- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kronikuykucu
-
ben epey arastirmistim. güzel seyler duyunca korkmazin verteks kirmizi setini almistim. ama ceyize:) henuz kullanmadim. ama cok şık
Uzun araştırmalar sonucunda çelik ve seramik tercihim korkmaz oldu.Almaya gittiğimde mağazada porselen modellerini de beğendim.Günlük yemek takımı,çelik tencere seti ,natura grubu döküm seramik,çatal kaşık bıçak takımı aldım.Pişman olmayacağım konusunda şüphem yok.Tavsiye ederim.Çaycısına güvenemedim ama çok fazla şikayet var.Üretim kaynaklı seri bir hata olduğunu düşünüyorum.Şikayet dönemleri hep birbirine yakındı çünkü.Yalnızca o parçada düşün derim.
Ben hep pozitif seyler duydum Korkmaz'in hakkinda ama hiç bir ürününü çeyizime almak nasip olmadi daha... :)
Sadece bizim evde annem yillar önce Korkmaz çaydanlik almisti. Saplarin sadece bir kismi siyah silikon 'dan kapli oldugu için, bazen saplari bana göre çok sicak oluyor, tutamiyorum... Ama annem tutabiliyor ! Ben mi çok hassasim yawww
tesekkür ederim kızlar inş iyi cıkarlar alacaklarım bi tedirgin oldum :26:
tesekkür ederim kızlar inş iyi cıkarlar alacaklarım bi tedirgin oldum :26:
canım bu aralar hatta sanırım yarına kadar benım de bı karar vermem lazım ama ben de kararımı verdım sanırım alıyorum.
ben catal bıcak setının dora serısını begendım. tombık jr. setını alacagım.
bı de ınternetten daha ucuzua buldugum ıcın suphede oldugum tencere setı var.
celıkler konusunda korkmaza guvenıyorum cunku kararma sıkayetı yapanlar bıle 1 hafta ıcınde gerı donduler tesekkur ederız demısler.
ama elektronık caycısına hıc guvenım yok. sıkayetvar sıtesınde hemen hemen butun sıkayetler caycısına.
Normal canim tedirgin olman, hepimiz öyleyiz. Bir de özenle seçiyoruz ki sevdigimiz ile yillarca mutlu mutlu kullanalimKolay mi çeyiz yapmak !
Sana bol alisverisler diliyorum, sevdiginle askla kullan herseyini insaAllah
internette korkmazında ürünleri de daha ucuz canım bi arastır ben internetten almayı düşünüyorum alırsam eger.
aaa canım yarın sabah gıdıp alacaktım gercekten mı
mesela sen catal bıcak setını ne kadara aldın ben dora setını 440 liraya almış olacagım. hedıye cekı ve nakıt ındırımı ıle.
rosanna tencere setı de sanırım 470 e mı ne gelıyordu.
Bende çelik tencere setimi, dora çkb takımını, çaydaklık ve cezvelerimi korkmazdan aldım. Çok şık hepsi. Hatta çkb takımını katalogdan seçmiştim görüncede çok memnun kaldım iyi ki almışım. Hem ürünleri on yıl garantili, hem de satış elemanın söylediğine göre ürün değişimi çok kolay oluyormuş
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah:)bende korkmazdan aldım çeyiz takımımı hatta resimlerimde var başlığımda görebilirsin
ben kendi başlığımda da sordum burda da sorayım seramik eşyalarda tabakların arka kısımları pütürlü bu bir kusur mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?