Korkiyorum, Davadan sonra olanlardan

Sevgilli Defne

Ben Asil Ailemden ve ex eşimden korumam gerekiyor.
Cok ağir şeyler yaşadim.

Kimseyle Görüşmiyorum. Ne aile nede kuzenlerim. Hiç kimse.
Allah yardımcınız olsun :(

Konuya çok hakim olmadığım için bir şey diyemiyorum

O halde hiçbiri ile görüşmeye gitmeyin
Doğrudan herşey belli ayrılmak istiyorum , deyin.

Iyi Akşamlar,

EVET, o herif.
6 yil bir evde evli kaldiğim igrenç bir insan.
Ailem her defasinda beni ikna etmeye calisti..
6 yil Cocuk olmasin diye, Savaşan Ben.
Daha neler neler
Okuyunca çok üzülüp şaşırmıştım nasıl olur nasıl yaşanır bunlar diye.
Son durum nedir peki .

Sevgilli Hanimlar, iyi Akşamlar diliyorum Herkeze..

En sonunda size Meslek Sahibi olmak için bir sürü (50 den Fazla) Holding ve Şirketlere Eğitim için Talep ettim.

Dün öğlene doğru, bir Şirketin beni Ağustos ayinda Kendi aralarinda yeni bir Çalişan olarak görmekte Mutlu oluçaklarini deyip, Başvuruyu kabul ettiler. Ilk başta inanamadim hatta telefon Görüşmede Olumsuz Cevap bekliyorken, öyle bir sonuça variçağimi sahnetmiyordum. Hayallerimi Gerçekleştiriyorum.

2 Hafta sonra başka bir Holdingte Miting yapiçaz 15 çalişanla birlikte 2 saatlik Deneme Testi gibi.

Daha Vakit var, ağustosa kadar.
Hayirlisi Artik.

SUAN kendime bakiyorum'da Nerden Nereye Diyorum.

Sevgilli Hanimlar, iyi Akşamlar diliyorum Herkeze..

En sonunda size Meslek Sahibi olmak için bir sürü (50 den Fazla) Holding ve Şirketlere Eğitim için Talep ettim.

Dün öğlene doğru, bir Şirketin beni Ağustos ayinda Kendi aralarinda yeni bir Çalişan olarak görmekte Mutlu oluçaklarini deyip, Başvuruyu kabul ettiler. Ilk başta inanamadim hatta telefon Görüşmede Olumsuz Cevap bekliyorken, öyle bir sonuça variçağimi sahnetmiyordum. Hayallerimi Gerçekleştiriyorum.

2 Hafta sonra başka bir Holdingte Miting yapiçaz 15 çalişanla birlikte 2 saatlik Deneme Testi gibi.

Daha Vakit var, ağustosa kadar.
Hayirlisi Artik.

SUAN kendime bakiyorum'da Nerden Nereye Diyorum.
Tebrikler, yeni hayatında mutluluklar. İnşallah ilk denemende işe kabul edilirsin

6 sene önce öldürmüş olsaydınız, şimdiye çıkmıştınız. İnanmayacaksınız, saçmalıyor diyeceksiniz ama yıllarca şiddet görmektense, öldüreceksin. Sana acımayana sen de acımayacaksın. Devlet seni korumaz, kendi kendini koruyacaksın.

Tehdit altındaysanız, av bayinden biber fazı ve çakı temin edin.

6 sene önce öldürmüş olsaydınız, şimdiye çıkmıştınız. İnanmayacaksınız, saçmalıyor diyeceksiniz ama yıllarca şiddet görmektense, öldüreceksin. Sana acımayana sen de acımayacaksın. Devlet seni korumaz, kendi kendini koruyacaksın.

Tehdit altındaysanız, av bayinden biber fazı ve çakı temin edin.
Konu sahibi yurt dışında, şu an güvende

Back
X