Mutfak Dekorasyonu korkmaz mutfak gereçleri sizce nasıl

hmf722

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
163
1
66
Ankara
arkadaşlar tencereler çelik olsun veya seramik korkmaz nasıl. kullananlar var mı memnun musunuz acaba? bide çatal bıçak takımında hangi marka daha iyi... :3:

Bence korkmazın ürünleri hem iyi hemde fiyat olarak oldukça uygun diğerlerine göre.
Çatal bıçak olarak jumbo cok ıyı ancak fıyat yuksek kacabılır tabiki aşağıya link veriyorum orda 4 marka var goz atabılırsın fiyatları sanırım yok hepsının ama gorselde fıkır olur sana :)

Masa st Aksesuarlar > atal Kak Bak Takmlar Cafemarkt | Profesyonel Mutfaklar - Mutfak Ekipmanlar Porselen Mikser Blender
:56:

teşekkür ederim canım. şu sıralar hummalı bir çeyiz alış verişindeyim ve fiyatına bakmadan sadece kalitesi için arayış içerisindeyim...

bence de çok çok iyi hem kalite hemde fiyat açısından , bende çelik tencere setimi ve çaydanlığımı korkmazdan aldım ..

kızlar korkmazın ayrı bıçak seti iyi mi keskin mi ?

tencere vs takımımı hep korkmazdan begendim alacagım ama günlük bıcakları nasıldır ?:26:

bu konunun açılması çok güzel olmuş bende çelikle ilgili tüm ürünleri korkmazdan almayı düşünüyorum çelik tencerelerde özellikle model konusunda çok kararsız kaldım kullananlar varsa fikir rica ediyorum

bu konunun açılması çok güzel olmuş bende çelikle ilgili tüm ürünleri korkmazdan almayı düşünüyorum çelik tencerelerde özellikle model konusunda çok kararsız kaldım kullananlar varsa fikir rica ediyorum

canım bende sürekli bakıyorum model olsun yada marka sürekli aklım karışıyor beğendiğim bir ürüne başka yerden bir olumsuz yorum görünce aklım karışıyor.:((

kızlar bende cok arastırdım tencereyi ve en son cıkan A1970 VERTEX tencere seti serisini almaya karar kıldım.

tencereler süzgecli, ve saplarında silikon yapmıslar el yakmaması için.

ceyizime bunu alacagım..

korkmazın kalitesi ortada zaten:34:

korkmaz çeliklerinin iyi olduğu kanaatindeyim özelllikle fiyat performans açısından.henüz tencere seti almadım korkmazdan ama günlük kullanımı için çatal bıçak takımı aldım korkmaz perge 89parça %50 indirimli 232.5tl.piyasada sıradan markalar bile bu fiyata satıyor.yalnızca biraz mat ve kaba ama günlük kullanım için sorun yaratacağını sanmıyorum önemli olan çelik kalitesi.zaten misafir takımı için bernardodan parlak ve ince bir model almıştım.herkese kolay gelsin.

korkmaz çeliklerinin iyi olduğu kanaatindeyim özelllikle fiyat performans açısından.henüz tencere seti almadım korkmazdan ama günlük kullanımı için çatal bıçak takımı aldım korkmaz perge 89parça %50 indirimli 232.5tl.piyasada sıradan markalar bile bu fiyata satıyor.yalnızca biraz mat ve kaba ama günlük kullanım için sorun yaratacağını sanmıyorum önemli olan çelik kalitesi.zaten misafir takımı için bernardodan parlak ve ince bir model almıştım.herkese kolay gelsin.

bence gayet iyi bir fiyat. inşallah uzun ömürlü olur. allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...

güzel günlerde kullanan bende onu düşündüm ama paslanma konusunda çok şikayet okudum vermek tencere seti benim çok hoşuma gitti ama şikayetler insanın kafasını çok karıştırıyor

canım nerden aldın acaba?
teşekkür edrim arkadaşlar Rabbim herkese aldıklarını güzel günlerde kullandırsın.
bu ürünü boynerden sipariş verdim ben.bende araştırıp aldım çeliği kaliteli geldi bana ztn son dönemde korkmaz çok popüler olmaya başladı. açıkcası ben korkmaz hakkında olumsuz yorum okuMAdım araştırırken ama karaca ve schafer in paslandığını duymuştum.benim bu ürünü almam şöyle oldu ki;günlük için çatal bıçak takımı bakıyordum 24parçalık ama takımlarda genelde tatlı çatalı yok sonra tatlı çatalı ve bıçağı olan 36/38 parça takımlara bakmaya başladım ancak bu şekilde takım az sayıda olduğu için fiyatları olması gerekenden pahalıya geliyor okadar parayı verdikten sonra biraz daha verir hepsi burada.com dan orta düzey bi 89parça alırım dedim 180-200dolaylarında.ama bu kezde kalitelerine güvenemediğimden beklemedeydim ki boyner de bu ürün yüzde 50 indirime girmiş gönül rahatlığı ile aldım.ha 465tl olan asıl fiyatına alır mıydım? asla 300e bile almazdım:)kaliteyi ucuza almak alışverişte en keyif aldığım durum:))mutlu günler

Son düzenleme:
Bende bugün korkmazın sahan setini aldım, ayrıca çaydanlık ve cezve setini de sipariş ettim, diğer firmalara göre fiyatı daha uygun umarım memnun kalırım.

korkmazn flora setini aldım.
blendır ve mikseriyle flora bıçak setini bide çaydanlığını alıcam :21::21:

flora yı bende beğeniyorum.akmayı düşünüyorum.ama şu sıra tupperware alıyorum onlar bitsin. çeliklere geçecem inşallah

bende önden tupperları bitirdim :9:
korkmazın homebravo sitesinden alabilirsin.ben ufak bi semt züccaciyecisnden aldım 400 tl ye korkmazın setini.
kalan parçaları ya siteden alıcam yada bu dediğim sitenin istanbul mahmut paşada mercan yokuşundaymış yerleri ordan alıcam aradım bi kaç defa konuştum.netten grdüm derseniz netteki fiyatlrından yardımcı olur dediler.oryaa gidincede kendimi kaybetmekten korkuyorum :60:

bende önden tupperları bitirdim :9:
korkmazın homebravo sitesinden alabilirsin.ben ufak bi semt züccaciyecisnden aldım 400 tl ye korkmazın setini.
kalan parçaları ya siteden alıcam yada bu dediğim sitenin istanbul mahmut paşada mercan yokuşundaymış yerleri ordan alıcam aradım bi kaç defa konuştum.netten grdüm derseniz netteki fiyatlrından yardımcı olur dediler.oryaa gidincede kendimi kaybetmekten korkuyorum :60:

homebravo ya bende arada bakıyorum. fakat önce elime alıp incelem lazım benim de. beğenmediğim zaman ölye iade değişim uğraşmayı sevmiyorum. önce beğenecem alacam öyle kalacak :)

bende korkmazın tencerelerinin iyi olduğunu duydum bende çeyizime başlangıç olarak yemek takımıyla yaptım yani paket olarak aldım hepsi içinde emsanınkini aldım modeli öle aman aman bi model değil ama satıcı bi kereye mahsus değişim yapıcağını söledi yeni işte bu dediğim takım çıkarsa değiştircem amaç bir an önce ödemeye başlamaktı çalışıyorum ama para biriktiremyrm anca taksite bağlamam gerekiyodu kendimi bende emsanla başladım başka bi markayada geçiş yapabilirim çok beyenirsem korkmazında seramik tencerelerini almayı düşünüyorum etrafımdaki bi çok kişi öneriyo sende düşün derim:40:

Back
X