korkar oldum

tammam

maziden biri..
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
350
16
68
arkadaşlar bir hafta önce basur şüphesiyle doktora gittim kanamam vardı ve çok canım yanıyodu ve kadın doktor olmasını istediğim için evime uzak bir hastaneye gittim
doktor beni muayene etti ama çok canımı yaktı doktor basur olmadığını makatta yırtık olduğunu asla kabız olmamam gerektiğini söyledi yoksa ameliyata kadar gidermiş
asıl sıkıntım çok canımı yaktı
:5: muayeneden önce sakın bağırma elimi itme bana engel olmaya çalışma dedi iyice korktum odasından çıktıktan sonra resmen yürüyemedim eve gelene kadar ne sıkıntı çektim gözüm karardı bi an Allahtan çok uzun sürmedi ve ilaçlarım bitince kontrole çağırdı gitmeye korkuyorum gitmesem olur mu acaba doktor mu kötü davrandı yoksa rahatsızlığımdan dolayı mı acı kaldıramadım anlamadım

arkadaşlar bir hafta önce basur şüphesiyle doktora gittim kanamam vardı ve çok canım yanıyodu ve kadın doktor olmasını istediğim için evime uzak bir hastaneye gittim
doktor beni muayene etti ama çok canımı yaktı doktor basur olmadığını makatta yırtık olduğunu asla kabız olmamam gerektiğini söyledi yoksa ameliyata kadar gidermiş
:5: muayeneden önce sakın bağırma elimi itme bana engel olmaya çalışma dedi iyice korktum odasından çıktıktan sonra resmen yürüyemedim eve gelene kadar ne sıkıntı çektim gözüm karardı bi an Allahtan çok uzun sürmedi ve ilaçlarım bitince kontrole çağırdı gitmeye korkuyorum gitmesem olur mu acaba doktor mu kötü davrandı yoksa rahatsızlığımdan dolayı mı acı kaldıramadım anlamadım

Canım bence başka bir dr a git bu kadar canını yakması normal değildir sanırım.Krem yada jel gibi birşey kullanabilirdi.Çok geçmiş olsun.

vazelin tarzı bişey kullandığını gördüm ama o acı hiç birşeye benzemiyo otobüste gelirken bayılıcam sandım eve geldim oturamadım bile ama şuan hamdolsun ilaçlar bir iki gündür iyi gelmeye başladı kanamam durdu ama korkuyorum

kasıtlı değil normal bir muayene eşimde oldu 2 defa gözleri kanlanmıştı acıdan ağlayamadığı için

Canım çok üzüldüm o Dr mu ya nebiçim laflar etmiş zaten Canın yanmış bide onun lafları üzmüş ben olsamda alınırdım yurtdışının bu yanını çok seviyorum devlet besliyor Dr fazlasıyla herkesede zengin ol fakir ol aynı kartı veriyor o kartla istediğin Dr gitme hakkın var Dr nasıl nazikler her gelen hasta başına para alıyorlar benimde sezeryan oldum küçük kızıma dikkat etmedim yediklerime yapanda yoktu yemek dışardan yedim ve kabız sonra çok acı çektim Dr yırtık var dedi birşey yapmayacaklarını kabız olma hafif şeyler ye ilaçlarını düzenli kullan dedi çok şükür geçti ne kanama var nede gr acı dikkat et tatlım yediklerine zamanla geçiyor çok geçmiş olsun

Tatlım büyük ihtimalle içerdeki yaradan dolayı canın yandı
Benim basur değil ama başka bir sorunum vardı doktor bir bastırdı varya aklım gitti
Bende doktora bağlamıştım ama değilmiş
Yine de istersen dr değiştir kadın erkek ayırt etme bence benim doktorum erkekti işinin de ehliydi

Yırtıktan dolayı canın yanmıştır büyük ihtimalle.
Doktorun kasıtlı yaptığını sanmam :26:
Kontrole git muhakkak ihmal etme sağlık sonuçta şakaya gelmez.
İİçin rahat etmiyorsa başka bir doktora da görüneblirsin.
Geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun öncelikle.
Benim ablam da direkten döndü bu konuda(çatlaklar oluşmuştu her tuvalette yanma ve kanama oluyordu) yakın arkadaşı da malesef ameliyat olmak zorunda kaldı.
Yırtık, çatlak vs.ise açıkcası daha şanslısın çünkü meme oluştuğunda ilaçla zorlaşıp ameliyata başvurmak zorunda kalıyorlar.
Hissettiğin acı yara olan yeri zorlamasından kaynaklıdır çünkü ablam da geldiğinde aynı böyle anlatmıştı "çok sert davrandı o bölgeye, çok acıdı, yürüyemedim, bilseydim gitmezdim" gibi.

Arkadaşı da korkusuna çok ama çok geç doktorun kapısını çaldı ilerledi haliyle:26:

Bu arada iki doktorda banyodan sonra sıcak suyun içine oturun demişler. Ablam nerdeyse her gün banyoya girip sıcak suyun içine oturdu baya hızlandı iyileşme süreci aklınızda bulunsun. Bi'de ekmek, makarna gibi ürünleri azaltırsanız kabız riskini de az buçuk azaltmış olursunuz.

ya konuyu okuyunca korktum bende şimdi..aynı sorun bende de var ama gitmedim doktora..aslında çatlak mı başka bişi mi bilmiyorumda..sadece kabız olduğumda kanama oluyo..2 aydır falan böyle...utanıyodum doktora gitmeye şimdi bi de korku sardı..basurla çatlağı kendimiz ayır edebilir miyiz?

ya konuyu okuyunca korktum bende şimdi..aynı sorun bende de var ama gitmedim doktora..aslında çatlak mı başka bişi mi bilmiyorumda..sadece kabız olduğumda kanama oluyo..2 aydır falan böyle...utanıyodum doktora gitmeye şimdi bi de korku sardı..basurla çatlağı kendimiz ayır edebilir miyiz?

Aynayla bakabilirsiniz aslında çatlağı zaten anlarsınız kesiğe benzer gibi, basurdaysa meme diye adlandırılan uçlar var tam olarak et görüntüsü oluşuyor ve ele geliyor haliyle.

Benim de 2 gün kanadı öyle hemen sıcak suya oturdum geçti bi'daha hiç kanamadı:26:

en iyisi bende bi doktora gideyim..basur olduğunu zannetmiyorum,Allah korusun insanın aklına herşey geliyor:(

en iyisi bende bi doktora gideyim..basur olduğunu zannetmiyorum,Allah korusun insanın aklına herşey geliyor:(

Git mutlaka ihmal etme.Dış basursa ele geliyor minik et gibi bişey mutlaka anlarsın ama iç basurla çatlak karıştırılabilir.Birde kanama ihmale gelmez git mutlaka için rahat etsin hem belki basit bir ilaçla tedavisi olan birşeyse ilerlemesin.Geçmiş olsun.

Son düzenleme:

canım geçen yiğenimi doktora gittik adam adını unuttumda hortum gbi bişey sokuolar ya onla muane etti bişey yok dedi gönderdi baktık gene kanaması oldu ... baska doktra gtti eliyle hafif ayırdı bune yaaa dedi bi kızdı ....
çocuğun poposunda yırtık varmış bakınca görülürmüş ama birşyleri sokarak baktığı için iyice yırtmış şuan amelyt olmak zorunda... buyüzden çok canı yanmış sende nolur aksatma hemen baska doktora git mümükünse erkek doktor olsun bayan doktorların adam gibi iş yaptığı yok çok nadir

canım geçen yiğenimi doktora gittik adam adını unuttumda hortum gbi bişey sokuolar ya onla muane etti bişey yok dedi gönderdi baktık gene kanaması oldu ... baska doktra gtti eliyle hafif ayırdı bune yaaa dedi bi kızdı ....
çocuğun poposunda yırtık varmış bakınca görülürmüş ama birşyleri sokarak baktığı için iyice yırtmış şuan amelyt olmak zorunda... buyüzden çok canı yanmış sende nolur aksatma hemen baska doktora git mümükünse erkek doktor olsun bayan doktorların adam gibi iş yaptığı yok çok nadir
sana katılıyorum canım ama ben utandım işte ne bilim hasta psikolojisi bayan olsun istedim 5 sene önce fena kabız olmuştum erkek doktor muayene etti çok çok az canım yandı erkekler sanki daha ehli oluyorlar gibi

ihmal etme canım bende kaşıntı yapınca basuru bi araştırayım dedm nette neler neler gördüm korktum kanamam da başlayınca dedim nolursa olsun doktora gideyim millet tedavi olmadığı için ilerleyen,ameliyatsız atlatamayacak dereceye geliyor mutlaka gitt yılanın başı küçükken hesabı..:42:

Sıkıntı ne olursa olsun hastalık konusunda bir kaç doktora görünmekte fayda vardır, vaktiniz varsa gidin başka doktora mutlaka..sağlık önemli

canım yırtıkdan acımıştır canın ama istersen başka doktora git. ama daha önce bir arkadaşımız konu açmıştı hamilelik sonrası makat çatlağı 14 gün sabah akşam bir pamuğa zeytin yağı sür ve popona koy yazmıştı fayda ediyor gerçekten bir dene istersen

Kesinlikle başka doktora git. Bende de geçen hafta doktora gittim. Muayne sırasında hiç canım acımadı. Zaten muayne etmeden bir şey sürdü . Bende de çatlak varmış. Doktor çatlağın ufak dedi. İlaçlarla %80 geçeceğini düşünüyorum dedi. Belki bu yüzden acımamıştır bilmiyorum. Farklı doktora git sen

doktordan geldiğim gün biraz daha fazla kanamam oldu hastalık psikolojisi ve can havliyle doktorun muayenede beni hırpaladığını düşündüm anneme daha fazla yırtmıştır dedim ve şikayet edecektim nerdeyse ama doktorun hakkını yemiş olmayayım şimdi iyice muayene etmeden iyi bi tedavi olmaz demişti ve büyük ihtimalle kalbim makatta attığı için:52: acı fazla oldu..

Doktordan kaynakli degil.benim esimde gitti Arkadan muayenelerin cogunda cook aciyormus.o gün acidan duramadim diyor.oturamadim bütün gün dedi.ikincisine gitmeye korktu.ama bir cesaretle gitti.ikincide acimamis.galiba ilk sefer oldugu icin dedi.o yüzden git ikincisine.benim esimin doktoruda bayandi-üstelik bizde Almanyadayiz.muhtemelen yara cok büyük olursa acida büyük oluyor.ilaclarini düzenli kullan.allah sifa versin

Back
X