arkadaşlar bir hafta önce basur şüphesiyle doktora gittim kanamam vardı ve çok canım yanıyodu ve kadın doktor olmasını istediğim için evime uzak bir hastaneye gittim
doktor beni muayene etti ama çok canımı yaktı doktor basur olmadığını makatta yırtık olduğunu asla kabız olmamam gerektiğini söyledi yoksa ameliyata kadar gidermiş
asıl sıkıntım çok canımı yaktımuayeneden önce sakın bağırma elimi itme bana engel olmaya çalışma dedi iyice korktum odasından çıktıktan sonra resmen yürüyemedim eve gelene kadar ne sıkıntı çektim gözüm karardı bi an Allahtan çok uzun sürmedi ve ilaçlarım bitince kontrole çağırdı gitmeye korkuyorum gitmesem olur mu acaba doktor mu kötü davrandı yoksa rahatsızlığımdan dolayı mı acı kaldıramadım anlamadım
ya konuyu okuyunca korktum bende şimdi..aynı sorun bende de var ama gitmedim doktora..aslında çatlak mı başka bişi mi bilmiyorumda..sadece kabız olduğumda kanama oluyo..2 aydır falan böyle...utanıyodum doktora gitmeye şimdi bi de korku sardı..basurla çatlağı kendimiz ayır edebilir miyiz?
en iyisi bende bi doktora gideyim..basur olduğunu zannetmiyorum,Allah korusun insanın aklına herşey geliyor
arkadaşlar bir hafta önce basur şüphesiyle doktora gittim kanamam vardı ve çok canım yanıyodu ve kadın doktor olmasını istediğim için evime uzak bir hastaneye gittim
doktor beni muayene etti ama çok canımı yaktı doktor basur olmadığını makatta yırtık olduğunu asla kabız olmamam gerektiğini söyledi yoksa ameliyata kadar gidermiş
asıl sıkıntım çok canımı yaktımuayeneden önce sakın bağırma elimi itme bana engel olmaya çalışma dedi iyice korktum odasından çıktıktan sonra resmen yürüyemedim eve gelene kadar ne sıkıntı çektim gözüm karardı bi an Allahtan çok uzun sürmedi ve ilaçlarım bitince kontrole çağırdı gitmeye korkuyorum gitmesem olur mu acaba doktor mu kötü davrandı yoksa rahatsızlığımdan dolayı mı acı kaldıramadım anlamadım
sana katılıyorum canım ama ben utandım işte ne bilim hasta psikolojisi bayan olsun istedim 5 sene önce fena kabız olmuştum erkek doktor muayene etti çok çok az canım yandı erkekler sanki daha ehli oluyorlar gibicanım geçen yiğenimi doktora gittik adam adını unuttumda hortum gbi bişey sokuolar ya onla muane etti bişey yok dedi gönderdi baktık gene kanaması oldu ... baska doktra gtti eliyle hafif ayırdı bune yaaa dedi bi kızdı ....
çocuğun poposunda yırtık varmış bakınca görülürmüş ama birşyleri sokarak baktığı için iyice yırtmış şuan amelyt olmak zorunda... buyüzden çok canı yanmış sende nolur aksatma hemen baska doktora git mümükünse erkek doktor olsun bayan doktorların adam gibi iş yaptığı yok çok nadir
ihmal etme canım bende kaşıntı yapınca basuru bi araştırayım dedm nette neler neler gördüm korktum kanamam da başlayınca dedim nolursa olsun doktora gideyim millet tedavi olmadığı için ilerleyen,ameliyatsız atlatamayacak dereceye geliyor mutlaka gitt yılanın başı küçükken hesabı..en iyisi bende bi doktora gideyim..basur olduğunu zannetmiyorum,Allah korusun insanın aklına herşey geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?