Korkmuyorum desem Yalan olur....

Aselim

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
858
316
648
- Yurtdışı
Arkadaslar sizinde basınıza geliyormu ben cok nadir ruya goruyorum ama artık ruyalarım neye cıkıcak onu bile biliyorum gordugum her ruya gerceklesiyor nerdeyse... ve ben bundan artık cok korkar oldum... bi sene once ruya gordum uyanınca hemen annemi aradım ruyam cok kotuydu abim cok hastaydı ve olmek uzereydi ruyamda.. anneme anlattım annem abinin omrunu uzatmıssın kızım dedi ve suan abim kanserle yuzlesti gercekte ve ben korkuyorum ruyamdaki gibi olmasın ins. artık ruya gormeye korkar oldum sizinde basımıza geliyormu?

Bu şekilde evrene mesaj göndermeyin İnsanın korktuğu hep başına gelir

Öncelikle allah şifa vermiş,bir an önce sağlığına kavuşur inşallah kardeşiniz.

Rüyalarımızın çıkması gibi bi şeye inanmıyorum ben sadece hayatımızda başımıza gelen şeyleri rüyanın kılıfına uyduruyoruz. Rüya deyip geçmek hayra yorup olumlu bi enerji yaratın

ya bazen diyorum amaaan ruya iste diye ama inan ozamanda gercek oluyor... aaa ben bu anı yasadım ruyamda oluyor.. kim ne konuscak biliyorum boyle tuhaf bisey ya..

amin canım..
valla bilmiyorum cnm bende pek onemsemiyordum ama bazen iste boyle seyler olunca tuhaf hissediyorum

ya bazen diyorum amaaan ruya iste diye ama inan ozamanda gercek oluyor... aaa ben bu anı yasadım ruyamda oluyor.. kim ne konuscak biliyorum boyle tuhaf bisey ya..

Hmm deja vu olayını sıkça mı yaşıyorsunuz acaba :)
Olabilir ya korkulacak bi şey yok,hatta eğlenceli geldi bana :)
Bilmiyorum eğer islam a inanıyorsanız,allah dışında kimsenin geleceği bilemeyeceğini de biliyorsunuzdur.kendinizi böyle rahatlatabilirsiniz :)

tabiki cnm..
eglencelimi geldi kız bazen valla bak esimle bi yere gidiyoz esime diyom ben bu anı yasadım diom nerde yasadın diyo bak diom simdi soyle soyle olcak ve oluyor.. cok ilginc bisey.. allahtan cok asırı ruya goren biri degilim :/

ruyanınızı bırıne anlatmak yerıne suya anlatın akıp gıtsın hayra yorun derler...

Bende öyle durumlar yaşadım çok.Artik dikkat ediyorum.Sizde Gördüğünüz Rüyaları iyiye yorumlayin ve kimseye anlatmayin unutmaya calisin etkisinde kalmayin.

Benimde ruyalarim cikar.kotu ruya gotunce kimseye anlatmam ocuklara cikolata swker alip dagitirim sadaka niyetine.sizde bi yerlere hayir yapin.gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…