korkmaz tost makinesi(mor:)

buldum canım ben halikarnasın beyaz zemin üzerine mor gelincik desenli setini aldım.Ekmek kutusu,erzak kavanozları,baharat takımı,kaşıklığı,mutfak temizlik seti,tuzluk biberlik,yağlık sirkelik vs hepsi takımdı ona bakabilirsin istersen

büyük resmini bulamadım ama yinede az çok fikrin olsun diye paylaşayım

purple ya çok teşekkür ederim baktım şimdi netten çok güzel görünüyolar
hele birde takım olması çok hoş tam aradığım şey yani
nası mutlu ettin beni anlatamam
bardakların nerden peki o da mı halikarnas
ilk paylaştığın çok şık görünüyor
tekrar teşekkür ederim canım ya mor eşya bulmak biraz daha zor diğerlerine göre
mutfak için herşey ya kırmızı ya yeşil
ama bunlar süper olacak

canım benim çeyiz topiğim var link vermek yasakmı bilmiyorum ama bakabilirsin ordan baharat takımlarıma.. gerçi sırf mor diil ama beğenirsin diye düşünüyorum
canım günlük yemek takımım için bende almadım henüz bardak takımı ama bernardoda görmüştüm baya önceleri hoşuma gitmişti..
bi bak istersen sende bernardo varsa yakınlarında.

ay çok güzelmiş canımm güle güle kullann..

tamam canım bakıyorum hemen seninkine de
bernardonun sitesine baktım ama bulamadım canım ya yakınlardada yok bildiğim kadarıyla
her zaman alışveriş yaptığım bi yer var oraya sormayı düşünüyorum toptancısında varsa getirir o bana
teşekkür ederimm

Rica ederim canım aynen durumdaydım seninle şundan 2 ay öncesine kadar. Çok şükür benim ki bitti çeyiz yerleşti ama günlük kullanacağım herşeyi mor almaya karar verdiğimde çok zorlanmıştım.Turuncu,pembe,yeşil,kırmızı piyasada başka renk mi yok diyip duruyordum.Neyse ki mutfak gereçleri yavaş yavaş renkleniyor bizden sonrakiler rahat eder artıksana tavsiyem bolbol gez ama hemen alma başka türlü çok zor oluyor.Bir de bende her mor benzer ya da aynı olacak diye tuhaf bir huy vardı baya dolaştım yane

ilk paylaştığım mudodan canım bende bayıla bayıla almıştım tanesi 8.90 dı ama ben indirimde almıştım.

ne güzel canım ya çeyizin yerleşmiş
düğün ne zman?yakındır gerçi çeyiz yerleştiğine göre
evinin fotosunu koyacakmısın çok isterim görmeyi mor mor
geziyorum zten haftada 1 gün veya 2 gün çarşıya çıkıyorum tüm mağazaları geziyorum yeni ne gelmiş ne kadar nette ne kadar fiyetı araştırıyorum öyle alıyorum zaten.
benzer tonda mor bulmak çok zor oluyor aslında ben kendi içlerinde takım yapmay çalıştım artık
mesela tencereler sahan setleri aynı mor,çaydanlık cezve aynı mor,çaycı kahve makinesi kettle aynı mor gibi yoksa tek ton bulamadım yani
senin o bardaklar çok hoşmuş ya bakayım mudoya gerçi biraz pahalı bi takım olacak ama değer mi değer
mor olsun 5 kuruş fazla olsun

Eklemeyi çok istiyorum fakat önce içime ssinecek duruma gelsin diye oyalanıyorum.Yinede bir kaç fotoğraf ekledim dayanamayıp Aslında koşuşturmaca arasında bir çeyiz topiği açamamıştım kendime bu haftayı atlatalım onunla ilgilenmek istiyorum.
Ah o koşuşturmaca yok mu neyapacağını bilemiyor insan herşey takım,kombinli olsun istiyor ama adamlar üretmemiş söylene söylene gezdiğimi bilirim.

Banada pahalı gelmişti hemen almadım canım.İndirimini takip et yarı fiyatına alabilirsin.zaten çeyiz işi yeterince masraflı indirim takibi önemli yani

düğünün bir tanesi 13 ekimde diğeri 15 ekimde canım:)

Son düzenleme:

az kalmış o zaman Rabbim içine sindirsin herşeyi
çok önemli o koşusturmaca sonrasında içine sinmedi hiç bi önemi yok
ama tahmin edebiliyorum çok güzel olmuştur herşeyin

mudoya baktım şimdi indirimde yine 8.75 tanesi napsam ki 2 tane alsam
sonra tekrar indirim beklesem takım mı yapsam
bida indirime girmezse sadece eşimle bana günlük kullanmaya olur 2 tane bize özel olur dha mı güzel olur ne

Amin canım bu koşuşturmacaya dahil olan herkesin içine sinsin inşallah.
Şimdilik 2 tane al canım istersen sonra takip et inerse alırsın inmezse de dediğin gibi eşinle kullanırsınız ya da yine yavaş yavaş alırsın.Günlük yemek takımını aldın mı almadıysan reale bak istersen bol bol morlu yemek takımı var

öyle yapayım bari yoksa baya zorlar beni
yemek takımı aldım canım morlu bi takım
ama bi tane daha istiyorum
çünkü diğeri 6 kişilk makinemi bile doldurmucak yani bakayım hemen morlu bi tane daha alabilirm

öyle yapayım bari yoksa baya zorlar beni
yemek takımı aldım canım morlu bi takım
ama bi tane daha istiyorum
çünkü diğeri 6 kişilk makinemi bile doldurmucak yani bakayım hemen morlu bi tane daha alabilirm

Ben 6 kişilik 1 takım aldım canım düşündüm ki daha fazlası gelirse zaten klasik olanı kullanırım.Ne kadar fazla alırsan eve o kadar zor sığıyor bir de bunu farkettim.Eğer yetmezse bir takımda evlendikten sonra bakarsın en kötü ihtimalle.

aynen öyle düşünüyorum herşeyi çok çok almıyorum
evlenince bakıcam ihtiyaç duyarsam alıcam
aksi halde ve sıgacak mı sıgmayacak mı diye düşünmek istemiyorum zten kiracı olcaz gerek yok o kadar eşyaya
aslında şöyle bişey yapmak istiyorum sadece iki kişilk bi takım oluşturmak istiyorum
morlu mu oluro bilmiyorum ama şu kaya maya takımlardan da olabilri belki bilemiyorum yani
6 kişilik bi takım daha mı alsam yoksa 2 kişilk bi takım mı yapsam

canım inşallah bulursun ben göreli çok oldu ya belkide kalmamıştır bilmiyorum :26:

teşekkürler arkadaşım daha güzelleri senin olur inşallah

teşekkür ederim canımm

kaya mayalara bende bayılıyorum canım ama malesef renkleri kırmızılı siyahlı istarsen 6 kişilik bir yemek takımının yanına kaya mayalı 2 kişilik takım yapabilirsin böylece sadece eşin ile sana özel olur

Bende mor tutknuyum
Muftagımdaki çok araç-gereçleri mor alıyorum
Bu konudaa fikir alışverişi yaparsak memnun olurum:)
Bence tost makinanda çok güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…