korkmaya basladim ..

istiyorum tabiki ama dedigim gibi bu ay rahim filminden dolayi saglama almak istemistim herseyi saglama almak istedigim icin bu ay olmasini istemiyorum dedim e regl oldugumu sanincada bu ayda olmadi dedim fevri davrandim

Öyle bir sakıncası olsa doltorlar uyarırdı sizi

Benim o ben hiç beklemediğim anda geldi tedaviye ara vermişken ummadığım anda geldi evde test varmı canım bi yapsan ben hep bulunduruyodum :)) hep tek çizgi gördüğümden iki çizgiyi inanmamıştım bozuk diye

Bende 1 ay uğraştım kendime dikkat ettim bebek için olmadı. 2. Ay doğru düzgün ilişkiye bile girmedim. Sürekli temizlik yaptım, cam sildim, düğüne gittim bol bol oynadım o gün lekelenme oldu meğerse yerleşme kanamasıymış. Çok tatlı bir kızım var .
İlk ay yaptığından yediginden içtiğinden etkilemiyormuş zaten o yüzden kafanız rahat olsun.

Bende rontgen cektirdim antibiotik kullandim kucuk bir operasyon gecirdim mantar oldum alkol aldim... ayy daha neler neler adetime de cok az kaldi bende biraz tirsiyorum bu konuda adetim yarin veya 3 u ama agrim yok. Ama bisey olmaz dediler. Kismet boyle seyler olacagi varsa olur takma kafana fazla.

Istemediginiz icin stres yapmamisinuzdir.olma ihtimali yuksek.cok duyuyorum o ay cocuk fikri aklimda yoktu hamile kaldim diyenleri

aynen dedim ya o kadar ugrastim olmaz olmaz bu ay olur.. hayirlisi olsun diyelim
Bir sorun olmaz. Ben de rahim filminden sonraki ay hamile kaldim kizim simdi saglikla kucagimda. Ve o ay yumurtladim sandığımızdan (yumurta kucuktu) olmaz diyerek rahattim ve oldu sukur.
Allah size de nasip etsin inşallah :)

regl geldi kizlar tesekkur ederim cevaplariniz icin. biraz burukluk oldu bende ama benimde psikolojim gitti artik belli onumuzdeki aya insallah son bir kez daha gideyim dr a

regl geldi kizlar tesekkur ederim cevaplariniz icin. biraz burukluk oldu bende ama benimde psikolojim gitti artik belli onumuzdeki aya insallah son bir kez daha gideyim dr a
üzüldüm
insallah gelecek ay m"jdeli haber verirsiniz bize .....ama takmak yok ! tamammi?

Bende kizima hamile kaldigimda oyle olmustu 2 sene duzenli beslenme yumurta takibi yok onu yeme bunu icme. Sonra ara verdim o ay tatile gittik normalde sigara icmem efkarlandimmi nedir bi kaf sigara ictim, antibiyotik kullaniyordum agir dozda, kutuda gebeyseniz sakin kullanmayin diyordu ve ustune ustun anti depresan tarzi ilaclara baslamistim. Bide havuza taklalarla atladim tatilde megersem hamileymisim vucudu rahatlatinca oluyor onu anladim ben :)

istiyorum tabiki ama dedigim gibi bu ay rahim filminden dolayi saglama almak istemistim herseyi saglama almak istedigim icin bu ay olmasini istemiyorum dedim e regl oldugumu sanincada bu ayda olmadi dedim fevri davrandim
Sadcece hamile kadığımız zaman değil hamilelik düşündüğünüz andan ittibaren dikkat etmemiz gerek beslenmeye. Bunun icin henüz hamile kalmadan folik asite başlıyoruz. Alkol alma hamile olmasan bile. Gerçi uzun bir sure emzirirken de alamayacaksın ama bebek daha önemli sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…