Korkiyorum, Davadan sonra olanlardan

nazaarboncukk

💙💙💙
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2021
595
1.128
43
29
Hayirli Akşamlar hanimlar,

Ben 6 yillik bir Evlilikte siddetin her Türlüsünü yaşadim. Ailemde beni Manipüle ettiler.
Boşanmak istedim, tehdit ler edildi.
Cok kiza yaziyorum, konularimdan okuyabilirsiniz.

Sonunda kaçtim onlardan, polisten Yardim almak icin (Güvende olabilmek icin) Şartlari, eşime ve aileme Dava açmak. Ve açtim.

Bügün beni cok rahatsiz eden bir Mesaj aldim Avukatimdan. Ailem kendi avukatlarina dediler biz nazar ile görüşmek istiyoruz, poliste yanimizda olsun Sorun yok. Avukatlari benim Avukatima mektup yazip bügün bana mesaji ileti.

Ne yapiçağimi bilmiyorum.
Korkiyorum ya devami gelirse diye..
Sie yerimde olsaniz ne yapardiniz?

Düşüniyorum Acaba ne konuşurlar diye..
Beni yerin dibine sokarlar konuşmakla. Rezil ettin vs derler. Galiba

Kafam cok karişik
Titrerek yaziyorum

Ben olsam bu durumda görüşmezdim.
Neden yaptığımı da bilmesinler yada önce fark edip pişman olsunlar.
Bence devamı gelir sürekli bu tip mesajlar gelir ama hazır olana kadar konuşmayın,görüşmeyin.
Şuan nasılsın,güvende misin,nasıl geçiniyorsun.
Belki bu duruşun buradaki bazı haninlara cesaret olur.
Tebrik ederim seni 🙏

Sizin konularınızı biliyorum Hatta geçen gün aklıma geldiniz ne yaptı iyidir inşallah diye.
Bence görüşmeyin bu zamana kadar yaptıklarını yapmaya çalışacaklar muhtemelen.Tedavi görüyorum demiştiniz azda olsa iyi gelmiştir diye düşünüyorum onları gördüğünüzde tekrar başa sarma ihtimaliniz çok yüksek

Ben 6 yillik bir Evlilikte siddetin her Türlüsünü yaşadim. Ailemde beni Manipüle ettiler.

Sonunda kaçtim onlardan, polisten Yardim almak icin (Güvende olabilmek icin) Şartlari, eşime ve aileme Dava açmak. Ve açtim.

Bügün beni cok rahatsiz eden bir Mesaj aldim Avukatimdan. Ailem kendi avukatlarina dediler biz nazar ile görüşmek istiyoruz, poliste yanimizda olsun Sorun yok. Avukatlari benim Avukatima mektup yazip bügün bana mesaji ileti.

Kafam cok karişik
Titrerek yaziyorum
Korkmayın lütfen boşanmak en doğal hakkınız, aile.iz bile olsa buna izin vermeyin, ailenizle de isterseniz görüşün ama baktınız hala aynılar bence komple silin hayatınızdan hepsini ve yeni bir sayfa acın kendinize, çalışıp hayata tutunun , umarım herşey düzelir..

Herkes görüşme diyor ama yaninda avikat polis olursa görüş bisanacaksin illaki muhatap olacaksin o kagidi eline alana kadar .ezdirme kendini yaninda birileri olsun ama muhakkak ne derse dersin bosanip gidiceksin kimse sizi bidaha görmeyecek polisde avuktta. Avukatınza diyin ses kaydi alsin karsi tarafa kayit aliyoruz desin uslubi belki agir olmaz sonuçta delil niteligi .korkunun ecele faydasi yok bende avukatima dedim hic muhatap almak istemiyorum dedim oda görüşeceksin dedi mecbursun . Birde bizde cocuk var illaki görüşülecek. Birde beni düşün

Eğer korkuyorsanız herşey bitip kendinizi güvenli hissedene kadar görüşmeyin sonuçta zorla değil

Önemli olan sizin nasıl iyi hissedeceğiniz. Şuan bile korkuyorum dediğinize göre bu buluşma için erken diye düşündüm ben. Girdiğiniz bu yolda sizi manipüle etmeye çalışacaklarına inanıyorsanız hiç görüşmeyin. İsterseniz avukatınız aracılığıyla bir mektup, not vs yollayın ailenize. Kendinizden önce kimseyi düşünmeyin.

Kafam cok karişik
Titrerek yaziyorum
Görüşmek istemediğinizi bildirin avukatınıza, kimsenin yüzünü görmek zorunda değilsiniz

Zaten karşi ciktim. Ama ya devami gelirse..
Avukatınıza, size iletmeden taleplerini reddetmesini söyleyin. Sizi taciz etmelerine izin vermeyin. Yüzdünğz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz. Sizi manipüle etmelerine izin vermeyin. O kabusa geri dönmenelisiniz.

Back
X