merhaba arkadaşlar
18 aylık evliyim, 29 yaşımdayım. başımdan o kadar çok şey geçti ki artık anlatmaktan yoruldum. evlendiğimden beri kayınvalidem bana hep kısır diyordu doğruymuş öyleymişim
en son doktora gittiğimde muayene etti ve rahim filmine gerek yok gayet güzel görünüyor boşuna acı çektirmeyelim sana dedi. prolaktin hormonum iyi olmasına rağmen yumurtlamaya yardımcı olur diye dostinex verdi ve evlendiğimden beri ilk defa 28 günde adet gördüm ama gebelik ilacı bitirmeme rağmen oluşmadı. enfeksiyon var dedi onu tedavi ettik olmadı. ve doktorum bana sebepsiz infertilite teşhisi koydu. şimdi klomene başlıycaz yine olmazsa hsg çekilecek sonra iğnelere başlıycaz dedi. korkuyorum ve korkumun yanında artık psikolojimi düzeltemiyorum. daha yeni evlisin diyorlar bana ama yaşım ilerledikçe artık herşeyimde dengesizlik oluşmaya başladı. bundan 1 sene önceki gibi değilim 1 sene sonra da böyle olmayacağım biliyorum. ayrıca rahmimin arka duvarında gebeliğe engel olmayan fakat aşırı şekilde bel ağrısı yapan bir myomum var. ameliyat dediler ama kısırlığa sebep olur diye korkudan yaptırmadım. bir tane bebeğim olsa ameliyat olup ondan kurtulmak istiyorum çünkü çok zorluyor
sadece biraz manevi desteğe ihtiyacım var