Korktuğum başıma geldi :((

Qwrf21

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2020
92
22
18
26
Ablalarim selamlar,

Hamile kalmaktan korkan ben prezervatifli ilişki sırasında prezervatifin çıkması sonucunda bir boşalma söz konusu oldu içime gelip gelmediğinden emin değilim ama vajinamin üstüne boşalma gerçeklesti. 3-4 saat sonrasında Ella ertesi gün hapı içtim. Reglimin bitisinin 4. Gününde birliktelik yaşadık. Azda olsa bir ihtimal var biliyorum ama olası yan etkiler nelerdir? Beni bu konuda bilgilendirirseniz çok mutlu olurum

Ilişkidenn 24 saat icinde ictiysen birşey olmaz benim tanidigimda sabah kalktiginda hemen ilac iciyordu şimdilik birsey olmadi ben hic kullanmadim kullanali gördüm sıkıntı yapma

Ilişkidenn 24 saat icinde ictiysen birşey olmaz benim tanidigimda sabah kalktiginda hemen ilac iciyordu şimdilik birsey olmadi ben hic kullanmadim kullanali gördüm sıkıntı ya

Birde reng günü 4 gününde yapmişin yumurtlama dönemi degil

Birde reng günü 4 gününde yapmişin yumurtlama dönemi degil
Evet ilişkiden 3 saat sonra içtim ve dediğim gibi reglimin bitisinin 4. günüydü. Sadece ilaç hormonlarımi bozucak reglimi geciktiricek o süreç korkutuyor. Çok teşekkür ederim bilgilendirdigin icinnn

Ilişkidenn 24 saat icinde ictiysen birşey olmaz benim tanidigimda sabah kalktiginda hemen ilac iciyordu şimdilik birsey olmadi ben hic kullanmadim kullanali gördüm sıkıntı ya

Birde reng günü 4 gününde yapmişin yumurtlama döne
Evet ilişkiden 3 saat sonra içtim ve dediğim gibi reglimin bitisinin 4. günüydü. Sadece ilaç hormonlarımi bozucak reglimi geciktiricek o süreç korkutuyor. Çok teşekkür ederim bilgilendirdigin icinnn
Canim normalde cocugun olmasi icin yumurtlama döneminde olman lazim yumurtlama dönemi genelde adetin yarisinda olur 2 cocuk annesi olarak konuşuyorum son kizimda 1 ayda iki defa denedim birinde yumurtlama dönemi degildi takvim kullanirdim son denemede yüksek yumurtlama dönemimdi ve tuttu gebe kaldim uzun lafi kisasi bana kalirsa hamile degilsin

Evet ablacım çok haklısın bu kadar kolay değil hamile kalmak da evli olmadığım için sıkıntı ediyorum ((((

İlişki sonrası Ella içtiyseniz hiçbi şekilde hamile kalamazsınız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…