Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence korkmazın ürünleri hem iyi hemde fiyat olarak oldukça uygun diğerlerine göre.
Çatal bıçak olarak jumbo cok ıyı ancak fıyat yuksek kacabılır tabiki aşağıya link veriyorum orda 4 marka var goz atabılırsın fiyatları sanırım yok hepsının ama gorselde fıkır olur sana :)
Masa st Aksesuarlar > atal Kak Bak Takmlar Cafemarkt | Profesyonel Mutfaklar - Mutfak Ekipmanlar Porselen Mikser Blender
![]()
bu konunun açılması çok güzel olmuş bende çelikle ilgili tüm ürünleri korkmazdan almayı düşünüyorum çelik tencerelerde özellikle model konusunda çok kararsız kaldım kullananlar varsa fikir rica ediyorum
korkmaz çeliklerinin iyi olduğu kanaatindeyim özelllikle fiyat performans açısından.henüz tencere seti almadım korkmazdan ama günlük kullanımı için çatal bıçak takımı aldım korkmaz perge 89parça %50 indirimli 232.5tl.piyasada sıradan markalar bile bu fiyata satıyor.yalnızca biraz mat ve kaba ama günlük kullanım için sorun yaratacağını sanmıyorum önemli olan çelik kalitesi.zaten misafir takımı için bernardodan parlak ve ince bir model almıştım.herkese kolay gelsin.
bence gayet iyi bir fiyat. inşallah uzun ömürlü olur. allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...
korkmaz çeliklerinin iyi olduğu kanaatindeyim özelllikle fiyat performans açısından.henüz tencere seti almadım korkmazdan ama günlük kullanımı için çatal bıçak takımı aldım korkmaz perge 89parça %50 indirimli 232.5tl.piyasada sıradan markalar bile bu fiyata satıyor.yalnızca biraz mat ve kaba ama günlük kullanım için sorun yaratacağını sanmıyorum önemli olan çelik kalitesi.zaten misafir takımı için bernardodan parlak ve ince bir model almıştım.herkese kolay gelsin.
teşekkür edrim arkadaşlar Rabbim herkese aldıklarını güzel günlerde kullandırsın.canım nerden aldın acaba?
Bende bugün korkmazın sahan setini aldım, ayrıca çaydanlık ve cezve setini de sipariş ettim, diğer firmalara göre fiyatı daha uygun umarım memnun kalırım.
korkmazn flora setini aldım.
blendır ve mikseriyle flora bıçak setini bide çaydanlığını alıcam![]()
flora yı bende beğeniyorum.akmayı düşünüyorum.ama şu sıra tupperware alıyorum onlar bitsin. çeliklere geçecem inşallah
bende önden tupperları bitirdim
korkmazın homebravo sitesinden alabilirsin.ben ufak bi semt züccaciyecisnden aldım 400 tl ye korkmazın setini.
kalan parçaları ya siteden alıcam yada bu dediğim sitenin istanbul mahmut paşada mercan yokuşundaymış yerleri ordan alıcam aradım bi kaç defa konuştum.netten grdüm derseniz netteki fiyatlrından yardımcı olur dediler.oryaa gidincede kendimi kaybetmekten korkuyorum![]()