Korktuğum başıma geldi sebepsiz infertilite teşhisi koyuldu bana

Merhaba canım bu 5,94 progesteron sonucun mu? Tsh değerin mi?

progesteron sonucum canım :18:

21. gününde yapıldı değil mi testin? eğer öyle ise biraz düşük. 10 olması istenirmiş sağlıklı bir yumurtlama da. ama gün önemli. ve de her ay aynı olmazmış bu seviyeler. yani önümüzdeki ay yükselebilir tabiki. eğer 21. günün ise de canını sıkma, yumurta geliştirici ilaçlar ili düzeltiliyor. diğer hormon sonuçların nasıl?

evet canım 21. gündü araştırdım öyle olması gerekiyormuş en az 6,5 yazıyordu diğer sonuçlar folliküler
faz 0,2
ovulasyon faz 0,8
luteal faz 1,??(görünmüyo)
postmenapozal 0,1

bende bir tedavi sürecine girecem demekki hakkımızda hayırlısı teşekkür ederim, umarım sende biran önce kavuşursun bebişine :)

Son düzenleme:

Anladım canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim bu yolda bizi çok bekletmez. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Ben de senin hayırlı haberlerini bekliyorum :)

tsh, lh, prolaktin e de baktırdın mı?

Anladım canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim bu yolda bizi çok bekletmez. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Ben de senin hayırlı haberlerini bekliyorum :)

umarım daha fazla beklemeyiz benim 9 ay oldu gerçi bunun 2 ayında beklentim yoktu iş seyahati, kaza falan o aylar ara verdik yani 7 aydır çalışıyoruz ama tık yok senin ne kadar oldu?

progesterone testi dedi doktor sonuçtada sadece bunlar yazıyor ama bahsettiğin troitlerse ben onun sonucunu bilmiyorum fakat daha önce yapılmıştı doktorumda gayet normal demişti ????

evet canım tiroidde bunlardan biri. reglinin 3. günü yapılan kan testi sonuçları. normalse süper. yumurta takibi yapar diye düşünüyorum doktorun. hakkında hayırlısı olsun canım. tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah

canım inşallah onlar iyi çıkar ve yazdığın gibi kolaycacık oluverir teşekkür ederim:) senin hiç bir sorunun yok sadece beklemedesin anladığım kadarıyla değil mi?

canım inşallah onlar iyi çıkar ve yazdığın gibi kolaycacık oluverir teşekkür ederim:) senin hiç bir sorunun yok sadece beklemedesin anladığım kadarıyla değil mi?

Benim tiroid rahatsızlığım var. doktor takibi altında denemelere devam ediyoruz. geçen ay klomen+ çatlatma iğnesi olmuştum. bu ay ise puregol iğne+ çatlatma iğnesi olucam. yani tedavi aşamasındayım :) Ben hsg de çektirdim. Yine sormak istediğin ber şey olursa, biliyorsam yardımcı olmaya çalışırım. Rabbim bizi sevindirir inşallah...

s.a. canım ne yaptın çatlatma iğnesi verdi mi doktor ben kabede hepimiz adına tavaf yaptım kandil günü Rabbim en yakın zamanda bizleri de hayırlı sağlıklı evlatlarla müjdelesin inşAllah edilen dualar hürmetine

Canım seninde Allah yardımcın olsun bende senin gibi aşamalardan geçeceğim sanırım klomen çatlama iğnesi hakkımızda hayırlısı inşallah, çok sağol yardımların için benden daha deneyimlisin inşallah sana daha çok soru sorarım sonrada ay benim ki şöle seninkide bu kadar aylıkken böylemiydi falan diye sorma aşamasına geçeriz, seninkinin bu ay olması duasıyla

canım benim kudaycım Allah razı olsun binlerce kez. siz de benim dualarımdasınız. inşallah hepimiz hamile kalacağız hayırlısıyla. hayırlı evladlar yetiştireceğiz. benim yumurtalar hala istenen boyutta değil 225 lik vuruyorum 2 gündür. yarın tekrar kontrolüm var. bakalım canım ya hayırlısı olsun diyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. senin de yani döngün başladı, doktor kortrolündesin değil mi? hayırlı haberlerini bekliyorum canım

canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, inşallah o güzel günleri de göreceğiz Rabbimin izniyle. Sen de bu tedavinin başında hemencik hamile kalırsın inşallah. dediğim gibi küçücük bir ilaçla olur diye düşünüyorum senin. hiç sters yapma tamammı? öpüyorum...

Son düzenleme:

rahim filmi çekmeden nasıl bir şeyin yok diyorlar anlamıyorum kaldı ki rahim filmi bile bazen işe yaramıyor doğru bilgi vermiyor..hiçbir şeyin yok dediler bana da 2yıl her sey yolunda sandım..her seye dört dörtlük bakılmalı sebepsiz kısırlığa inanmıyorum teşhis koyamayınca adı bu oluyor...

rahim filmi çektirdim 1 hafta önce ondan önce muayene oldum enfeksiyonum geçmiş tüplerde de sorun yok dedi doktorum şimdi sabırla bekleme zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…