için baya göz yordumda..rengini değiştirmek için yazdığın yazını seç sonra yukarda A harfinin altında renkler var, siyahı seçebilirsin olur o zaman..
Sana gelince şuan yolunda gitmeyen bişeyler var sanırım, adım atmakdan korkar olmuşsun. Yaşanılan hayal kırıklıkları en büyük etken. Seni üzen şeyleri net anlatırsan daha iyi yardımcı oluruz gibime geliyor..
[/B]
Özel hayat dersen bir sürü secenek arasında kişilern en olumsuz tarafını manzeret edip hayatımı birlerştiremedim..üstüne gitte demedim ..kaldaa..
..
bunu kimseye yapma bu konuda çok hassasım ben malesef:umursamaz:
Seni suçladığım için yazmıyorum sadece karşı tarafı o kadar yıpratan bişey ki bu yapılan allah düşmanımı bile bu tarz bi ilişkide bırakmasın .ne demişler en kötü karar kararsızlıktan iyidir.korkarak ancak kendi yaşayacağın şeyleri ertelersin . Yapma bence bunu kendine
para konusuna gelince en iyisini yapıyosun kimsenin dediğine bakma .içinde kalmayacak şekilde harca tabi ama önemli kısmını biriktir .
Sevmekten korkma ama lütfen ...
Karşına korkmayacağın biri çıktığında böyle düşünmezsin aslında , senin için tek dileğim ;sen korkmadığında , sevmeyi başardığında sevdiğin kişide korkmaz inşallah:1hug:a.s.
Bu korkma bağlanamama meselesi malesef karşındakini kafi miktarda sevmemekten kaynaklanıyo senağlama
Seni çok iyi anlıyorum canım, bende sen gibiyim, şimdi biraz daha düzeldim desem yeridir. Öncelikle mükemmeliyetçi bir yapın var, böle kişiler hata yapmaktan korktukları içinde adımlarını geç bazen hiç atamazlar. Hep ürkek hep cesaretsiz, herşeyi sonraya bırakırlar. Bugünü yaşamaktan ziyade yarından korkarlar. Tahminlerim doğrumu acep? buarada yaşını merak ettim canım..
Ahaaa bir tane daha kader arkadaşı buldum kendime opuyorumnanaktan bende canım 33 yakında 34 olacağım. Bekarım, sanırım bu yaşadıklarımız henüz hayatı rayına koyamadığımızdan hayata karşı bir eksiklik yada yenilgi olarak başladığımızdan kaynaklı..hep çekimser hep ürkek..bişey seçerken bile acaba doğrumu yapıyorum demeler..
hayatı fazla ciddiye alıyoruz, evliliğide, yaşamayıda, fazlasıyla hemde..ben böle dedim ama sen bekardın değilmi ... yada evlilik olayları oldumu önceden?
sonda ki söz etkileyiciymiş ''ne gözümü alabildim ne göze alabildim aşkım''ama diğerlerine ve bu da dahil tabi söyleyen bi erkekse bence demek istediği şey seni seviyorum ama bende sevgimden büyük bi gurur var onu aşmam imkansız belkide seni kaybedince pişman olucam ama kendimi adım atmaya zorlayamıyorum gel gitlerim ve sevgim bi yana yani diyoı ki ne seninle oluyo nede sensiz ben bunları anladım yani....ay ne çok anlam yükledim ya
yok canım hiç evlenmedim..nişanlıydım..düğünüme 1 ay kala teyzeme kaçtım..sırf korktuğumdan dolayı..kendimize birde güvensiz korkakta demek hoş değil..aslında benim etkilendiğim cevresel faktörler,kötü örnekler...bağlanmak istemem gibi şeyler...
birde etki altında kalırmısın?ve cevrecimisin?KADERDAŞIM...
Korkuların nelerdi peki? yani evlenince ısınamazsan mı? yada eşin olacak kişiye karşı sevmiyormuyum acaba? duygularından emin değilmiydin,?...kendinden emin değildin unu anladım da keşke korkuların altındaki nedenlere baksaydın.Yeni bir düzene alışmak, bıraktığın düzenden vazgeçmek bunlarmı korkutan sebeplerdi..
Çevreden malesefki etkilenmiyorum desem yalan olur, ama eskisi kadar değilim. Artık yeri geldimi kulak tıkamayıda öğrendim. Olumsuz etkenler etkiliyor tabi psiklojimi. Sonra kendi kendime telkinler veriyorum mantığımı devreye koyuyorum desem daha doğrusu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?