- Konu Sahibi SaskinAnne
-
canım sen baya bilgilisin çok güzel anlatmışsın benim sonucumda 5.94 çıktı
folliküler faz 0,2
ovulasyon faz 0,8
luteal faz 1,??(görünmüyo)
postmenapozal 0,1
doktora adetin 3. günü gitcem o zmn kadar çatlarım valla bişiler söleyin bana lütfeeeennn
Merhaba canım bu 5,94 progesteron sonucun mu? Tsh değerin mi?
progesteron sonucum canım :18:
21. gününde yapıldı değil mi testin? eğer öyle ise biraz düşük. 10 olması istenirmiş sağlıklı bir yumurtlama da. ama gün önemli. ve de her ay aynı olmazmış bu seviyeler. yani önümüzdeki ay yükselebilir tabiki. eğer 21. günün ise de canını sıkma, yumurta geliştirici ilaçlar ili düzeltiliyor. diğer hormon sonuçların nasıl?
evet canım 21. gündü araştırdım öyle olması gerekiyormuş en az 6,5 yazıyordu diğer sonuçlar folliküler
faz 0,2
ovulasyon faz 0,8
postmenapozal 0,1
bende bir tedavi sürecine girecem demekki hakkımızda hayırlısı teşekkür ederim, umarım sende biran önce kavuşursun bebişine :)
evet canım 21. gündü araştırdım öyle olması gerekiyormuş en az 6,5 yazıyordu diğer sonuçlar folliküler
faz 0,2
ovulasyon faz 0,8
postmenapozal 0,1
bende bir tedavi sürecine girecem demekki hakkımızda hayırlısı teşekkür ederim, umarım sende biran önce kavuşursun bebişine :)
tsh, lh, prolaktin e de baktırdın mı?
Anladım canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim bu yolda bizi çok bekletmez. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Ben de senin hayırlı haberlerini bekliyorum :)
faz 0,2
ovulasyon faz 0,8
postmenapozal 0,1
progesterone testi dedi doktor sonuçtada sadece bunlar yazıyor ama bahsettiğin troitlerse ben onun sonucunu bilmiyorum fakat daha önce yapılmıştı doktorumda gayet normal demişti ????
evet canım tiroidde bunlardan biri. reglinin 3. günü yapılan kan testi sonuçları. normalse süper. yumurta takibi yapar diye düşünüyorum doktorun. hakkında hayırlısı olsun canım. tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah
canım inşallah onlar iyi çıkar ve yazdığın gibi kolaycacık oluverir teşekkür ederim:) senin hiç bir sorunun yok sadece beklemedesin anladığım kadarıyla değil mi?
Evet canım 3 kere denedimŞimdi ilaç kullanıyorum bunun için. bakalım bugün yine gidicem ne olmuş göreceğim belki bugün çatlatma iğnesi yaparlar. Gerçi işte demiştim ya rahim kalınlığı da çok önemliymiş benim o da ince olunca bu ay, ümitlerim çok azaldı. ama tabi Allahtan ümit kesilmez. Verecekse eğer her şartta olur. Şu mübarek Kandil gününde, Rabbime yalvarıyorum bize hayırlı evladlar nasip etsin, evlat hasreti ile sınamasın. Ailemize, çevremize, milletimize huzur afiyet esenlik bahşetsin, günahlarımızı affetsin, İnşallah.
Benim tiroid rahatsızlığım var. doktor takibi altında denemelere devam ediyoruz. geçen ay klomen+ çatlatma iğnesi olmuştum. bu ay ise puregol iğne+ çatlatma iğnesi olucam. yani tedavi aşamasındayım :) Ben hsg de çektirdim. Yine sormak istediğin ber şey olursa, biliyorsam yardımcı olmaya çalışırım. Rabbim bizi sevindirir inşallah...
s.a. canım ne yaptın çatlatma iğnesi verdi mi doktor ben kabede hepimiz adına tavaf yaptım kandil günü Rabbim en yakın zamanda bizleri de hayırlı sağlıklı evlatlarla müjdelesin inşAllah edilen dualar hürmetine
Canım seninde Allah yardımcın olsun bende senin gibi aşamalardan geçeceğim sanırım klomen çatlama iğnesi hakkımızda hayırlısı inşallah, çok sağol yardımların için benden daha deneyimlisin inşallah sana daha çok soru sorarım sonrada ay benim ki şöle seninkide bu kadar aylıkken böylemiydi falan diye sorma aşamasına geçeriz, seninkinin bu ay olması duasıyla
canım benim kudaycım Allah razı olsun binlerce kez. siz de benim dualarımdasınız. inşallah hepimiz hamile kalacağız hayırlısıyla. hayırlı evladlar yetiştireceğiz. benim yumurtalar hala istenen boyutta değil 225 lik vuruyorum 2 gündür. yarın tekrar kontrolüm var. bakalım canım ya hayırlısı olsun diyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. senin de yani döngün başladı, doktor kortrolündesin değil mi? hayırlı haberlerini bekliyorum canım
evet canım benim yarın doktor kontrolüm var bakalım benimkiler ne alemde Rabbim hepimizi en yakın zamanda sevindirsin inşAllah canım yaa arkadaşında dediği gibi inşAllah en yakın zamanda bebişlerimizden bahsederiz
canım benim kudaycım Allah razı olsun binlerce kez. siz de benim dualarımdasınız. inşallah hepimiz hamile kalacağız hayırlısıyla. hayırlı evladlar yetiştireceğiz. benim yumurtalar hala istenen boyutta değil 225 lik vuruyorum 2 gündür. yarın tekrar kontrolüm var. bakalım canım ya hayırlısı olsun diyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. senin de yani döngün başladı, doktor kortrolündesin değil mi? hayırlı haberlerini bekliyorum canım
evet canım benim yarın doktor kontrolüm var bakalım benimkiler ne alemde Rabbim hepimizi en yakın zamanda sevindirsin inşAllah canım yaa arkadaşında dediği gibi inşAllah en yakın zamanda bebişlerimizden bahsederiz
canım nasıl geçti kontrol? benim cumartesi çatlatma iğnesi vuruldu. ilişki zamanlarımı önerdi doktor. çarşamba tekrar gideceğim doktora.
canım nasıl geçti kontrol? benim cumartesi çatlatma iğnesi vuruldu. ilişki zamanlarımı önerdi doktor. çarşamba tekrar gideceğim doktora.
canım bugün doktordan geldim yumurtalar büyümüş ama az daha büyümesi lazımmış 3 gün daha iğne çarşamba günü kontrol Rabbim sevindirsin cnm benim seni inşAllah bu sefer çok güzel bi şekilde sonuçlanır işin bizim doktor ilişki için 2 günde bir önerdi tedavi boyu devamlı bu şekilde olsun dedi sizin doktor nasıl önerdi
canım bugün doktordan geldim yumurtalar büyümüş ama az daha büyümesi lazımmış 3 gün daha iğne çarşamba günü kontrol Rabbim sevindirsin cnm benim seni inşAllah bu sefer çok güzel bi şekilde sonuçlanır işin bizim doktor ilişki için 2 günde bir önerdi tedavi boyu devamlı bu şekilde olsun dedi sizin doktor nasıl önerdi
tatlım bize çatlatma iğnesinden önce 2 günde birdi. iğneyi cumartesi yaptılar ve cumartesi pazar salı şeklinde söyledi. çarşamba tekrar gidicem. bilemiyorum ama ya kimisine de her gün diyorlar o dönemde. benimde aklım karışık bu konuda. acaba bugün de mi ilişki olsun diyorum. bilemedim ben de tam. çünkü bugün kasık ağrım var, dün yoktu ve de.. benimde kontrölüm aynı gün senle. sanırım çatladımı çatlamadımı ona bakacak benim doktor. inşallah senin yumurtalarda istenilen boyuta gelir, çatlatırlar. hayırlısı canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?