Korktuğum başıma geldi sebepsiz infertilite teşhisi koyuldu bana

merhabalar kusura bakmayın merak ettim neden klomen kullanıyorsunuz zaten kendiliğinden yumurta oluşuyor ve çatlıyor klomen çok da iyi bişey değil kist yaptığını duymuştum bende 5 aydır istiyorum olmadı rahim filmi çektirdim eşim kendine baktırdı yumurtlama takibi yaptırdım 1 ay ama olmadı yumurtlamamda sıkıntı yokmuş herhangi birşeyim yok ama bakalım bu ay ne olacak herşey kısmet bence

Merhaba 4yllik evlym binada aynı tanı kondu .ve mikro hakkında bilgi istiyorum nasıl yapilyr yaptıran varmı mikro tüp bebekmi aşılamamı yoksa aydnlatrsanz sevinirim

anlattıklarının aynısını suan ben yasıyorum suan 2.5 yıl oldu evlenelı bnmde mıyomum var 5.5 cm ve banada histeroskopiden sonra karar verılcek alınıp alınmayacağına ben de 29 yasındayım ve bu 2 senede artık asılama yada tupe gecıcez amelıyat demezler inşallah çok zor bizimkiside sebepsiz...

canım ben bu konuyu açtıktan sonra ameliyat oldum olalı 5 ay oldu açık ameliyat oldum myomdan kurtuldum hatta dün doktoruma gittim kontrol oldum ilaç tedavisine başlayacağız bile

canım ben bu konuyu açtıktan sonra ameliyat oldum olalı 5 ay oldu açık ameliyat oldum myomdan kurtuldum hatta dün doktoruma gittim kontrol oldum ilaç tedavisine başlayacağız bile

geçmiş olsun canım bakalım ben napıcam bu myomla senın kaç cmdi myomun buyukmuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…