• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkmaz ORA mı, RİNGA mı ?

lavernal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
216
9
26
Diğer
Korkmaz'ın iki kaşık çatal takımı arasında çok kararsız kaldım..sizlerin fikirlerine ihtiyacım var..

resimde birincisi ora, ikincisi ringa..

Eklentiler

• $ora_2315.webp
    $ora_2315.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 275
  • $korkmaz_ringa_catal_kasik_seti311.webp
    $korkmaz_ringa_catal_kasik_seti311.webp
    3 KB · Görüntüleme: 261
bence ringa daha şık canım

bence ringa daha şık canım

ikisinin de canlısını gördün mü sen canım ?

ben buradaki korkmaz mağazasına baktım ikisi de yoktu ellerinde isterseniz sipariş verip getirtebiliriz dediler ama o zaman da almak zorunda kalıcam.. internetten baktım ikisini de 350 tl.ye buldum..ikisinin de fiyatı aynı..normalde ringa'nın liste fiyatı 550 tl civarı, ora'nın liste fiyatı da 650 tl.civarı..bir de ora tasarım ödülü almış rahat kullanımından dolayı..dedim hem liste fiyatı daha pahalı hem ödüllü ora'yı getirteyim ben :)) neyse getirttim fakat aklım ringa da kaldı.. iade edeyim ringa getirteyim diyorum feci kararsızım..:( canlısını görsem ve yanyana koysam hah şu diyebilirdim ama şimdi böyle o mu diğeri mi muallakta kaldım..

slm,ben korkmazın dora setini aldım cok sık ve kıbar.ılla bu ıkı takımndan bırı olsun dıyorsan ben ıkısınıde canlı grdum 1.sı daha guzel ama ıkısıde hemen hemen aynı.

cnm ben genel yorum yapıyım ora nın kaşıklarının ağız kısmı pek hoşuma gitmiyor ve sap kısımları biraz üçgen gibi eli rahatsız edebilir
fakat bıçakları daha tok duruyor ringanın avantajı ikisinin de ağız kısımları birbirine benziyor ama biraz daha oval olması karar yine sana kalmış :)

slm,ben korkmazın dora setini aldım cok sık ve kıbar.ılla bu ıkı takımndan bırı olsun dıyorsan ben ıkısınıde canlı grdum 1.sı daha guzel ama ıkısıde hemen hemen aynı.

aslında korkmaz'ın en güzel kaşık çatal takımı dora..sen çok doğru bir tercih yapmışsın iyi günlerde kullan canım..

ben de birinci resimde olanı getirtmiştim, yarı fiyatına bulunca :) dora'yı internette çok aradım ama 500 tl.den aşağı bulamadım..:((

ora'yı iade edeyim mi etmeyeyim mi muallakta kaldım sonra iade etmekten vazgeçtim fiyat çok uygun diye..ora'yı aldım anlayacağın :)

Son düzenleme:
cnm ben genel yorum yapıyım ora nın kaşıklarının ağız kısmı pek hoşuma gitmiyor ve sap kısımları biraz üçgen gibi eli rahatsız edebilir
fakat bıçakları daha tok duruyor ringanın avantajı ikisinin de ağız kısımları birbirine benziyor ama biraz daha oval olması karar yine sana kalmış :)

evet, çok genel bir yorum olmuş :)) teşekkürler yine de.. ora modeli kaldı, iade göndermedim..

aslında korkmaz'ın en güzel kaşık çatal takımı dora..sen çok doğru bir tercih yapmışsın iyi günlerde kullan canım..

ben de birinci resimde olanı getirtmiştim, yarı fiyatına bulunca :) dora'yı internette çok aradım ama 500 tl.den aşağı bulamadım..:((

ora'yı iade edeyim mi etmeyeyim mi muallakta kaldım sonra iade etmekten vazgeçtim fiyat çok uygun diye..ora'yı aldım anlayacağın :)

o zaman ne dielim haırlı olsun pisman olmayacagın tek sey korkmazın kaliteli bir marka olması.güle güle kullan canım.

dün akşam çorbamı ora kaşıkla içtim, sırf köşeli olduğundan kafamdaki sorular yanıt bulsun diye :))

müthiş rahatmış.. hani kaçıkla birşey içerken yan kısmından içemediğimiz için kolumuzu kaldırmak zorunda kalırız ya, bunda öyle birşey olmuyor..hem yandan hem düz içilebildiği için müthiş rahat :)) bıçağı diğer bıçaklara göre tutuşu çok rahat.. gerçekten kullanım rahatlığından dolayı tasarım ödülünü hakettiğini anladım..:16:

korkmaz'ın tasarım ödülü alan her ürününü almaya karar verdim.. esta çaydanlık,flatline düdüklü, mangalet'ini, vertex tencere hepsini hepsini :)) hatta freedom çay setini bile..önce bu çay setinin neden ödül aldığını anlayamamıştım zerafet desen değil, değişik tarz desen değil, orasını incele burasını incele derken bulduuuuuummmmm :)) çay tabakları müthiş.. hani çay içerken kaşığı nereye koyacağımızı bilemeyiz, çıkarıp masaya koysak masa leke olur kaşık kirlenir vs. tabağın kenarına koysak her yudumdan sonra bardakla kaşığı itekleye itekleye bardağı yerleştiririz :)))) ama korkmazın çay setindeki çay tabaklarının kenarı kavisli ve kaşığı tam koymak için ideal müthiş :)

korkmazın her tasarım alan ödülünde bir kullanım rahatlığı var, kesinlikle görsellikle alakası yok.. ve onları diğer markalardan ayıran illa farklı bi tasarımları var..ve almaya değerler bence :16:

Back
X