Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence ringa daha şık canım
slm,ben korkmazın dora setini aldım cok sık ve kıbar.ılla bu ıkı takımndan bırı olsun dıyorsan ben ıkısınıde canlı grdum 1.sı daha guzel ama ıkısıde hemen hemen aynı.
cnm ben genel yorum yapıyım ora nın kaşıklarının ağız kısmı pek hoşuma gitmiyor ve sap kısımları biraz üçgen gibi eli rahatsız edebilir
fakat bıçakları daha tok duruyor ringanın avantajı ikisinin de ağız kısımları birbirine benziyor ama biraz daha oval olması karar yine sana kalmış :)
aslında korkmaz'ın en güzel kaşık çatal takımı dora..sen çok doğru bir tercih yapmışsın iyi günlerde kullan canım..
ben de birinci resimde olanı getirtmiştim, yarı fiyatına bulunca :) dora'yı internette çok aradım ama 500 tl.den aşağı bulamadım..(
ora'yı iade edeyim mi etmeyeyim mi muallakta kaldım sonra iade etmekten vazgeçtim fiyat çok uygun diye..ora'yı aldım anlayacağın :)
o zaman ne dielim haırlı olsun pisman olmayacagın tek sey korkmazın kaliteli bir marka olması.güle güle kullan canım.
cnm ben genel yorum yapıyım ora nın kaşıklarının ağız kısmı pek hoşuma gitmiyor ve sap kısımları biraz üçgen gibi eli rahatsız edebilir
fakat bıçakları daha tok duruyor ringanın avantajı ikisinin de ağız kısımları birbirine benziyor ama biraz daha oval olması karar yine sana kalmış :)
o zaman ne dielim haırlı olsun pisman olmayacagın tek sey korkmazın kaliteli bir marka olması.güle güle kullan canım.